8 funcții secrete ale telefonului Android pe care 90% dintre utilizatori nu le știu

Probabil că acum nu mai există o persoană care să nu aibă în buzunar un smartphone de care nu se poate despărți. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, sunt mulți oameni care nu știu despre toate lucrurile incredibile de care sunt capabile aceste dispozitive.
Noi am dori să vă spunem despre 8 dintre cele mai fascinante caracteristici ale Android.

Sponsored links

Cel mai simplu mod de a economisi energia bateriei

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know AboutDacă alegeți un fundal negru sau simplu, întunecat, pentru ecran, evidențierea automată a pixelilor se va opri și veți observa că dispozitivul dvs. își menține încărcarea mult mai mult timp. Această funcție nu este încă disponibilă pentru toate dispozitivele Android, dar este deja implementată pe majoritatea smartphone-urilor și tabletelor Samsung. Incearcă!

Text trasnformat în mesaj audio

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know AboutNu numai că poți citi acest articol, dar îl poți și asculta dacă ai un dispozitiv Android. Deci, dacă preferați să auziți informațiile primite în loc să le vedeți, accesați Setări -> Accesibilitate și activați opțiunea “Text-to-Speech Output”.(transformare text în vorbire)

Administrare dispozitiv de la distanță

Sponsored links

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know About

Accesați Setări -> Securitate -> Administratori de dispozitive și bifați căsuța de lângă Managerul de dispozitive Android, Localizați de la distanță acest dispozitiv și Permiteți blocarea și ștergerea de la distanță. Acum, dacă vă pierdeți smartphone-ul, îl puteți localiza și bloca fără a vă pierde datele prin acest site web.

Activarea modului vizitator (Guest)

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know AboutDacă doriți să împrumutați telefonul unei alte persoane, însă vreți să păstrați confidențialitatea datelor dvs. personale, utilizați modul Guest. Glisați în jos de sus cu două degete și atingeți pictograma utilizator din colțul din dreapta sus. Va apărea pictograma “Adăugați oaspete” și veți putea alege acțiunile pe care le poate efectua persoana căreia îi dați smartphone-ul dvs.

Lupă de ecran

Sponsored links

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know AboutOamenii cu vedere slabă nu au idee cât de mult îi poate ajuta această caracteristică. Accesați Setări -> Accesibilitate -> Gesturi de mărire. (Settings -> Accessibility -> Magnification). Apoi, veți putea să măriți orice parte a ecranului doar atingând-o.

Hotspot

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know AboutNu trebuie să cumpărați un modem 4G separat sau un router pentru a utiliza internetul pe diferite dispozitive, deoarece smartphone-ul dvs. poate face acest lucru cu ușurință. Accesați Setări -> Tethering și hotspot portabil, activați hotspot WLAN portabil. Și gata!

Controlați-vă smartphone-ul cu mișcări ale capului

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know About

Sponsored links

Există situații în care trebuie să-ți folosești tefonul, dar mâinile tale sunt ocupate sau este prea frig afară pentru a-ți scoate mănușile calde. Cu toate acestea, există o soluție pentru asta! După instalarea unei aplicații gratuite numită EVA Facial Mouse, veți putea controla dispozitivul Android cu mișcări ale capului! Ghidul detaliat privind instalarea este aici.

Un joc secret

8 Secret Android Functions 90% of Users Don’t Know AboutÎncepând cu Android 2.3 Gingerbread, Google a pus un mic secret în toate dispozitivele sale. Cu toate acestea, găsirea acestuia se poate dovedi a fi destul de dificilă. Iată instrucțiuni despre cum să o faceți. Mai întâi, accesați Setări și alegeți Despre telefon sau Despre tabletă. Atingeți rapid versiunea Android de mai multe ori și, atunci când apare o bezea mică pe ecran, atingeți rapid din nou și se va deschide un mini-joc special. Nu l-ai găsit încă? Ei bine, ce mai aștepți?

Sponsored links