7 secrete pentru o piele frumoasă, lipsită de celulită, pe care toate femeile ar trebui să le știe

Advertisement

E încă vară, soare, planifici o vacanță, încerci un costum de baie și, dintr-o dată, observi aspectul urât de ”coajă de portocală”. O veste bună: celulita nu este deloc un defect. 90% dintre femei o au, dar în cazul unora dintre ele este aproape neobservabilă datorită specificului structurii corpului. Nu poți scăpa complet de celulită, dar este posibil să o faci aproape invizibilă. Deci, cum ne putem face pielea netedă și cât mai frumoasă la aspect?

Noi am adunat câteva dintre cele mai simple și eficiente sfaturi:

7. Alimentație sănătoasă

Un mit comun: dacă pierzi în greutate, celulita va dispărea. Nu este adevărat. Lupta împotriva celulitei începe cu o nutriție adecvată. Ce ar trebui să includă dieta dvs:

proteine ​​(carne, leguminoase, nuci);
lecitină (ouă, roșii, spanac, soia);
acizi grași (pește, măsline, avocado, nuci);
fructe și legume care ard grăsimile (grapefruit).

6. Apa

7 Women’s Secrets for Beautiful and Smooth Skin

Cea mai bună băutură pentru un corp frumos și armonios este apa plată obișnuită. Nutriționiștii recomandă consumul de 1,5-2 L, fără a pune la socoteală ceaiul, cafeaua și alte băuturi.

Advertisement

5. Exercițiile fizice

În cazul în care consumați mai multe calorii decât puteți arde, veți obține un plus de grăsime care înrăutățește aspectul celulitei. Exercițiile fizice te vor ajuta să arzi excesul de calorii și să obții un corp armonios. În acest caz, alergarea și aerobicul sunt mai eficiente decât exercițiile cu ganterele.

4. Masajul

Atât masajul cu perii și aparate de masaj speciale, cât și un serviciu profesional de masaj sunt eficiente.
În saloanele de masaj și clinici, masajul se realizează cu echipamente speciale care distrug straturile acumulate de grăsime subcutanată și îmbunătățesc metabolismul.
Masajul cu uleiuri esențiale este cu mult mai eficient, deoarece uleiurile pătrund în epidermă, arzând grăsimile și împiedicând stagnarea limfei.

3. Scruburile

Cremele anticelulitice nu dau efectele dorite, dar scruburile îndepărtează stratul de celule moarte, îmbunătățesc circulația sângelui și accelerează procesele metabolice.

Advertisement

Un scrub cu cafea măcinată face pielea frumoasă și netedă, iar celulita – mai puțin vizibilă.
Un scrub cu sare de mare va avea un efect vizibil și celulita nu va mai fi atât de urâtă.

2. Duș cu apa caldă urmat de duș cu apă rece

Un astfel de duș îmbunătățește circulația sângelui și stimulează metabolismul.
Presiunea fluxurilor de apă va elimina stagnările limfei. Limfa va curăța intens pielea și straturile ei subcutanate.
Direcționați jetul de apă spre zona cu celulită de la o distanță de 10 cm și masează zonele cu probleme: zona feselor – cu mișcări circulare, picioare – mișcări de sus în jos pentru partea din față și de jos în sus pentru partea din spate.

1. Sauna

Temperaturile ridicate ale unei saune cresc fluxul de sânge și limfă, și astfel pielea devine netedă și cu un aspect mult mai frumos, restabilindu-i elasticitatea.
O saună deschide glandele sudoripare, prin care toxinele părăsesc pielea, curățând-o în profunzime.
O singură vizită pe săptămână la o saună va reduce stratul de grăsime subcutanat.
Învelișurile anticelulitice cu uleiuri speciale sau cu noroi curativ vor ajuta enorm de mult și ele.

P. S. Aceste metode de combatere a celulitei vor aduce rezultate vizibile numai atunci când sunt folosite toate împreună. O singură metodă aleasă din cele prezentate, poate să nu fie suficient de eficientă.

Advertisement
Advertisement