21 de imagini care te vor convinge să iubești Australia doar de la distanță

Australia este umitoare și atrage milioane de turiști dornici să vadă flora și fauna fascinantă. Însă un lucru e cert, după ce vei vedea imaginile de mai jos, vei decide că este mai bine să o iubești doar de la distanță.

Sponsored links

Nu știu dacă ai văzut vreodată o molie uriașă…
Ei bine, dacă nu, o vezi acum. Australia poate face ca și o molie obișnuită să crească de dimensiuni impresionante.

Deci, să ne înțelgem…în Australia orice creatură poate să atingă dimensiuni impresionante, IMPRESIONANTE!

Acesta este doar un struț, însă nu l-am
prins în toane bune…

Sponsored links

Nu e ușor să locuiești în Australia. Vei avea mereu musafiri nepoftiți. Imaginează-ți că te trezești dimineață, te duci la baie să te speli pe dinți și vezi asta…

Unele dintre plimările tale vor avea astflel de priveliști. Decizi să ieși la o plimbare, să te bucuri de natură, să îți limpezești gândurile și vezi asta…

Sponsored links

Australia nu te ține departe doar din cauza liliecilor giganți, a moliilor uriașe sau a păianjenilor nepoftiți, ci și din cauza crocodililor.

În Australia nici măcar Koala nu pare drăgălaș, ci de-a dreptul înfiorător.

În Australia poți merge pe plajă și poți da de un astfel de trio alcătuit din pisici de mare.

Sponsored links

Dacă ai fi în Australia ar trebui să respecți o regulă de aur: De fiecare dată când vrei să te încalți, este necesar să îți verifici încălțările pentru a verifica dacă nu cumva vreo lighioană și-a făcut culcuș acolo.

Nu doar adidașii ar trebui verificați, ci și mașina personală. Șerpilor le place să se adăpostească în locurile înguste și întunecate.

Imaginează-ți să mergi la un restaurant și să vezi imaginea asta. Ei bine, în Australia poți vedea astfel de întâmplări și localnicilor nu le pare ieșit din comun, deoarece s-au obișnuit cu creaturile zonei.

Nu-ți place locul tău de muncă? Gândește-te cum ar fi să fii poștaș în Australia. Mergi liniștit să împarți facturi și scrisori și când deschizi cutia poștală dai peste creatura asta…

În Australia trebuie să te ferești de animale dar trebuie să fii atent și la arbori. Unii te pot răni grav. Așadar, atenție la nucile de cocos.

Nu doar flora și fauna te uimesc ci și vremea. Imaginează-ți o ploaie cu gheață de astfel dimensiuni.

Dacă mergi în Australia, luptele pe care le vei vedea pe străzile lor vor fi mult diferite de cele pe care le-ai văzut până acum pe străzile de la tine.

Sponsored links

Imaginează-ți că urmează să intri în dormitor, deschizi ușa și cineva te întâmpină…

Până la urmă te obișnuiești cu creaturile locului și le primești în pat, ce să faci?

Iar dimineața, iei micul dejun cu ele. Dacă tot au dormit la tine, e necesar să fii o gazdă bună…

Dacă te gândeai că toaleta este singurul loc în care poți scăpa de ele, ei bine, te-ai înșelat. Le vei întâlni și acolo.

Cred că acum te-ai convins că trebuie să vezi Australia…doar de departe.

În Australia, locuitorii sunt avertizați constant prin intermediul televiziunii să fie extrem de atenți la păianjenii mortali.

Ei bine, nu toate creaturile vor să te atace…Unele sunt foarte drăgălașe.

Sponsored links

Sponsored links