2019 Îţi mulţumesc pentru amintiri, pentru lecţii, pentru reuşite şi încercări!

2019 iti multumesc pentru amintiri, pentru lectii, pentru reusite și incercari! În curând ne vom lua adio de la acest an, poate pentru unii a fost perfect, iar pentru altii mai putin, dar a fost al nostru și l-am trait cum am știut noi mai bine.

De gresit, am gresit, de invatat, am învățat și nici de perioade care m-au daramat nu am dus lipsa. Dacă am devenit un om mai intelept, nu știu doar că, am învățat…. Am invatat sa iert prostia, dar nu și rautatea. Am invatat ca niciodată nu este prea tarziu, să iertam și să cerem iertare. 2019 a fost anul care mi-a luat, dar și mi-a dat.

A fost anul care m-a învățat că timpul îți dă raspunsurile, ne deschide ochii și ne ajută să depășim și cele mai grele momente. 2019 a fost anul precum anotimpurile, momente calde, momente reci. A fost anul care m-a învățat că oamenii vin și pleaca și ne lasa în suflet un gol, o emoție, o amintire.

Am invatat ca cea mai frumoasa carte de vizită a unui om, este demnitatea, onoarea și promisiunile respectate. Am invatat multe și încă mai am lucruri de invatat . 2019 pleacă și lasă in urma rani, lacrimi, zambete, reusite și eșecuri. Sa incheiem acest an frumos și să sperăm că, 2020 ne va da și nu ne va lua nimic din ceea ce avem noi mai de pret. Ce sa va doresc? Ceea ce-mi doresc și mie.

Sa fim cu toții sănătoși, fericiti, buni, să zambim mai mult, mai des. Sa aducem culoare, veselie și bucurie acolo unde mergem. Sa avem sau să ne facem mai mult timp pentru noi și pentru cei care ne iubesc! Sa aveti un 2020 plin de senin și să fiți întotdeauna înconjurați de oameni calzi și buni!

Advertisement

LA MULTI ANI!