7 Motive pentru care femeile se îndrăgostesc de bărbatul nepotrivit

Iată câteva motive pentru care femeile se îndrăgostesc de bărbatul nepotrivit:

1. Doamnelor, știți cum se spune: „Faptele spun mai multe decât cuvintele!” Ei bine, tocmai acest lucru le crează probleme femeilor uneori. Da, faptele vorbesc, dar vă rog să nu uitați că și faptele mint și, în unele cazuri, mint mai mult decât cuvintele. Acțiunile vorbesc mai tare doar atunci când inima și motivele persoanei care te place sunt curate. Dacă nu este cazul, atunci ceea ce aveți este doar manipulare din partea partenerului.

Sponsored links

Mulți bărbați știu deja că vă pot păcăli cu acțiuni și cuvinte frumoase, așa că nu mai credeți că acțiunile înseamnă ceva, dacă nu sunt făcute în mod constant pe o perioadă lungă de timp. Nu uita că această consistență te include și pe tine. Treaba ta nu este să stai și să privești ce face el în timp ce tu nu faci nimic. Este egoist să aștepți totul de la el.

2. Faci sex cu un bărbat și devii mai apropiată de el decât ești cu adevărat. Sexul provoacă legături sufletești și te face emoțională, astfel te simți mai apropiată de un bărbat decât ești cu adevărat. Nu trebuie să vă spun cum să evitați această greșeală, pentru că știți deja. Sexul bun sau grozav va determina întotdeauna o femeie să stea cu un bărbat mai mult decât ar trebui și te va ține captivă în relația nepotrivită, cu bărbatul nepotrivit.

3. Femeile sunt impresionate de lucruri frumoase și cadouri precum pantofi, genți, bijuterii și de frumusețea unui bărbat. Nu uita însă că există mai mult la un bărbat decât înfățișarea lui. Dacă îți oferă cadouri, nu te lăsa impresionată cu ușurință. Acesta poate fi doar modul în care el încearcă să te seducă.

4. Ești o femeie de peste 30 de ani care este îngrijorată că este căsătorită, că are copii înainte de o anumită vârstă și crezi că nu este în regulă să îți părăsești partenerul și să fii singură la 30 de ani. Bineînțeles că nu este nimic în neregulă în a fi singură. Când îți faci griji, te vei mulțumi cu omul greșit sau vei face alegerea greșită în ceea ce privește bărbații. Astfel vei rămâne mult timp nefericită într-o relație toxică.

5. Permiți respectului tău scăzut de sine sau nesiguranțelor să-ți permită să te mulțumești cu oricine îți acordă multă atenție. Un bărbat nu ar trebui să te facă să simți că ai mai multă încredere în tine sau față de tine. Ar trebui să te simți așa pentru că ești un copil al lui Dumnezeu. Încrederea și stima de sine ridicată trebuie să vină din tine. Știu că toți avem nesiguranțe pe care trebuie să le rezolvăm și să le depășim și la care trebuie să lucrăm, dar nu le permiteți să vă facă să aveți relații toxice, să împingă oamenii buni departe de voi, sau să vă facă să vă îndrăgostiți de bărbatul nepotrivit.

6. A crede că poți schimba un bărbat este o greșeală foarte frecventă și va face întotdeauna ca femeile să rămână cu bărbați care nu au dorința de a se schimba. Ține minte că există bărbați care doresc să se schimbe și să devină bărbați mai buni, așa că nu mă refer la acel tip de bărbat. Mă refer la cei care nu au dorință de nimic mai mult decât fac deja. Nimic.

7. Ți-e frică să fii singură, așa că ești cu bărbați nepotriviți pentru prietenie, sex, un corp cald, întâlniri etc… Desigur, când faci asta, nu te poți aștepta să iasă ceva bun din asta. Astfel, atunci când rezultatul este ceva rău, vei fi o victimă și vei adăuga durerea sau amărăciunea pe care o porți deja în inima ta.