7 Motive pentru care ar trebui să începi să-ți clătești gura cu ulei de cocos

1. Albește dinții

Uleiul de cocos posedă proprietăți naturale antibiotice și antivirale care curăță și albește dinții, făcându-i albi perlați.

Sponsored links

2. Crește energia

Clărirea gurii cu ulei de cocos ajută la îndepărtarea vinovaților nocivi (bacteriile), reduce cantitatea de muncă pe care corpul nostru trebuie să o facă pentru a funcționa, ceea ce ne face să ne simțim mult mai bine.

3. Detoxifiază corpul

Poarta către corp, pentru o posibilă contaminare (cauzată de bacterii), este gura. Prin urmare, eliminând toxinele de la sursă înainte ca acestea să aibă șansa de răspândire, corpul beneficiază de o detoxifiere completă.

4. Reface echilibrul hormonal

Clătirea gurii cu ulei de cocos poate restabili echilibrul hormonal, făcând hormonii să funcționeze la capacitatea lor maximă.

5. Reduce durerea de cap

Când corpul este supus stresului toxic, apar dureri de cap și migrene.
Clătirea gurii cu ulei de cocos ajută la eliminarea bacteriilor din organism, iar astfel, durerile de cap pot fi evitate.

6. Îți păstrează pielea sănătoasă

Îndepărtarea toxinelor din corp, care altfel ar pătrunde în fluxul sanguin, înseamnă că pielea are șansa să radieze de sănătate. Erupțiile cutanate și problemele cutanate se reduc adesea dramatic sau chiar se vindecă complet.

Sponsored links

7. Îmbunătățește igiena orală

Uleiu de cocos este extrem de eficient în reducerea cariilor dentare și la eradicarea respirației urât mirositoare. De asemenea, ajută la combaterea gingivitei indusă de placă.

Nu uitați să nu renunțați dacă nu obțineți imediat efectul dorit. Fiecare om este diferit, după cum explică Colquhoun:

“Când începeți să vă clătiți gura cu ulei, este posibil să experimentați imediat unele dintre efectele pozitive, sau poate dura câteva zile sau chiar săptămâni până să le simțiți. În primul rând, va depinde foarte mult de starea sănătății dvs. și de cât de compromis este sistemul dvs. imunitar. Oricum ar fi, nu renunțați, sunt sigur că veți ajunge să vă placă”.

Dacă funcționează de prima dată, nu ezitați să oferiți acest sfat și altora.

Sponsored links