6 Secrete pe care bărbații le spun extrem de rar

Ce știm despre bărbați? Vor ajuta întotdeauna o femeie aflată în primejdie; le place fotbalul; cei mai mulți dintre ei sunt deosebit de frumoși cu barbă. Și cam atât – cel puțin conform majorității fetelor.

Sponsored links

Noi am dori să vă împărtășim câteva secrete spuse chiar de ei.

6. Au nevoie de momente în care să nu facă nimic

Poate suna neobișnuit, dar nu vor întotdeauna să fie în fruntea lucrurilor, să ia decizii serioase și să fie responsabili pentru consecințe. Din când în când, bărbații vor doar să aibă timp pentru ei înșiși să se bucure de momente de liniște și pace.

5. Bărbații nu observă fleacuri

Sponsored links

Bărbații gândesc global. Doar acceptați-l și nu încercați să îi determinați să acorde atenție micilor detalii. Poate că ar trebui chiar să le urmați exemplul, deoarece femeile se concentrează adesea pe fleacuri prea mult, ceea ce îndepărtează toată bucuria unei situații în ansamblu.

4. Gândurile fără sens sunt o mare odihnă pentru mintea lor

Vă puteți imagina că bărbații nu își petrec de fapt fiecare minut din viață gândindu-se la modul de plată a creditului ipotecar, asigurarea bunăstării familiei sau salvarea lumii? Se pare că se gândesc destul de des la tot felul de lucruri lipsite de sens.

Sponsored links

3. Și ei au temeri

Bărbații sunt victime involuntare ale imaginii eroului create pentru ei de societatea modernă. Îi obligă să păstreze o imagine de bărbat adevărat, mereu descurcăreț, în orice circumstanță, ceea ce este greu, deoarece se tem de necunoscut la fel de mult ca oricine, îndoindu-se de deciziile lor și îngrijorându-se mult.

2. Evaluează fiecare femeie care trece

Un bărbat va privi mereu, și va evalua o doamnă drăguță care trece pe lângă el. Omenirea există, de fapt, datorită capacității bărbatului de a aprecia femeile după aspectul lor, alegând-o pe cea mai bună pentru a deveni mama copiilor săi. Este în natura lor și nu poate fi evitat.

Sponsored links

1. Apreciază sprijinul

Bărbații au nevoie de sprijin emoțional la fel de mult ca femeile – este important pentru oricine, oriunde. Ritmul agitat al vieții de astăzi și stresul emoțional nu face nicio diferență între sexe. Și ei sunt stresați, și ei au nevoie de sprijin și încurajare.

Sponsored links