5 adevăruri simple despre relații pe care trebuie să le cunoașteți

S-au scris atât de multe lucuri despre relații încât este dificil să identifici ce este adevărat și ce nu.
Noi am ilustrat în câteva imagini așteptările pe care oamenii le au cu privire la o relație, dar și cum arată de fapt realitatea.

Sponsored links

5. La început trebuie să fie pasiune

 

Nu toate relațiile încep cu o pasiune incredibilă. Prin urmare, merită să acordați atenție nu numai pasiunii și scânteilor, ci și sentimentului de siguranță și confort pe care îl simțiți (sau nu) lângă o persoană. Pentru a avea o relație durabilă, este mult mai important dacă puteți râde împreună cu ea și dacă puteți avea încredere unul în celălalt.

4. Cuplurile fericite au aceleași interese

Fiecare persoană are propriile interese și hobby-uri. Să nu credeți că, dacă vă place opera și partenerului dvs. îi plac cursele de mașini, nu veți avea nimic de vorbit și veți fi nefericiți împreună. Dimpotrivă, interesele personale te vor face mai atractiv în ochii partenerului tău.

3. Cuplurile fericite nu se ceartă niciodată

Oamenii care nu se ceartă niciodată, nu o fac pentru că de obicei nu le pasă. Majoritatea cuplurilor fără probleme sunt de cele mai multe ori foarte aproape de o despărțire. Nu spunem că limbajul urât sau abuzul sunt în regulă, dar certurile mici nu ar trebui să vă îngrijoreze.

Acestea se întâmplă tuturor, și așa înveți atât tu cât și partenerul tău să vă înțelegeți mai bine unul pe celălalt. Iar împăcările sunt întotdeauna frumoase și aduc momente fericite, unind și mai mult cuplul.

2. În cuplurile fericite fiecare partener adoră rudele și prietenii celuilalt

Nu vă așteptați ca partenerul dvs. să vă iubească necondiționat familia și prietenii. De asemenea, nici tu nu trebuie să fii un fan al familiei partenerului tău. Vă alegeți doar reciproc pentru relație. După aceasta, trebuie doar să organizați interacțiunea cu ceilalți, astfel încât nimeni să nu fie insultat. Cheia este să vă comunicați dorințele și limitele reciproc dar și familiilor voastre.

Sponsored links

1. Cuplurile fericite sunt mereu împreună

Dacă credeți că partenerii din cuplurile fericite nu se despart niciodată, și petrec enorm de mult timp împreună, vă înșelați. Mai devreme sau mai târziu, fiecare persoană dorește să petreacă ceva timp singură. În uniuni armonioase, partenerii înțeleg acest lucru și își acordă reciproc spațiu personal.

Nu ar trebui să vă învinuiți niciodată pentru că doriți acest lucru. Este necesar un pic de odihnă și o mică pauză de la îndatoririle față de familie. Iar a dori puțin timp doar pentru tine nu înseamnă că ați încetat să vă mai iubiți partenerul: dimpotrivă, vă ajută să păstrați sentimentele sau chiar să reveniți cu mai multă iubire și înțelegere.

Bonus:

 

De multe ori învățăm caracteristicile unei relații „perfecte” din filme sau reclame. Vezi un film în care totul este perfect, iar acele imagini îți rămân mult timp în minte, făcându-te să crezi că așa arată dragostea adevărată.

Dar adevărul este că filmele nu au prea mult de-a face cu realitatea. Amintiți-vă atunci când observați micile defecte ale partenerului, că acestea sunt de fapt însușirile care ne fac reali. Iar iubirea adevărată înseamnă să îl accepți exact așa cum este, schimbând împreună tot ceea ce nu vă place la voi.

Sponsored links