5 Trucuri psihologice care te vor face mult mai atractivă

Advertisement

Fiecare persoană este diferită și toată lumea găsește diferite lucruri atractive. Unii dintre noi preferă inteligența, alții umorul și al treilea ban și lux. Depinde în totalitate de preferințele personale. Deci, unii oameni ar putea fi mai atrăgători, dar nu înseamnă că arată mai bine. Înseamnă doar că personalitatea lor este bine combinată. Există câteva trăsături psihologice care te pot face mai atractiv, precum următoarele 5.

1. Limbajul corpului

Comunicarea nu înseamnă doar împărtășirea cuvintelor; este de fapt și despre limbajul corpului. Felul în care stai, acționezi și te comporti în jurul oamenilor spune multe despre tine. Un zâmbet simplu îți spune că ești deschis pentru conversație, iar lipsa contactului vizual te face să pari neinteresat de conversație. Deci, încearcă să fii relaxat și să nu-ți pierzi calmul. Evitați să utilizați telefonul în timp ce vorbiți cu alții, deoarece oferă impresia unei persoane nepoliticoase. De asemenea, mușcându-ți buzele te face să pari nesigur.

2. Prima impresie

Avem o singură șansă pentru o primă impresie bună și durează doar 30 de secunde. Cu toate acestea, chiar dacă poate fi schimbat ulterior, este de fapt foarte dificil. Deci, încearcă întotdeauna să lași o primă impresie bună și să te prezinți ca o persoană încrezătoare și politicoasă. Strângeți mâna unei persoane când o salutați și încercați să purtați o conversație adecvată.

3. Nu fi prea implicat cu tine însuți

Îngrijorând prea mult despre aspectul părului sau mușcându-ți unghiile te poate face să pari nesigur și extrem de nervos. Nu fi prea tare, dar și prea timid în timpul unei conversații. De asemenea, evitați să utilizați telefonul, deoarece vă face să arătați că evitați oamenii.

4. Îngrijirea de sine

A nu cheltui o avere pe haine sau mașini este bine. Dar este important să investiți în lucruri care contează, cum ar fi unghiile curate și bine formate, barba tăiată corespunzător, precum și hainele călcate. Întreaga ta înfățișare contează, așa că în loc să porți tone de machiaj, asigură-te că totul este la locul potrivit. Simplitatea este cheia.

Advertisement

5. Nu fi plictisitor

Acesta este un punct dificil, deoarece este dificil să ne dăm seama dacă cineva ne găsește plictisitor. De asemenea, este greu să te implici într-o conversație cu persoane care nu au interese similare cu noi. Dar, evitarea oricărui tip de comunicare te face să arăți antisocial și plictisitor. Dacă nu sunteți informat despre subiect, ascultați cu atenție și puneți întrebări pentru a afla mai multe despre acesta. Acest lucru îi face pe ceilalți să se simtă interesați și îi vor face mai confortabili în preajma ta.

Advertisement