5 Tipuri de femei cu care bărbații NU VOR să se căsătorească nici în ruptul capului

1. Femeia bârfitoare

Ea este femeia care își confundă iubitul cu una dintre prietenele ei. Ea nu înțelege că tipul de intimitate de care se bucură cu prietenele ei de sex feminin nu le pică bine bărbaților. Se așteaptă ca el să fie la dispoziția ei de fiecare dată când îl sună să-i facă o dramă emoțională.

Sponsored links

Se grăbește să sublinieze defectele altor femei și găsește oricui un defect. Tot timpul este preocupată de ceea ce fac greșit alții, doar pentru a putea bârfi și de a simți că ea este mai presus de alți oameni. Acest tip de femeie este evitată de bărbați, deoarece are un caracter ce nupoate fi tolerat prea mult timp.

2. Femeia obsedată de a deține controlul

Ea se comportă ca o figură maternă, se emasculează și își tratează bărbatul ca pe un proiect de îmbunătățire. Nu își vede bărbatul ca pe un partener egal, ci mai degrabă ca pe un proiect pe care vrea să îl îmbunătățească și să îl facă să fie așa cum vrea ea.

În preajma unei astfel de femei, bărbatul se simte intimidat, inutil și lipsit de stimă de sine. Nu are voie la meci, nu are voie să iasă cu prietenul X, sau Y. Practic totul trebuie să se întâmple conform deciziilor și planurilor ei. Niciun bărbat nu va vrea să se căsătorească vreodată cu o astfel de femeie.

3. Femeia care încă își cară ”bagajele din trecut”

Ea încă poartă bagaje din relațiile anterioare, și începe adesea propoziții cu „Ultimul meu iubit/soț”. Este condusă de frică și de furie nerezolvată. Cu acest tip de femeie va fi greu să conviețuiești, deoarece atunci când ți-e lumea mai dragă începe să îți povestească de foștii ei, sau atunci când aveți o ceartă, în loc să fie o ceartă constructivă, devine toxică deoarece ea îți spune cât de minunat era fostul ei, iar tu nici nu te poți compara cu el.

Așadar, de acest tip de femeie vor fugi întotdeauna bărbații. Bărbații își doresc femei care să nu mai aducă trecutul în prezent sau viitor, ci să construiască lucruri frumoase împreună.

Sponsored links

4. Femeia asfixiatoare

Ea nu are viață în afara bărbatului ei și se așteaptă ca el să simtă la fel. A renunțat la toți prietenii și nu se mai implică în nicio activitate. Nu are niciun hobby și singura sa dorință este să stea cât mai aproape de partenerul ei.

Adesea sesupără când partenerul ei vrea să petreacă timp cu prietenii lui, în cele mai multe cazuri, aceasta este egală cu orice perioadă de timp care nu o include pe ea. Este extrem de lipicioasă și are mult prea des nevoie de afecțiune și atenție. Acest tip de femeie trebuie să înțeleagă că sunt multe tipuri de activități care o pot ajuta să nu mai fie o femeie care să-și asfiexieze partenerul. Cititul, plimbările, pictura, sportul, îmbunătățirea pe sine, toate acestea sunt modalități de a se simți mai bine cu sine și de a nu-și mai sufoca partenerul.

5. Femeia ”Fata mamei”

Este incapabilă să ia o decizie cu privire la un anumit lucru fără a aduce în chestiune părerea mamei ei! Ea poate fi adesea găsită stând la telefon cu mama ei plângându-se despre toate detaliile intime ale relației ei romantice. Adesea, femeile ca aceasta au relații codependente cu mamele lor sau au fost crescute de mame narcisiste care au pedepsit încercările fiicei lor de a fi independente. Un astfel de tip  de femeie nu va fi niciodată pe placul bărbaților. Bărbatul preferă o parteneră cu care să poată lua decizii, nu o mamă care să decidă pentru fiica ei ce decizii să ia.

Sponsored links