5 lucruri pe care bărbații le iubesc enorm de mult la o femeie

Magnetismul feminin a făcut obiectul multor articole, filme și emisiuni.

Sponsored links

Când atractivitatea devine a doua natură pentru o femeie

O femeie fermecătoare controlează întotdeauna felul în care arată. Asta nu înseamnă că ar trebui să te forțezi să zâmbești tot timpul. Înseamnă să rămâi fermecătoare și strălucitoare chiar și atunci când ești singură. Amintiți-vă, acest lucru nu este doar despre a arăta bine în fața celorlalți oameni, ci despre a vă bucura de fapt de propria companie.

Când o femeie se iubește pe sine

Orice ar face, nu se împinge niciodată la marginea epuizării totale.
Nu are rost să lucrezi până simți că cedezi la locul de muncă, nici măcar pentru a-i face fericiți pe cei dragi – acest drum nu duce nicăieri! Pe de altă parte, atunci când te simți relaxată și în pace cu lumea, ai șanse mult mai mari de a-ți îndeplini mai bine sarcinile atât acasă cât și la serviciu. Asigurați-vă că vă umpleți întotdeauna „bateriile” interne pentru a rămâne sănătoasă și fericită și pentru a aduce lumină chiar și în viața altora.

Când o femeie își plasează bunăstarea spirituală mai presus de toate

Sponsored links

Nu se supără cu ușurință nimeni și nu consideră surprizele mai puțin plăcute ale vieții ca pe o insultă personală. Nimic nu poate fi mai rău decât să crezi că soarta este împotriva ta! Fiecare persoană din lume primește propria doză zilnică de motive pentru a simți milă de sine. Depinde de fiecare dintre noi dacă folosim pe deplin orice astfel de oportunitate sau dacă ne plângem de milă și dăm vina pe soartă.

Când o femeie știe să accepte complimente

O femeie cu stil este întotdeauna în centrul atenției. Știe să accepte complimente și priviri admirative. Ea nu se ferește de popularitate si nici nu este orbită de aceasta. Ea își cunoaște valoarea. Când un coleg laudă felul în care arată, nu răspunde cu „Haide, bluza asta e cu adevărat veche!” Iî mulțumește pentru compliment. Sau când cineva iți spune cât de frumoasă ești, nu ar trebui să folosești penibilul ”sunt grasă, sunt urâtă…” Ci mai degrabă să încerci pentru câteva minute să te vezi frumoasă prin ochii celuilalt.

Când o femeie se simte bine în corpul ei

Dacă tot crezi că o femeie frumoasă trebuie să posede o talie de viespe și șolduri într-un anumit fel, atunci este timpul să râzi de acest stereotip și să uiți de el! Există o mulțime de exemple despre cât de fermecătoare pot fi doamnele cu corp subțire sau cele mai dolofane – cu condiția să își evidențieze trăsăturile feminine. Pentru a arăta atractivă, o astfel de femeie nu trebuie să poarte blugi strânși sau rochii care sunt cu 2 dimensiuni mai mici. Ci mai degrabă, hainele ei trebuie să fie în armonie cu corpul ei. Fiecare femeie este frumoasă atunci când nu este privită prin lentila cerințelor modei moderne.

Sponsored links

Sponsored links