7 Semne clare că partenerul tău te înșală

Să lăsăm deoparte ideea unei lumi perfecte în care oamenii își iubesc partenerii sincer, din toată inima și nu i-ar înșela niciodată, în care toate relațiile sunt de succes și nicio inimă nu este frântă, în care nu există lacrimi, ci doar zâmbete și unde doi oameni trăiesc fericiți pentru totdeauna.

Sponsored links

Lumea reală este mult prea diferită; oamenii se plictisesc unul de celălalt, înșală, încrederea este distrusă și inimile sunt frânte. Este important să verifici situația vieții tale amoroase.

Nu trăim un basm în care totul se vindecă turnând niște praf de stele; cenușa este reală și la fel și durerile de inimă. Nu vă sfătuim să vă îndoiți de partenerul dvs. tot timpul, dar dacă observați o schimbare negativă în acțiunile sau reacțiile sale, atunci încercarea de a avea o anumită siguranță asupra lucrurilor nu ar fi un lucru rău.

Poți fi chiar tu cel al cărui partener își petrece în secret timpul cu altcineva. Dacă ai avut în ultima perioadă mai multe certuri cu partenerul tău și lucrurile nu sunt chiar roz, atunci este evident că relația ta are o fisură.

Este treaba ta să afli unde este fisura și ce anume a cauzat-o. Nu este un lucru dramatic să spui că poate partenerul tău s-a săturat de tine, poate că nu se simte bine cu tine sau, poate, se întâlnește cu altcineva.

După cum am spus, lumea în care trăim nu este una ideală. Partenerul tău te poate înșela, ESTE o posibilitate. Deci, dacă observați că comportamentul său este bizar sau neobișnuit, vă sugerăm să încercați să aflați dacă se întâlnește cu altcineva.

Sponsored links

El nu va dori să te confrunte, evident – ​​asta înseamnă că ascunde ceva – dar TU trebuie să afli pentru că dacă nu o faci, ar fi nedrept pentru tine. A-l trata în mod normal pe partenerul tău atunci când acesta petrece timp în secret cu altcineva este ceva ce nu ai vrea să faci niciodată. Așa că, dacă vezi unele dintre aceste 7 semne la partenerul tău, atunci este timpul să lămurești lucrurile cu el.

1. Durează mai mult să te sune sau să îți răspundă la mesaje

Dacă durează prea mult să-ți răspundă la un mesaj sau să răspundă un apel, atunci există șanse să te înșele. Dacă de obicei îți răspundea destul de repede la mesaje sau la apeluri, iar acum îi ia tot mai mult timp pentru a-ți tasta un mesaj sau a-ți da un telefon, e semn clar că ar putea să te înșele.

Nu este nevoie de prea mult timp pentru a răspunde la un mesaj și chiar dacă este ocupat, se va întâmpla o dată sau de două ori, nu tot timpul. Dacă se întâmplă des să nu îți răspundă repede, e timpul să porți o conversație serioasă cu el.

2. Vine tot mai târziu de la serviciu

Acesta poate suna ca un semn dramatic și tipic, dar oamenii chiar folosesc scuze precum „Astăzi avem o grămadă de muncă” și „Cred că rămân mult peste program” când își înșală partenerii.

Este, de asemenea, una dintre scuzele foarte vechi. Este posibil să spună adevărul, dar poate fi deasemenea și un semnal pentru tine să fii mai atentă și să afli ce se întâmplă, mai ales dacă începe să se întâmple frecvent. Dacă partenerul tău te înșală și petrece timp cu altcineva, el este conștient de faptul că fie nu-i vei pune întrebări despre timpul pe care îl petrece la birou, fie ești prea timidă să-i suni șeful și să-l întrebi despre asta.

Sponsored links

3. Face baie de îndată ce ajunge acasă

Obiceiul său brusc de a intra la duș de îndată ce se întoarce de la serviciu sau de altundeva, poate fi din cauza noii persoane cu care își petrece timpul. Acest semn poate să nu fie foarte comun, dar dacă observi că devine un fanatic al dușului, atunci este posibil să vrea să scape de mirosul persoanei cu care a fost.

4. Nu mai este la fel de iubitor ca înainte

Ai început să observi că nu mai este la fel de iubitor ca înainte. Dacă are gesturi de respingere față de tine, dacă te privește respingător, dacă e mai nervos și caută ceartă din orice, ar fi cazul să porți o discuție serioasă cu el, deoarece este posibil să fi apărut o nouă persoană în viața lui.

5. Îți face cadouri fără nicio ocazie

Acest lucru poate fi puțin complicat. Îți poate fi dificil să îți dai seama dacă îți oferă cadouri din dragoste sau dacă vrea să-și acopere vinovăția. Dacă partenerul tău e infidel și petrece timp cu altcineva, s-ar putea să simtă vina uneori și să încerce să o acopere dăruindu-ți cadouri.

Este una dintre posibilități; nu fi întotdeauna îndoielnic. Este sarcina ta acum să decizi dacă este generos din dragoste sau dacă comportamentul său s-a schimbat în ultimele două săptămâni.

Dacă l-ai prins cu ceva și acum el vrea să te facă să crezi că totul a fost o neînțelegere, de fapt el ar putea încerca să ascundă asta cu acele daruri. Deci, evaluează evenimentele recente, analizează totul și obiceiurile pe care le are și apoi poți decide. Dacă nu ești sigur, confruntați-l politicos.

Sponsored links

A vorbi întotdeauna ajută și s-ar putea dovedi că a vrut doar să te facă să te simți bine făcându-ți toate acele cadouri. Sau, se poate dovedi că în sfârșit începe să vorbească și îți dezvăluie vestea.

6. Acordă mai multă atenție auto-îngrijirii

Dacă partenerul tău de obicei nu este prea interesat să arate bine, dar brusc începe să acorde prea multă atenție aspectului său, poate că fie încearcă să impresioneze pe cineva (care poți fi tu) altcineva decât tine, fie a impresionat deja pe cineva.

Îngrijirea personală este un lucru normal pentru oricine, dar dacă nu a avut nicio problemă să iasă cu o cămașă gri și blugi albaștri, dar se îmbracă perfect acum înainte de a ieși, ai dreptul să ai îndoieli.

Dacă în trecut nu mergea la sală, iar acum merge, dacă nu era atent la părul lui, dar acum nu iese din casă fără să și-l aranjeze, dacă înainte ieșea cu ce haine apuca, iar acum e foarte atent la hainele cu care iese în oraș, este timpul să îți pui întrebări, deoarece este posibil să fii înșelat.

 

7. Evită să aveți un contact vizual

Când partenerul tău te înșală, va face tot posibilul să evite contactul vizual cu tine. Asta pentru că ochii sunt fereastra către suflet, vorbesc multe despre noi și sentimentele noastre.

Când te uiți în ochii cuiva, primești instantaneu un anumit sentiment sau o senzație de la ei – asta e ceea ce vezi prin el. Din cauza vinovăției lui, un partener care înșală nu ar dori niciodată să-și expună realitatea oribilă privindu-te în ochi.

Concluzie

Toate aceste semne sunt cele mai comune care vă pot ajuta să vă dați seama dacă partenerul dvs. se vede sau se culcă cu altcineva. A înșela este groaznic și a trăi cu cineva care nu este de încredere nu este sănătos, darămite acceptabil. Nu ești obligat să petreci timp cu cineva care te înșală cu altcineva. Infidelii trebuie înfruntați și scoși din viața ta.

Sponsored links