4 lucruri care se întâmplă corpului tău dacă începi să mănânci migdale în fiecare zi

Consumul de migdale vă poate salva literalmente viața. Într-un studiu, American Heart Association a constatat că un consum redus de nuci crește șansele de a dezvolta boli cardiovasculare. Dintre nuci, migdalele sunt favorite, nu doar pentru gustul lor, ci și pentru beneficiile lor. Astăzi, am dori să vă prezentăm 4 schimbări pe care le experimentați în corpul dvs. atunci când mâncați migdale zilnic, toate aceste schimbări fiind susținute de știință.

Sponsored links

Consumul de migdale reduce acneea.

Conform acestui studiu, pacienții cu acnee severă prezentau cu 9% mai puțină vitamină E în fluxul sanguin. Consumul de migdale pentru îmbunătățirea afecțiunilor pielii este un leac tradițional care datează de mult timp, din Orientul Mijlociu, și s-a dovedit a fi susținut de știință. Migdalele sunt pline de vitamina E și antioxidanți care vă pot ajuta să vindecați acneea și să vă întineriți pielea dacă puteți rezista la nivelurile ridicate de grăsimi omega-6.

Consumul de migdale ajută la tratarea diabetului.

4 Things That Happen to Your Body If You Start to Eat Almonds Every Day

Un studiu a arătat că pacienții care suferă de diabet de tip 2 li se va îmbunătăți starea fizică dacă vor consuma zilnic migdale. Nu numai că ajută la desfundarea arterelor prin reducerea „colesterolului rău”, ci contribuie și la reducerea nivelului de zahăr din sânge datorită mineralelor pe care le conțin.

 Consumul de migdale ajută la recuperarea după naștere.

Sponsored links

India are o tradiție îndelungată a consumului de migdale ca remediu natural pentru a regla fluxul intestinal și a avea mereu energie. Migdalele sunt un ingredient esențial în dietele ayurvedice și sunt deseori recomandate femeilor după naștere pentru a le ajuta să se refacă rapid și să evite apariția vergeturilor.

Migdalele îți pot face copilul mai inteligent.

4 Things That Happen to Your Body If You Start to Eat Almonds Every Day

După cum s-a menționat anterior în acest articol, migdalele pot îmbunătăți activitatea creierului. Consumul a 74 de grame de migdale pe săptămână ar putea face copilul mai inteligent, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință spanioli care au studiat 2.208 de femei însărcinate. Copiii au fost apoi monitorizați la vârsta de 1 și 8 ani. Copiii ale căror mame au mâncat migdale în timpul sarcinii au obținut un scor mai mare la testele de IQ.

Bonus: migdale crude, hidratate sau prăjite?

4 Things That Happen to Your Body If You Start to Eat Almonds Every Day

Conform medicinei ayurvedice, atât migdalele crude, cât și cele prăjite conțin aceiași nutrienți și, prin urmare, au aceleași beneficii. Pe de altă parte, înmuierea migdalelor în apă peste noapte și decojirea lor poate ajuta la reducerea nivelului lor de tanin. O altă teorie indică faptul că, dacă sunt ingerate în cantități mari, taninurile ar putea preveni absorbția nutrienților, dar studii recente nu au găsit dovezi care să susțină acest lucru.

Sponsored links

Dacă și dvs. consumați migdale în mod regulat, probabil că sunteți familiarizați cu aceste beneficii. Ați observat alte schimbări corporale atunci când mâncați migdale? Cum preferi să mănânci migdalele?

Sponsored links