23 de sfaturi de frumusețe inteligente care te vor ajuta să arăți superb în fiecare zi

Advertisement

Fiecare femeie vrea să arate perfect oriunde și oricând. Fie că este vorba de o noapte, de o întâlnire cu fetele sau chiar o zi la sală, vrem să arătăm ideal în toate privințele, până în cele mai mici detalii. Din păcate, trăind viețile noastre ocupate, aproape niciodată nu avem timp pentru noi.
Noi am adunat câteva dintre cele mai bune sfaturi de frumusețe care vă vor ușura viața, economisindu-vă timp, energie și bani. Pregătește-te să impresionezi pe toți cei pe care îi întâlnești!

 • Uleiurile esențiale de scorțișoară și mentă sunt foarte eficiente pentru a vă face buzele să pară mai pline și mai luminoase. Dacă nu sunteți alergic la aceste ingrediente, puteți adăuga pur și simplu câteva picături din ele în balsamul de buze sau în luciul de buze.

23 Clever Beauty Tips That Will Help You Look Gorgeous Every Day

 • Uleiurile de cocos și măsline sunt excelente pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă. Încercați acest truc și veți vedea că spălarea machiajului va deveni ușoară, chiar și fără un demachiant pentru față.
 • În cazul în care fondul de ten este prea gros, îl puteți subția adăugând o parte din crema hidratantă preferată. Puteți, de asemenea, să vă intensificați fondul de ten amestecându-l cu un bronzant lichid.
 • Dacă doriți un ten proaspăt, aplicați un pic de cremă iluminatoare pe cele mai proeminente părți ale feței (nas, pomeți, bărbie, centrul frunții). Pentru a vă ridica vizual sprâncenele și pleoapele, aplicați un corector deasupra sprâncenelor și spre frunte.
 • Când vine vorba de a obține o piele strălucitoare și radiantă, puneți o linguriță de bicarbonat de sodiu în gelul de spălare a feței sau în laptele de curățare. Aplicați acest amestec pe față, masați-l ușor câteva secunde, apoi spălați-l cu apă caldă. Repetați această procedură de 2-3 ori pe săptămână.
 • Când rimelul preferat începe să se usuce, îl puteți revigora adăugând câteva picături de ochi în tub sau punându-l într-un castron cu apă fierbinte timp de 5 minute.
 • Nu trebuie să aruncați machiajul care s-a spart (pudră, fard de ochi sau fard de obraz). De fapt, îl puteți remedia cu ușurință. Doar adăugați câteva picături de alcool, neteziți pulberea și alcoolul cu un cuțit și lăsați-l să se usuce peste noapte. A doua zi, tot alcoolul se va evapora și nu va trebui să cumpărați un nou machiaj.

23 Clever Beauty Tips That Will Help You Look Gorgeous Every Day

 • Dacă unele dintre ojele tale preferate au devenit greu de deschis, prea groase sau dificil de aplicat, încearcă să o pui sticluța în apă fierbinte. Puneți sticla în apă foarte fierbinte pentru câteva minute, apoi scoateți-o, agitați-o și aplicați oja pe unghii cât este încă caldă.
 • Răsuciți-vă părul și tăiați toate firele de păr care ies înafară. Aceasta este o modalitate excelentă de a scăpa de vârfurile despicate acasă fără a merge la un salon de coafură.
 • Spray-ul fixativ funcționează excelent pentru a vă îmblânzi sprâncenele și a le menține la locul lor. Stropiți puțin fixativ pe o perie veche de rimel și treceți-o peste sprâncene.
 • Pudra pentru bebeluși sau amidonul de porumb sunt perfecte pentru a fi utilizate ca șampon uscat. Folosiți acest truc atunci când trebuie să vă reîmprospătați părul rapid.Pentru a crea bucle verticale frumoase, răsuciți suvița de păr de la rădăcini spre vârfuri cu ajutorul ondulatorului. Apoi pulverizează-ți părul cu fixativ.
 • O cremă clasică de îngrijire a pielii aplicată la vârfurile părului înainte de culcare vă va face părul strălucitor și neted.
 • Pentru a preveni bătăturile atunci când purtați pantofi noi, aplicați un deodorant pe picioare sau folosiți o pudră de bebeluși.
 • Încălziți ondulatorul pentru gene cu un uscător de păr pentru câteva secunde înainte de a îl utiliza. Acest truc vă va ajuta să vă mențineți genele ondulate mai mult timp.

23 Clever Beauty Tips That Will Help You Look Gorgeous Every Day

 • Când vă faceți unghiile, folosiți vaselină cosmetică, o cremă sau bandă adezivă în jurul unghiilor. Excesul de ojă se desprinde cu ușurință odată ce este uscat.
 • Dă-ți unghiile cu culoarea de ojă preferată. Apoi atașați o bandă cu găuri peste unghii și aplicați o ojă de culoare diferită. Lăsați oja să se usuce și îndepărtați banda. Designul unghiilor este gata! Bucurați-vă de el!
 • Dacă vreți ca parfumul dvs să persiste mai mult, mai întâi dați-vă zona gâtului cu puțină vaselina cosmetică, astfel parfumul dvs. va dura mai mult.
 • Luați două benzi elastice și separați-vă părul în două cozi de cal, una peste alta. Acest truc simplu poate adăuga volum părului dvs., făcându-l să pară și mai lung.
 • Coșurile par să apară întotdeauna într-un moment în care ai cel mai puțin nevoie de ele. Nu intra în panică! Înmuiați tampoane de bumbac în picături pentru ochi, puneți-le în congelator pentru câteva minute, apoi apăsați ușor tamponul de bumbac deasupra coșului. În 20 de minute, vasele de sânge se vor contracta, eliminând astfel roșeața și reducând inflamația.
 • Se dizolvă 2 pastile de aspirină, o capsulă de vitamina A, 1 lingură de sare de mare și puțin ulei vegetal în 200 ml de apă. Puneți mâinile în vas timp de 10 minute și apoi ștergeți-le cu un prosop de hârtie.

23 Clever Beauty Tips That Will Help You Look Gorgeous Every Day

 • Dacă deodorantul dvs. se epuizează brusc, puteți folosi în schimb apa de gură. Aplicați apă de gură pe un tampon de bumbac și folosiți-l ca deodorant. Apa de gură va ucide toate bacteriile și vă va menține axilele proaspete în timpul zilei.

23 Clever Beauty Tips That Will Help You Look Gorgeous Every Day

 

 • Dacă doriți să scăpați de părul nedorit, este necesar să vă exfoliați bine pielea. Topiți o bară de săpun obișnuit, apoi adăugați o lingură de făină de naut, o lingură de făină de linte și o lingură de turmeric. Veți obține un săpun complet natural, care va ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii și, în cele din urmă, va duce la pierderea părului nedorit.
Advertisement