6 Secrete ale machiajului pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Iată câteva trucuri de machiaj pentru femeile care poartă machiaj zilnic și se confruntă cu mai multe probleme legate de produsele lor de machiaj.

Sponsored links

1) Înlocuiește hârtia absorbantă 

Toate femeile care au pielea grasă știu cât de importantă este hârtiei absorbante. Dacă rămâneți fără ea, atunci iată cel mai bun înlocuitor pentru aceasta. Puteți folosi șervețelele din toaletă în loc de hârtie absorbantă. Ele funcționează ca un înlocuitor perfect.

2) Doriți un lip-stick de lungă durată?

Te deranjează faptul că rujul tău lasă pete, seîntinde și nu rezistă prea mult timp pe buze? Atunci iată o soluție la problema ta. Puteți folosi pudră translucidă pentru această problemă.
• Aplicați ruj și apoi folosiți o hârtie absorbantă pentru a vă acoperi buzele.
• Folosiți o pensulă de machiaj care conține pudră translucidă și tamponați-o ușor peste buzele acoperite cu țesătura de hârtie.
• Îndepărtați șervețelul de hârtie, apoi mai aplicați un strat de ruj și va fi perfect, foarte rezistent.

3) Folosiți vaselina pentru a evita ca genele să se lipească între ele după ce ai aplicat rimel

Sponsored links

Dacă doriți să evitați aglomerațiile de rimel de pe gene, atunci vaselina este cea mai bună soluție pe care trebuie să o utilizați.
• Aplicați vaselina pe gene folosind un deget sau o perie de rimel curată.
• După ce ați aplicat vaselina pe gene, aplicați și rimelul peste ele.

 

4) Cum să folosești chiar și ultima picătură de fond de ten

Se poate folosi chiar și ultima picătură din fondul tău de ten scump preferat tăind tubul la celălalt capăt etanș și extragând fiecare picătură de fond de ten din el.

5) Eyeliner alb util

Pentru a evita un aspect ca machiajul să se întindă și să capete o noanță nedorită, se poate folosi eyelinerul alb pentru a scăpa de această problemă.
• Aplicați creionul alb pe pleoape ca bază.
• Aplicați farduri de pleoape peste el pentru a da aspectul dorit.

Sponsored links

6) Cum să faci un rimel uscat să fie ca nou

Ai un rimel uscat? Nu îți face griji, îl poți face sîă devină nou. Doar adaugă câteva picături de vizik (soluție entru umezirea ochilor) și lăsați-l pentru un timp. Rimelul tău este gata de utilizare.

Sponsored links