7 Descoperiri accidentale care au transformat oamenii obișnuiți în MILIONARI

Crezi în noroc și destin? Noi credem că destinul există și că pentru a obține ceea ce ne dorim, trebuie să avem norocul să fim la locul potrivit în momentul potrivit.

Sponsored links

Totuși, dacă nu știm să identificăm că acest moment este momentul nostru norocos, am putea rata lucruri mărețe, pentru că norocul vine în momentul în care te aștepți cel mai puțin și în cele mai ciudate moduri.

Viața acestor 7 oameni s-a schimbat când au făcut aceste descoperiri care i-au făcut milionari.

1. Un zid de monede

Un grup de copii a intrat acum mai bine de 20 de ani într-o casă abandonată pentru a se juca, în orașul Windber, Pennsylvania. În timp ce se jucau, au găsit câteva monede întinse pe pământ. Când s-au întors acasă, au vorbit cu părinții lor și ei au fost cei care s-au întors în casa părăsită, au dărâmat zidul și au găsit sute de monede. Totalul monedelor a ajuns la 8.500 de dolari, dar din moment ce erau niște monede foarte vechi, acestea au fost evaluate la o sumă totală de 200.000 de dolari.

2. Aur

Sponsored links

Un fermier din Ballarat, Australia, a ieșit la o plimbare pe un teren pustiu din apropierea casei sale. Tânărul avea cu el un detector de metale, care în scurt timp a reușit să localizeze ceva. Fermierul a început să sape și a găsit bucăți mici de aur, și a continuat să sape până când a găsit o bucată de aur de aproximativ 5,5 kilograme care a fost evaluată la 315.000 de dolari.

3. Un opal regal

Un miner australian era la lucru când a descoperit un opal viu colorat în fundul unei găleți pline cu pietre. Tânărul l-a luat și l-a păstrat ca suvenir timp de 14 ani până i-a arătat-o ​​unui specialist care i-a spus că aceste tipuri de opal sunt foarte rare. Tânărul l-a scos la licitație și l-a vândut cu 3 milioane de dolari.

4. Plicuri cu bani

Un arhitect din Cleveland pe nume Bob Kitts renova casa unuia dintre prietenii săi. În timp ce demonta o gresie veche în baie, a găsit două serviete pline cu plicuri cu bani, aproximativ 182.000 de dolari.

Sponsored links

Prietenii au fost foarte fericiți de descoperire, așa că Bob i-a oferit prietenei sale 10%, dar ea a refuzat și a cerut 40%. Amândoi au ajuns în instanță și au fost nevoiți să împartă banii în jumătate.

5. Un ciocan pierdut

În 1992, Peter Whatling, un fermier din Anglia, și-a pierdut ciocanul, așa că l-a rugat pe prietenul său Eric Lawes să-i împrumute detectorul de metale pentru a-l găsi mai ușor. La scurt timp după ce a început căutarea, Peter a descoperit câteva monede de argint, în timp ce continua să sape, a găsit o cutie de lemn cu bijuterii, inclusiv un colier de aur, precum și sute de monede.

Valoarea totală a cutiei a fost de 15 milioane de dolari, însă fermierul nu a putut păstra premiul, acesta fiind trimis imediat la British Museum. În compensație, i s-au acordat 2,3 milioane de dolari, pe care i-a împărțit cu prietenul său.

6. Declarația de independență

Sponsored links

Un bărbat din Pennsylvania a cumpărat un tablou de 4 dolari. Bărbatul a vrut să folosească tabloul pentru a-și decora casa, așa că atunci când a mers să schimbe rama tabloului a descoperit un document legat de spatele tabloului. Documentul a fost una dintre cele 25 de copii oficiale ale Declarației de Independență făcute în 1776. Acest document a fost vândut la licitație pentru 2,4 milioane de dolari.

7. Aurul lorzilor britanici

Un bărbat i-a cerut prietenului său arheolog pentru prima dată să-și folosească detectorul de metale pe terenul său. În prima zi a găsit 4 mii de obiecte care cântăreau în total 4,5 kilograme. bărbații au descoperit curând că aceste obiecte aparțineau lorzilor britanici și personalităților religioase binecunoscute din secolul al XII-lea. Comoara a fost evaluată la 5,3 milioane de dolari.

Sponsored links