6 Semne evidente că o persoană te place în secret

Tot ce trebuie să faci este să urmărești comportamentul inconștient al admiratorului tău

Nu trebuie să așteptați ca o persoană să vă facă o declarație de dragoste, pentru a-ți da seama că te place. Tot ce trebuie să faci este să urmărești comportamentul inconștient al admiratorului tău. Acesta vorbește de la sine!

Sponsored links

Noi am adunat mai multe indicii care arată clar că o persoană te place.


Nu se poate abține. Zâmbește sau râde când te vede

6 Obvious Signs a Person Secretly Likes You

Odată ce apari în apropierea celui care te place, el nu se poate abține să nu zâmbească. Dacă sentimentele sunt prea puternice, el poate ridica ușor o sprânceană chiar fără să-și dea seama și va zâmbi larg.

Dacă ești într-un grup și cel care te place spune o glumă, te va privi doar pe tine pentru a-ți surprinde reacția.

Sponsored links


Există două tipuri de oameni îndrăgostiți

Primul tip de persoană încearcă întotdeauna să fie aproape de cel pentru care are sentimente. Ei tind să meargă în locuri în care este posibil să se lovească de iubitul lor într-o manieră dezinvoltă și doresc să-i atingă cu orice ocazie, de exemplu, cu o mică împiedicare pentru a-și cere scuze și a-l îmbrățișa.

Al doilea tip de persoană încearcă să evite persoana pe care o place. Aceștia pot folosi un limbaj ușor răutăcios în conversație, considerând că va ajuta să-și ascundă adevăratele sentimente față de „prada” lor. Sau simt că nu sunt suficient de buni pentru a-și arăta sentimentele în fața persoanei pe care o plac.
Dacă cineva te-a evitat recent sau, dimpotrivă, a încercat să se lovească accidental de tine, există un motiv, te place mult.


Privire atentă

O persoană îndrăgostită urmărește adesea persoana pe care o place: și i se pare că există întotdeauna un detaliu important pe care l-a ratat anterior și l-a descoperit abia acum. Dacă cineva te place foarte tare, de obicei nu se poate opri din a te privi, deoarece aceasta îi aduce multă fericire.

Totuși, dacă îi surprinzi privirea i se vor activa toate armele de apărare: va simți nevoia urgentă de a se uita la orice altceva pentru a nu părea că te place atât de mult.

Sponsored links


Un fel neobisnuit de a vorbi

Există 2 versiuni de conversație:

O persoană își schimbă brusc modul natural de a vorbi, fie mai poetic, fie folosește felul de a vorbi al filosofului, al unui jurnalist, sau toate într-una. Devine ușor pentru el să vorbească despre cele mai complicate și interesante subiecte, chiar dacă nu s-a gândit niciodată la ele. Unele persoane obișnuite se vor transforma în adevărați comedianți atunci când plac pe cineva, doar pentru a ieși în mod plăcut în evidență și a le atrage atenția prin capacitatea lor de a face oamenii să râdă.

O persoană inteligentă și foarte bine informată se transformă miraculos într-o persoană care se bâlbăie, și care brusc are un vocabular extrem de sărac. Asta înseamnă că te place mult și că pur și simplu se pierde în fața ta.

Sponsored links


Vorbește altora despre tine

Oamenii le vorbesc adesea altora despre persoana pe care o plac, sau îi determină pe alții să vorbească despre persoana de care sunt îndrăgostiți, pentru a afla cât mai multe lucruri. Chiar dacă au o conversație serioasă cu colegii, se pot alătura în mod ocazional unui alt grup, imediat ce aud menționat numele celui pe care îl plac.

Detalii interesante: o persoană îndrăgostită poate vorbi despre persoana pe care o place într-un mod foarte, foarte negativ, pentru a ascunde faptul că o iubește. În acest caz, de obicei spun ceva de genul „Maria este puțin ciudată!” sau „Marian este un idiot!”

Incă un lucru interesant. În timpul conversației, cel care te place tinde să sublinieze o asemănare în interesele voastre: „Se pare că singurii oameni care urmăresc Serialul X suntem doar eu și Irina”


Schimbare bruscă a intereselor

O persoană îndrăgostită poate deveni brusc interesată de aceleași lucruri ca și tine. Totodată, dezvoltă interes pentru sport sau începe să citească literatură pe care nu ar fi luat-o niciodată în considerare.

Sponsored links

Verificarea încontinuu a profilul de pe rețelele sociale și o ură inconștientă pentru toți prietenii apropiați de sex opus a persoanei pe care o place. Ei bine, asta e dragoste!


Bonus: Limbajul corpului

6 Obvious Signs a Person Secretly Likes You

Dacă un bărbat merge cu o femeie și pune mâna pe spatele ei, vrea să-i sugereze că este acolo, că poate conta pe el și că o va susține și va avea grijă întotdeauna de ea. Cu siguranță este îndrăgostit de ea.

P.S. Desigur, există oameni care fac excepție de la regulă. Oricât ai încerca să afli adevărul, ei nu își vor dezvălui niciodată secretul.

Sponsored links

Sponsored links