7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Noi suntem siguri că toată lumea este capabilă să-și construiască corpul mult visat. Am colectat cele mai eficiente poziții de yoga care nu numai că îți vor îmbunătăți forma sânilor și volumul plămânilor, ci te vor face să te simți puternică și sănătoasă.

Sponsored links

Poziția războinicului

Virabhadrasana sau Poziția războinicului nu numai că vă va face să vă simțiți mai puternică, ci vă va ajuta și să vă extindeți toracele și să-l faceți elastic și activ:
Așezați-vă picioarele depărtate.
Îndoiți piciorul drept, întindeți piciorul stâng în spate și întindeți brațele ca în imagine.
Întoarceți capul la drepta, uitându-vă la încheietura mâinii.
Repetați de 7-10 ori, apoi faceți același lucru în partea stângă.

Poziția triunghiului

Sponsored links

Trikonasana, sau Poziția triunghiului, vă va elibera și vă va întări toracele, vă va întinde coloana vertebrală și vă va îmbunătăți fluxul de sânge:
Așezați picioarele depărtate.
Atingeți glezna stângă cu mâna stângă (cu timpul, veți putea pune palma deschisă pe podea) și întindeți brațul drept în sus, astfel încât brațele să formeze o linie dreaptă. Păstrați-vă și genunchii și coloana vertebrală drepte.
Întoarceți fața în sus și priviți-vă degetele. Apoi repetați exercițiul pe cealaltă parte.

Poziția Cobrei


Bhujangasana, sau Poziția cobrei, ajută la creșterea volumului pulmonar, la întinderea mușchilor toracici, la întărirea mușchilor abdominali și la îmbunătățirea posturii:
Întindeți-vă pe burtă și inspirați profund. Ridicați încet trunchiul și mențineți partea inferioară a corpului la podea.
Ridicați capul și priviți în sus.
Respirați încet, profund.
Încercați să măriți timpul de ședere în fiecare poziție.

Poziția arcului


Dhanurasana sau Poziția arcului este recomandată tuturor celor care au dureri de spate. Acest exercițiu ajută la întinderea întregii coloane vertebrale și vă modelează frumos sânii:
Întindeți-vă pe burtă, expirați, îndoiți genunchii și ridicați-i în spatele vostru până la cap. Încercați să vă țineți gleznele cu mâinile.
Acum respirați încet din nou și trageți picioarele și brațele în sus cât puteți de mult. Șoldurile și sânii ar trebui să se ridice de pe podea și ar trebui să vă sprijiniți pe abdomen.
Încercați să rămâneți în această poziție timp de 30 de secunde.

Sponsored links

Poziția pod

Chakrasana sau Poziția pod vă ajută să vă întindeți toracele, coloana vertebrală și gâtul, scăpați de oboseală și de durerile de cap:
Așezați-vă pe spate și țineți picioarele puțin mai depărtate.
Puneți mâinile în spatele capului cu palmele în jos, cu degetele îndreptate spre spate. Respirați și ridicați sânii și șoldurile cât de sus puteți.
Încercați să vă îndreptați complet brațele. Rămâneți în această poziție timp de 30 de secunde.

Poziția Stând în cap


Salamba Sirsasana sau Poziția stând în cal este utilă pentru ligamentele și mușchii coloanei vertebrale și ale toracelui. Îmbunătățește respirația și fluxul sanguin, dar este recomandată doar celor experimentați:
Stai în genunchi și pune antebrațele pe podea. Puneți degetele împreună pentru a forma un “castron”, apoi puneți vârful capului pe podea, astfel încât partea din spate a capului să fie în „castron”.
Îndoiți genunchii, expirați și ridicați picioarele de pe sol.
Întindeți picioarele în sus și rămâneți așa timp de 30 de secunde până la 2 minute, în funcție de abilitățile dvs.

Sponsored links

Poziția Cămilei

Ustrasana, sau Poziția Cămilei este eficientă împotriva durerilor de spate. De asemenea, crește volumul pulmonar și întărește toracele:
Stai în genunchi și ține-ți picioarele împreună.
Îndoiți-vă încet și puneți-vă mâinile pe călcâie. Apoi arcuiește-ți spatele și întinde-ți coastele. Capul tău ar trebui să fie înclinat pe spate spre podea.
Rămâneți așa timp de 30 de secunde.

Sponsored links