6 trucuri dezvăluite de stiliști de top pentru a te face să pari mult mai înaltă

Nu există vreo femeie care să nu vrea să fie elegantă și cât mai cochetă, dar, din păcate, nu toate tendințele modei se potrivesc bine cu toate tipurile de înălțimi și înfățișări. De aceea, atunci când o femeie poartă haine la modă, și arată ca și cum au fost făcute fix pentru ea, o altă doamnă se poate trezi literalmente „scurtată” de același tip de haine, ba chiar o pot face să arate și mai plinuță. Din păcate nu toate articolele vestimentare care îți plac ți se și potrivesc.

Sponsored links

Noi vă vom arăta cum să evitați astfel de “eșecuri vestimentare”. Iată șase modalități simple de a părea mai înalte și mai suple.

Alegeți pantofii și accesoriile „potrivite”

6 Stylist Tricks to Make You Appear Taller​

Cel mai simplu mod de a deveni mai înaltă este cu tocurile înalte. Culoarea pantofilor dvs. are, de asemenea, o mare importanță: orice încălțăminte de culoare neutră vă va face picioarele să pară mai lungi, în timp ce pantofii negri, în special cei cu șireturi sau curele mari sau late, vă vor face picioarele să pară mai scurte.

În exemplul nostru, puteți vedea, de asemenea, că nu ar trebui să purtați accesorii care vă „taie” imaginea într-o linie orizontală, cum ar fi colierul mulat pe gât, care acum este foarte la modă, pentru că vă face gâtul să pară mai gros și întregul corp să pară puțin plinuț.

Sponsored links

Aveți grijă la imprimeurile cu dungi

6 Stylist Tricks to Make You Appear Taller​

Din acest exemplu, puteți vedea că nu ar trebui să purtați haine cu dungi care sunt foarte la modă în prezent, fără să vă gândiți cu atenție. Dungile orizontale adaugă volum, în timp ce combinația incorectă a acestui imprimeu și a unei fuste până la genunchi vă va face să arătați cu un centimetru mai scundă. Dimpotrivă, un top cu dungi combinat cu o fustă midi monotonă îți va „alungi” forma.

Alege blugi și genți în funcție de înălțimea ta

6 Stylist Tricks to Make You Appear Taller​

Sponsored links

Dacă sunteți o persoană mai scundă și purtați blugi scurți cu talie joasă, aceștia vă pot face și mai scundă. Combină astfel de blugi cu pantofi cu toc înalt și un top crop. Blugii cu talie înaltă vă pot ajuta, de asemenea, să vă ajustați înălțimea și să arătați mai înaltă. Accentele de linie verticală vor accentua efectul de înalt – de exemplu, dungile pe pantaloni vor da senzația de picioare lungi.

Acordați o atenție deosebită dimensiunilor genții. Cea mai bună alegere pentru doamnele scunde este o geantă mică de cel mult zece centimetri lățime. O geantă de cumpărături la modă, din aceea voluminoasă vă va face să păreți și mai scundă.

Încercați pantaloni palazzo

6 Stylist Tricks to Make You Appear Taller​

Pantalonii Palazzo sunt o modalitate excelentă de a ascunde tocurile înalte sau pantofii cu platformă, și îți fac picioarele mult mai lungi și te fac să arăți mai înaltă. Încercați să alegeți stiluri simple și elegante. Un top scurt cu pantaloni cu talie înaltă este o combinație care a fost la modă de mai multe sezoane. Acest truc vă va menține proporțiile superioare și inferioare ale corpului și vă va face picioarele să pară mai lungi. Dacă ați ales un pulover sau o bluză, ați putea purta o curea subțire sau, ca în exemplul nostru, o puteți băga în pantaloni.

Sponsored links

Nu ignorați fustele creion

6 Stylist Tricks to Make You Appear Taller​

Fustele creion te fac să arăți mult mai subțire și mai înaltă. Dacă nu aveți un top scurt sau un tricou albsau o cămasă vă va ajuta, așa că ar trebui să aveți întotdeauna una la îndemână. În cazul nostru, ar trebui să fie ascunsă marginea de jos în interiorul fustei, ceea ce vă va face să arătați semnificativ mai suplă și înaltă.

Purtați corect rochiile tip tricou

6 Stylist Tricks to Make You Appear Taller​

O rochie tip tricou are un design interesant și se potrivește cu aproape orice fel de siluetă. Cu toate acestea, fetelor scunde li se poate părea că le vine ciudat, ca și cum ar fi fost concepute pentru persoanele mai înalte. De asemenea, vă poate oferi un volum excesiv în talie. Acest lucru este ușor de ajustat, totuși: pur și simplu aplicați o centură și răsuciți-vă mânecile. Lungimea perfectă a mânecii pentru fetele scunde este de 3/4. În plus, încercați să alegeți o rochie tip tricou într-o singură nuanță.

Sponsored links

SURSĂbrightside.me