7 moduri de a identifica o geantă falsă

Îți doreai de atât de mult timp o anumită geantă splendidă, ai economisit bani și, în cele din urmă, ești gata să îți cumperi noul articol mult visat. Dar înainte de a face acest lucru, gândiți-vă la toți acei comercianți cu amănuntul dornici să vă vândă un fals a genților create de un mare designer. Este ca și cum bărbații ar cumpăra o mașină de lux: trebuie să fii foarte atentă la detalii mici și să știi totul despre geanta ta de vis.

Sponsored links

Noi am decis să venim cu acest ghid scurt, dar foarte util, care vă va învăța cum să alegeți o geantă originală și, sperăm că vă va împiedica să cumpărați un fake.

Atenție la detalii

7 ways to spot a fake designer handbag

Fiecare articol produs de orice marcă de renume mondial este verificat cu atenție să nu prezinte defecte înainte de vânzare. Toate cusăturile ar trebui să fie perfect uniforme și să nu existe fire ieșite, lăsate, alte defecte vizuale sau imperfecțiuni. Toate gențile de mână originale sunt create manual, așa că, dacă vânzătorii încearcă să vă convingă că este doar un defect de fabricație, nu le ascultați poveștile. Nu există un defect de fabricație pentru gențile de mână autentice.

Cleme, nasturi și fermoare

Sponsored links

Acordați o atenție deosebită detaliilor mici, cum ar fi cleme metalice, nasturi, fermoare și încuietori. Calitatea lor ar trebui să fie perfectă și vor avea imprimat un număr sau un nume, ceea ce reprezintă un alt semn de calitate și autenticitate.

De exemplu, fiecare geantă Hermes are sigla „Hermes Paris made in France” și o altă ștampilă pe spate care indică anul și materialul utilizat.

Materiale

7 ways to spot a fake designer handbagUn brand celebru nu folosește piele aspră sau rigidă. Folosesc numai materiale fine și de înaltă calitate. Articolele cu ornamente din piele nu trebuie să fie grase sau lipicioase. Unele genți de firmă de mână pot fi moi și flexibile, dar toate își mențin forma indiferent de ce ai pune în ele.

Nume de marcă

Sponsored links

Uneori ne pierdem în detalii și nici nu observăm principalul lucru: numele mărcii. În mod surprinzător, articolele false au adesea numele brandului tipărit cu un altfel de font decât cel original, altă culoare, iar literele sunt mai șterse sau chiar cu greșeli.

Număr de serie

Un număr de serie este unul dintre cele mai importante semne de autenticitate. Eticheta cu numărul este sigilată și atașată într-un mod special, ceea ce face imposibilă scoaterea fără a o deteriora. Articolele false au de obicei autocolantul cu un număr care pare că tocmai a fost lipit undeva la suprafață.

Împachetarea

Sponsored links

7 ways to spot a fake designer handbag

Rețineți că o geantă de firmă costisitoare are întotdeauna ambalaje scumpe, adesea realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Pachetul în care vine geanta prețioasă nu trebuie să aibă niciun defect de culoare. Toate accesoriile suplimentare ar trebui să fie ambalate ca set întreg cu punga. Nu sunt niciodată oferite pentru plata suplimentară sau cadou.

Caracteristici distincte

7 ways to spot a fake designer handbagÎnainte de a vizita un magazin, încercați să faceți o mică cercetare cu privire la atributele specifice ale mărcii alese. Amintiți-vă că fiecare marcă are propriile sale caracteristici distincte.

De exemplu, un articol autentic Prada nu va folosi niciodată o culoare contrastantă pentru căptușeală în comparație cu culoarea exterioară. Unul dintre principalele lucruri pe care ar trebui să le știți despre Prada este că aceasta folosește întotdeauna o culoare perfect potrivită pentru căptușeală și pentru materialul exterior. În ceea ce privește Dior, căutați căptușeala lor roșie unică cu logo-ul mărcii țesute peste tot. O căptușeală strălucitoare, super mătăsoasă, este un semn rău.

Sponsored links