7 secrete pe care femeile cu o piele frumoasă nu ți le vor spune niciodată

Iată ce fac femeile care au o piele frumoasă, dimineața, pentru a-și menține pielea sănătoasă, tânără și radiantă.

Sponsored links

Se spală pe față cu un gel de curățare delicat

„Recomand un produs de curățare delicat pentru spălarea tenului dimineața, pentru a îndepărta uleiurile care se acumulează peste noapte și pentru a spăla orice creme sau produse cosmetice pe care le-ați pus pe timpul nopții.”, spune Christine, medic dermatolog. Cel mai important secret este să: Începeți ziua cu fața curată.

Își protejează pielea de poluanții din mediu

Aplicați un antioxidant pentru a întârzia sau preveni deteriorarea celulară cauzată de poluanții din mediu, precum și de razele ultraviolete. Antioxidanții obișnuiți din produsele de îngrijire a pielii includ vitamina C și E, floretina, acidul ferulic și substanțe botanice precum resveratrol, ceai verde și boabe de cafea.

Niciodată nu uită protecția solară

 

Așteptați câteva minute după ce ați aplicat crema dvs favorită, pentru a lăsa antioxidantul din ea să intre în piele, apoi aplicați o protecție solară cu SPF 30 sau chiar mai mare.

Sponsored links

Dacă crema sau fondul dvs. de ten BB are deja protecție solară, tot trebuie să alegeți o cremă cu factor de protecție 30 sau mai mare.

Își acoperă întotdeauna gâtul, pieptul și mâinile cu o cremă cu SPF

Nu uitați să vă dați cu o cremă cu antioxidant și protecție solară și pe gât, zona superioară a pieptului și pe spatele mâinilor, care sunt adesea expuse razelor UV dăunătoare.

Acestea sunt zonele pe care Dr. Kim spune că oamenii uită adesea să le protejeze, dar sunt la fel de expuse la factorii agresivi din mediu, ca și tenul tău- și vor prezenta semne de îmbătrânire cauzate de daune provocate de soare, chiar dacă fața ta nu o face.

Nu își storc coșurile

Sponsored links

Dacă vedeți un coș roșu când vă treziți dimineața, nu-l atingeți și nu-l spargeți – va deveni mai inflamat sau mai umflat.

Mai bine ar fi să puneți puțină gheață pe zonă pentru a scădea inflamația și apoi să aplicați un medicament pentru acnee, fără prescripție medicală, care conține acid salicilic, peroxid de benzoil sau sulf pentru a usca coșul. Unele produse de vindecare a coșurilor au chiar și un anticearcan amestecat în ele, așa că acoperiți și tratați în același timp.

Mânâncă un mic dejun colorat

O dietă bogată în fructe și legume colorate, în special fructe de pădure și frunze verzi, este ceea ce are nevoie tenul tău pentru o strălucire sănătoasă. Adăugați fructe de pădure la fulgii de ovăz, cereale, iaurt sau smoothie pentru un stimulant antioxidant și vitaminic C care vă ajută pielea să arate strălucitoare.

Pielea dvs. va arăta și mai bine dacă reduceți alcoolul, zahărul și alimentele procesate din dieta dvs. Dacă suferiți de sensibilități la gluten sau de intoleranțe la lactate și le eliminați din dietă, pielea dvs. poate părea, de asemenea, mai sănătoasă și este posibil să aveți mai puține erupții cutanate.

Sponsored links

Beau multă apă

Când sunteți deshidratată, pielea dvs. poate părea uscată și lipsită de sănătate și vă poate face să arătați obosită.

Pielea iubește umezeala, astfel încât apa este importantă pentru a evita uscăciunea. Bea un pahar cu apă înainte de a-ți bea cafeaua de dimineață și nu uita să consumi cel puțin 2 L de apă pe parcursul întregii zile.

Sponsored links