5 Semne că partenerul tău nu mai este îndrăgostit de tine

1. Își petrece mai puțin timp distrându-se cu tine

Cu siguranță partenerul tău își petrece timp cu tine atunci când mănâncă sau când dormiți, dar dacă acesta nu își mai petrece timp distrându-se cu tine, ci preferă mai degrabă compania prietenilor, ar trebui să te îngrijoreze. Este un semn clar că nu îi mai aduce entuziasm compania ta.

Sponsored links

2. Nu-ți mai arată nimic din ceea ce simte

Nu aveți idee dacă partenerul dvs. este supărat, deprimat sau îngrijorat, deoarece el sau ea nu se mai deschide cu privire la emoțiile sale. Dacă partenerul tău te lasă să ghicești sentimentele sale, este un semn că își pierde sau și-a pierdut deja dragostea față de tine.

Înșelatul emoțional se întâmplă adesea înainte de înșelatul fizic. Ar trebui să fii precum un consilier pentru partenerul tău pentru a-l ajuta să-și rezolve emoțiile și pentru a-l împiedica să caute pe altcineva care să-l asculte.

3. Mai puține atingeri decât înainte

Conexiunea fizică este una dintre cele mai importante părți ale unei relații de iubire, deoarece este ceea ce face ca doi oameni să fie apropiați intim. Schimbările în ceea ce privește sărutul, îmbrățișarea, mângâierea etc., și nu în direcția pozitivă, sunt un semn că partenerul tău nu mai este îndrăgostit de tine.

4. Partenerul tău face ceva nou, diferit

Schimbarea este rea atunci când bănuiți că partenerul dvs. se îndrăgostește de altcineva. Schimbarea ar putea însemna că altcineva a apăut în viața sa. În loc să așteptați ca lucrurile să se rezolve de la sine, puteți lua măsuri dacă partenerul dvs. arată acest semn.

Schimbări în ceea ce privește greutatea, schimbarea aspectului fizic și schimbarea hobby-ului sunt semne rele. Când un partener are în vedere o despărțire, adesea găsește un alt partener de înlocuire înainte de a pune capăt relației. Schimbările de comportament înseamnă că încearcă să mulțumească un nou partener.

Sponsored links

Schimbările majore de comportament sunt îngrijorătoare, deoarece partenerul dvs. se schimbă astfel încât încep să-i placă lucrurile care îi plac noului său partener.

5. Vorbiți mult mai puțin decât obișnuiați să vorbiți înainte

Partenerul tău obișnuia să te întrebe despre cum a fost ziua ta, dar acum nu pare să-i mai pese atât de mult? Când iubim și ne pasă, punem întrebări pentru că ne place să știm totul despre partenerul nostru. Dacă nu mai pune întrebări, este un semn că partenerul tău și-a pierdut dragostea pe care o simțea față de tine.

Dacă acest semn te îngrijorează, încearcă să-l întrebi tu pe partenerul tău despre cum a fost ziua lui. Nu vorbi deloc despre tine. În schimb, pune-i multe întrebări și fii cât mai entuziasmată de ceea ce spune partenerul tău.

Majoritatea oamenilor vor nu doar să fie ascultați, ci să fie înțeleși pe deplin și profund. Dacă îi oferi partenerului tău această legătură, este o modalitate posibilă de a-l împiedica să-și piardă dragostea față de tine.

Sponsored links