5 Semne că partenerul tău te iubește și 5 Semne că nu te mai iubește

Când a fost ultima dată când te-ai așezat și te-ai gândit la sentimentele pe care partenerul tău le are pentru tine? Trebuie să-ți faci întotdeauna timp să te gândești la ceea ce simte partenerul tău pentru tine. La urma urmei, nu vrei să ajungi niciodată blocat într-o relație cu cineva care nu te iubește. Nu este niciodată suficient să fii atentă la sentimentele tale. De asemenea, trebuie să faceți un efort pentru a observa și sentimentele partenerului dvs. S-ar putea să te iubească, sau s-ar putea să nu te mai iubească.

Sponsored links

Totul stă în modul în care el acționează față de tine!

Mai mult decât să fii atentă la lucrurile pe care ți le spune, este esențial să te uiți la acțiunile lui. Puteți spune mai multe despre un bărbat pe baza acțiunilor sale, decât pe baza cuvintelor sale. În acest articol, vom evidenția diferitele semne care indică faptul că este îndrăgostit de tine și semnele care arată că nu mai este îndrăgostit de tine.

1. Te iubește: Își petrece cea mai mare parte a timpului cu tine

Știi că te iubește dacă alege în mod deliberat să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu tine. La urma urmei, oferim timp doar pentru lucrurile și oamenii care contează cel mai mult pentru noi. Și dacă îți acordă prioritate în programul său încărcat, atunci acesta este un semn bun pentru tine.

2. Nu te iubește: Te minte

Minciuna nu este niciodată ceva ce poți accepta vreodată într-o relație romantică. La urma urmei, când cineva te minte, este o încălcare a încrederii. Și când încrederea în relația ta este compromisă, poate fi complicat să construiești acolo orice sentiment de dragoste sau afecțiune. Aceste două lucruri merg întotdeauna mână în mână.

Sponsored links

3. Te iubește: face un efort să se conecteze cu tine

Încearcă să facă tot posibilul să comunice cu tine. Încearcă să-și exprime interesul pentru lucrurile care te pasionează. În plus, îți pune o mulțime de întrebări despre viața ta, astfel încât să poată găsi modalități de a te cunoaște mai bine. El chiar vrea să construiască o conexiune cu tine.

4. Nu te iubește: se comportă retras și dezinteresat

Îți poți da seama că un bărbat nu te iubește ori de câte ori se comportă retras și dezinteresat. Există un decalaj sever între voi doi. Dacă evită și conversațiile constructive cu tine, partenerul tău nu te mai iubește la fel cum o făcea în trecut.

5. Te iubește: Îți arată latura sa vulnerabilă

Are suficientă încredere în tine pentru a-și permite să fie vulnerabil cu tine. El te crede o persoană de încredere și simte că își poate deschide sufletul față de tine. El vrea să poți să ai și tu încredere în el, la fel cum are el în tine. La urma urmei, el știe că a fi vulnerabil înseamnă a lăsa pe altcineva să intre în sufletul tău și în viața ta. Acest lucru este necesar pentru construirea intimității și a încrederii și a unei relații puternice.

Sponsored links

6. Nu te iubește: Își încalcă promisiunile

Își încalcă promisiunile. Evident, dacă te iubește, atunci ar face tot ce poate pentru a te face fericită. Însă, dacă încalcă promisiunile și te dezamăgește în mod constant, atunci aceasta este cu totul altă poveste. Ar putea fi o dovadă a nepăsării lui față de sentimentele și opiniile tale despre el. Ar trebui să îți faci griji, deoarece un bărbat care face acest lucru, nu își iubește partenera.

7. Te iubește: face tot posibilul să facă ceva frumos pentru tine

Întotdeauna face tot posibilul să facă ceva frumos pentru tine, pentru că îi pasă cu adevărat de bunăstarea ta. La urma urmei, el te iubește și vrea să te vadă mereu fericită.

8. Nu te iubește: Flirtează cu alte femei

Evident, dacă încă se pune la dispoziția altor femei, atunci este posibil să nu mai fie chiar atât de interesat de tine. Încă încearcă să mai păstreze și alte femei ca o a doua sau o a treia opțiune în cazul în care decide să termine relația cu tine. Prin urmare, este evident că nu te mai iubește.

9. Te iubește: Îți vorbește despre viitor

Sponsored links

Știi că te iubește dacă îți vorbește despre viitor. Arată că este cu adevărat interesat să aibă un viitor cu tine. Nu se mulțumește doar să fie o aventură temporară sau o legătură obișnuită. Chiar vrea să fie cu tine pe termen lung. Nu își mai vede viața decât alături de tine

10. Nu te iubește: Nu acordă atenție la ceea ce spui

Niciodată nu simți că te poți exprima liber cu el. E ca și cum practic nu-i pasă deloc să fie cu tine. Ori de câte ori vorbești, parcă ai conversa cu un perete. Știi că nimic din ce spui nu ajunge la el cumva. Dacă partenerul tău nu te ascultă, este timpul să ieși din această relație și să aștepți un partener potrivit.

Sponsored links