7 Moduri de a atrage pe cineva care te adoră

Dragostea adevărată nu este doar o pasiune puternică, aprinsă, impetuoasă. Este, dimpotrivă, un element calm și profund.

Sponsored links

1. FII TU

Nimic nu este mai atractiv decât cineva care se simte confortabil în pielea sa, atât când este singur, cât și atunci când se află în public. Atrăgând pe cineva prin a încerca să pari altcineva decât sinele tău adevărat, este extrem de obositor. Sinele tău adevărat va ieși la iveală în cele din urmă și te-ar putea pregăti pentru eșec. Nu uita că oamenii apreciază, respectă și adoră felul tău unic de a fi.

Cu toții suntem o întruchipare a iubirii pure. Nu vă fie teamă să vă arătați exact așa cum sunteți, sunteți absolut minunat.

2. FII SINCER

Chiar și cea mai dură onestitate arată că aveți încredere în dvs. și asta este o caracteristică foarte atractivă. A fi o persoană nesinceră este un comportament egoist, manipulator și egocentric.

Este posibil ca anumite persoane să nu fie de acord cu onestitatea ta dură. și astfel să te ignore sau să te judece. Indiferent de modul în care oamenii reacționează la onestitatea ta, adevărul este că vei atrage oamenii potriviți – și anume: pe cei care te adoră pentru că ești tu exact așa cum ești, autentic.

Concluzie: fii sincer în acțiunile tale.  A fi altfel decât since nu vă va oferi un rezultat dorit pe termen lung.

Sponsored links

3. LASĂ OAMENII SĂ ÎȚI VADĂ SIMȚUL UMORULUI

Uneori viața poate fi foarte copleșitoare, dar un bun simț al umorului este un atu extraordinar care provoacă atracție și adorare. În cazul femeilor, există chiar și un motiv biologic pentru care ele consideră că umorul este necesar în relațiile lor.

Într-un studiu realizat la Universitatea Stanford, 22 de copii cu vârste cuprinse între șase și 13 ani au primit o serie de videoclipuri – dintre care unele au fost amuzante, iar altele nu. Copiii au fost conectați la un fMRI (aparat funcțional de imagistică prin rezonanță magnetică) pentru a le fi măsurată activitatea creierului. Rezultatul a demonstrat că fetele au prezentat mai mult o senzația de bine (în creier) ca răspuns la umor decât băieții.

Concluzie: atunci când îi faci pe oameni să râdă, acest lucru va conta mult pentru ei.

4. FII ALTRUIST

A fi altruist într-o lume egoistă nu este ceva ușor pentru oricine. Oamenii altruisti schimbă lumea și deseori poartă cea mai grea povară pentru binele celor din jur. Persoanele altruiste câștigă întotdeauna respectul și adorarea oamenilor din întreaga lume.

Unii dintre cei mai mari lideri pe care i-a cunoscut vreodată lumea ca Iisus; Buddha; Ghandi; Maica Tereza; Nelson Mandela; Martin Luther King, Jr. – au fost cu toții unii dintre cei mai altruisti oameni pe care i-am cunoscut vreodată.

Sponsored links

Este altruismul una dintre calitățile tale? Dacă nu, ar putea fi timpul să faceți o îmbunătățire a caracterului dumneavoastră.

5. FII DESCHIS

Evoluăm constant ca specie și, odată cu aceasta, vine o stare de gândire evoluată, care provoacă normele convenționale care au fost stabilite în societate în ultimii ani. Probleme precum încălzirea globală, conflictele armate și așa mai departe sunt toate provocate cu un nou tren de gândire evolutivă.

Indiferent de locul în care vă aflați în oricare dintre problemele de mai sus, a-ți păstra mintea deschisă este esențial pentru a atrage pe cineva care adoră viziunea autentică pe care o aveți. Încălcarea liniei de gândire convențională și deschiderea propriei perspective demonstrează și inteligență și gândire fluidă – încă două trăsături care îi fac pe oameni să te adore.

6. AJUTĂ

Ai întâlnit vreodată pe cineva care avea timp doar pentru el, dar niciodată pentru tine? Cum te-a făcut să te simți?

Cel mai probabil, nu ai fost prea atras de acea persoană. A fi o persoană de ajutor este o trăsătură incredibilă de care această lume are o nevoie disperată. Probleme precum sărăcia, foamea și alte probleme sociale ar putea fi rezolvate foarte repede dacă mai mulți oameni ar decide să-și folosească timpul în sprijinul celor neajutorați, atunci când au puțin timp liber. Uneori, doar 2-3 ore din timpul tău poate face diferența în viața altcuiva.

Sponsored links

Dacă nu ai timp, dăruiește câțiva lei cui are nevoie, atunci când poți. Există multe organizații de voluntari care caută întotdeauna ajutor în orice mod pe care îl pot obține.

7. FII UMIL

A fi în preajma oamenilor care au rămas umili este, cu siguranță, o gură de aer proaspătă. O mare parte a civilizației occidentale și nu numai a ajuns să idolatreze oamenii lăudăroși care ar fi capabili să își strige propriul succes de pe acoperișuri. Din păcate, mulți oameni au uitat zicala „Acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele”.

Trăsătura rară de a fi umil este o calitate atractivă, mult mai plăcută decât a fi lăudăros și dominator. Cei care în liniște și fără pretenții fac din lume un loc mai bun sunt cu adevărat adorabili pentru mulți.

Umilința este o calitate atractivă, deoarece devine din ce în ce mai rară. Întotdeauna va exista mulțimea care idolatrează calitățile imperturbabile și dominante ale oamenilor de succes. Cu toate acestea – pentru noi – adevărata admirație și respect este rezervată pentru cei care în liniște și fără pretenții fac din lume un loc mai bun.

Sponsored links