6 sfaturi pentru a vă ajuta să recunoașteți gadget-urile false

Brandurile de top au o mulțime de copiatori și, uneori, falsurile sunt făcute atât de bine încât aproape că nu le poți recunoaște. Noi am adunat câteva sfaturi care vă vor ajuta să recunoașteți gadget-urile false înainte de a le cumpăra.

Sponsored links

Verificați ambalajul

6 Tips to Help You Recognize Fake Gadgets

Producătorii de produse contrafăcute neglijează deseori proiectarea ambalajelor. Vânzătorii de produse originale vor avea grijă întotdeauna la cele mai mici detalii de proiectare și ambalare a propriilor produse.

Aruncați o privire atentă asupra cutiei, acordând atenție calității tipăririi: fontul trebuie să fie lizibil și consecvent peste tot. Nimic nu ar trebui să fie nelalocul lui. Producătorii de produse originale își protejează întotdeauna bunurile astfel încât nimic să nu fie deteriorat în timpul transportului. Chiar și lipitura și colțurile foliei de ambalare ar trebui să fie impecabile.

Uită-te în manualul de utilizare

6 Tips to Help You Recognize Fake Gadgets

Manualul de utilizare este pașaportul oricărui gadget. Toate informațiile importante despre dispozitiv trebuie să se regăsească acolo în limba țării de cumpărare. Dacă este scris într-o altă limbă și nu îl puteți citi, atunci este fie un dispozitiv de contrabandă, fie un fake al unei mărci renumite.

Sponsored links

Acordați atenție materialului din care este confecționat

6 Tips to Help You Recognize Fake Gadgets

Orice material, fie el din plastic, cauciuc sau aluminiu, poate fi de calitate înaltă sau slabă. Brandurile celebre nu economisesc când vine vorba de materiale. Învelișul din plastic trebuie să fie neted, fără părți lipite, unite sau alte imperfecțiuni. Dacă arunci o privire mai atentă la un fals descoperi cu ușurință plastic ieftin, cu nuanțe mate și suprafețe neregulate.

Uitați-vă la fontul cu care este scris numele firmei

6 Tips to Help You Recognize Fake Gadgets

Un logo este chipul oricărui brand și merită o atenție specială. Este întotdeauna realizat pentru a nu fi șters: chiar și după ani de utilizare, sigla va fi ușor de recunoscut. Toate fonturile și simbolurile de pe dispozitiv trebuie să fie netede, lizibile și durabile. În cazul falsurilor, adesea le lipsește numele producătorului sau logoul este cumva scris greșit.

Verificați încărcătorul

6 Tips to Help You Recognize Fake Gadgets

Sponsored links

Încărcătorul ar trebui să fie adaptat pentru utilizare în țara dvs. Dacă locuiți în Europa, ar trebui să existe un bloc special pentru prizele europene. Dacă vi se cere să cumpărați un adaptor sau chiar un încărcător separat, acesta este un semn de avertizare.

Încărcătoarele de marcă nu vor avea lipituri între părțile din plastic de diferite culori, ceea ce nu se poate spune despre falsuri. Nu uitați, mărcile sunt responsabile pentru siguranța dvs. atunci când își folosesc gadgeturile. De aceea originalele au întotdeauna vârfuri metalice lucrate îngrijit și izolații și finisaje de calitate.

Aruncați o privire mai atentă cablu și dimensiuni

Calitatea firelor este unul dintre cele mai evidente semne ale unui produs contrafăcut. La un produs original, un cablu conectat va sta ferm și uniform, în timp ce la un fals veți vedea unghiuri incorecte și părți libere. Uneori, mufa de intrare este mai lungă decât cea originală. De asemenea, acordați atenție calității izolației și simbolurilor de pe aceasta. Sârma trebuie să fie flexibilă și uniformă, în timp ce marcajele nu trebuie să fie șterse.

Sponsored links