7 uleiuri care îți vor transforma aspectul în 7 zile

O vacanță pare a fi întotdeauna bruscă, chiar și atunci când este planificată de luni de zile. Majoritatea dintre noi începem de obicei să facem pregătiri de urgență, atât în ​​ceea ce privește valizele, cât și corpurile noastre.

Sponsored links

Pentru astfel de cazuri, noi am găsit 7 uleiuri miraculoase care vă vor ajuta să vă păstrați frumusețea naturală și să vă pregătiți pentru vacanța mult așteptată.

Ulei de susan pentru dinți sănătoși

Uleiul de susan conține numeroși acizi și elemente polivitaminice. Clătește-ți gura cu acest ulei, iar dinții tăi vor deveni mai albi, îmbunătățind totodată regenerarea gingiilor, a cavității bucale și a limbii. Doar asigurați-vă că o faceți corect.

Ulei de hibiscus pentru creșterea părului

Sponsored links

Hibiscusul este exact ceea ce are nevoie părul subțire. Vitamina C din uleiul său ajută la creșterea colagenului din păr, în timp ce aminoacizii hrănesc și întăresc rădăcinile. Hibiscusul poate stimula foloculii de păr „adormiți”, făcându-i să crească din nou. Prin urmare, rădăcinile părului devin mai groase, iar coafura va avea mai mult volum.

Ulei de ricin pentru sprâncene și gene dese

Singurul dezavantaj al uleiului de ricin este mirosul acestuia. Dar e bine de știut că dacă puteți trece peste miros, uleiul de ricin este foarte benefic: substanțele uleioase îmbunătățesc metabolismul celular, în timp ce acizii stearici și linoleici împiedică evaporarea umezeli, impiedică apariția uscăciunii și efectele căldurii și ale soarelui.

Ulei de in pentru detoxifiere

Sponsored links

Încă din vechimi uleiul de in a fost considerat un medicament care vindecă multe afecțiuni. Un set larg de acizi grași, vitamine și potasiu îl transformă într-un element obligatoriu pentru oricine. După șapte zile de la administarea regulată, detoxifiază corpul, restartând procesele metabolice. Pentru a obține rezultate mai bune, includeți-l în alimentația dvs. de zi cu zi.

Ulei de arbore de ceai pentru acnee

Uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiinflamatoare, bactericide, fungicide, antivirale și de vindecare a rănilor. Este utilizat în mod obișnuit pentru tratarea acneei și pentru îngrijirea pielii grase sau cu probleme.

Ulei de măsline pentru picioare moi

Sponsored links

Aportul de ulei de măsline, datorită acizilor grași monosaturați, aduce beneficii ficatului și stomacului. De asemenea, scade nivelul colesterolului. La exterior, acest ulei nutritiv îmbunătățește aspectul pielii, a părului și a unghiilor. Poate fi utilizat atât ca tratament separat, cât și în combinație cu alte produse de înfrumusețare.

Ulei de migdale pentru unghii și cuticule

Uleiul de migdale trebuie utilizat zilnic pentru a hrăni și a regenera celulele pielii. Are și efect antifungic.

Notă: Pentru un efect mai constant, utilizați uleiurile cel puțin o dată pe săptămână. În afară de măști, le puteți adăuga la cremele zilnice, balsamurile de păr și la tot felul de seruri. Unele uleiuri pot fi luate pe cale orală.

Sponsored links

Important: Înainte de a utiliza orice ulei, citiți prospectul și consultați-vă medicul.

Sponsored links