7 Gesturi care arată că un bărbat te iubește cu adevărat

1. Te ascultă (cu adevărat)

În general, femeile ascultă mult mai bine decât bărbații. Aceasta nu este doar o presupunere, ci știință, așa cum a fost revelată de un studiu realizat la Universitatea Cambridge.

Sponsored links

Curios este că bărbații se vor concentra întotdeauna cu atenție doar asupra lucrurilor care îi interesează. Așadar, atunci când un bărbat nu numai că te aude, ci îți oferă atenție activă și răspunde în mod inteligent – o abilitate numită ascultare activă – poți ști că este cu adevărat îndrăgostit de tine.

2. Nu se teme să facă sacrificii

A face sacrificii personale este mult mai ușor atunci când o faci pentru o persoană pe care o iubești. Bărbații care sunt îndrăgostiți vor simți un disconfort extraordinar la gândul că femeia lor este nefericită – mai ales dacă ar putea face ceva în acest sens.

Așadar, dacă bărbatul de lângă tine face sacrificii pentru fericirea ta, este un mod în care el demonstrează dragostea pentru tine. Aproape întotdeauna te va pune pe primul loc, chiar dacă asta înseamnă schimbarea planurilor sau ieșirea din zona sa de confort.

3. Nu se teme să arate că are și vulnerabilități

Bărbații fiind bărbați, pot fi prudenți în a arăta orice comportament care poate fi perceput de alții ca fiind slăbiciune. Cu toate acestea, în dragoste, această atitudine adânc înrădăcinată în bărbat este lăsată adesea în urmă – și vă permite să vedeți adevăratele sale emoții.

Când un bărbat este îndrăgostit, are încredere în tine, nu se teme să își arate sentimentele și este mult mai confortabil și mai relaxat atunci când îți povestește lucruri personale. Începe să se deschidă și să te lase să intri în sentimentele sale cele mai profunde.

Vulnerabilitatea își va face cu siguranță des apariția pe parcursul unei relații – mai ales dacă iubirea este reciprocă. Iar acest lucru va crea o legătură mai profundă și mai semnificativă între parteneri.

4. Iubește felul în care arăți, chiar și în cele mai “rele zile” ale tale

Îți amintești cât efort depune un bărbat pentru a arăta cât mai bine la primele întâlniri? Desigur. Toată lumea vrea să arate și să se simtă cât mai bine, iar bărbații nu fac excepție atunci când se întâlnesc cu o potențială parteneră.

Apoi, există relația reală. Pe măsură ce doi oameni petrec mai mult timp unul cu celălalt, nivelul de confort crește și uneori nevoia de a impresiona scade brusc. Acest lucru nu este întotdeauna adevărat, dar fiecare vă simțiți liberi să umblați în pijamale sau haine confortabile. În ciuda confortabilității, el crede totuși că arăți frumos. Nu hainele sau machiajul pe care le porți – ci zâmbetul, râsul și personalitatea ta l-au fermecat și îl mențin îndrăgostit de tine.

5. Este mândru de tine și nu se teme să arate asta

Atunci când este îndrăgostit, un bărbat adevărat nu se sfiește să spună cât de mândru este de tine.

Fie că ești o mamă fantastică, o muncitoare devotată, sau îți atingi obiectivele, poți fi sigură că eforturile tale nu trec neobservate. De fapt, toate lucrurile admirabile pe care le-a făcut sau le face o femeie, îi aduc unui bărbat o mare mândrie și bucurie. Chiar dacă e vorba de realizări mărunte, el este mândru de efortul tău.

Sponsored links

6. Luptă pentru tine

Când un bărbat este cu adevărat îndrăgostit, va face orice pentru a te păstra. Pentru el, nu există altă opțiune, ești doar tu. El te iubește cu toate imperfecțiunile tale și vrea să te vadă alături de el mereu. Chiar și atunci când treceți printr-o perioadă grea și îl împingi cu scopul de a-l ține la distanță, el încearcă să ajungă înapoi la tine cu dragoste.

Va lupta mereu pentru tine și îți va lua apărarea dacă ai fost nedreptățită. Te va susține chiar și atunci când întreaga lume va fi împotriva ta. Aceasta este iubirea adevărată.

7. Se va certa cu tine (DA, ai citit bine!).

Da, pare paradoxal, dar dacă un bărbat te iubește cu adevărat și simte că din diverse motive te-ar putea pierde, el se va certa cu tine, cu gândul că doar așa va ajunge din nou la împăcare. Cu siguranță nu vorbim despre altercații fizice.

Acestea fiind spuse, dacă un bărbat te iubește și a investit timp și emoții în relația sa, va iniția o „ceartă”, mai degrabă un argument, pentru a evita pierderea ta; chiar dacă asta înseamnă să se certe cu femeia pe care o iubește. Dacă un bărbat se ceartă cu acest scop în minte, vrea să facă lucrurile să funcționeze. Este o demonstrație de angajament și iubire.

8. Îți tratează familia și prietenii cu respect

Dacă bărbatul de lângă tine știe că cineva este important pentru tine, în mod implicit, acea persoană devine importantă și pentru el. Motivul este simplu: știe că prețuiești familia și prietenii, iar ultimul lucru pe care și-l dorește este să-ți rănească sentimentele.

Sponsored links

Deși s-ar putea să nu-i placă pe toți membrii familiei tale sau poate chiar pe unul dintre prietenii tăi mai nebunatici, însă îl va tolera pentru că știe cât de mult înseamnă pentru tine.