20 De trucuri geniale pentru a vă face viața mult mai ușoară

Fiecare persoană este diferită și, în timp ce unii oameni se plâng de problemele lor și caută scuze alții încearcă să găsească modalități de a le rezolva. Creativitatea ridicată este o trăsătură excelentă a oamenilor care nu renunță și a persoanelor care vor folosi orice resursă pe care o au pentru a crea soluții.

Sponsored links

De obicei aruncăm lucrurile pentru că par inutile, dar uneori pot fi foarte folositoare. Iată 20 de trucuri geniale care vă pot ușura viața de zi cu zi:

1. Utilizare interesantă a anvelopelor

Acesta este un mod excelent de a folosi anvelopele vechi. Puteți crea un scaun super confortabil care poate fi folosit atunci când aveți nevoie de mai mult mobilier pentru că aveți prea mulți oaspeți. Anvelopele vechi pot fi transformate în mobilier fără a investi prea mulți bani.

2. Protejați-vă hainele atunci când faceți treabă în grădină

Sponsored links

Dacă urăști să-ți murdărești hainele când grădinărești, ia două pungi de plastic suficient de mari și înfășoară-ți genunchii. În acest fel vă veți proteja genunchii atunci când vă sprijiniți pe ei în timpul grădinăritului.

3. Un suport elegant pentru cercei

Dacă vrei un suport super frumos pentru cercei, îl poți avea transformându-ți rama de la un tablou vechi în această minunată capodoperă.

Sponsored links

4. Huse de perne din cămăși vechi

Cămășile vechi pot fi greu de aruncat, mai ales dacă ne-au plăcut mult. Dacă nu mai putem să le purtăm în public, le putem folosi făcând huse de pernă. Pur și simplu tăiați-le mânecile, închideți nasturii și coaseți-le pentru a se potrivi pernelor..

5. Opriți căderea hainelor de pe umerașe cu benzi de cauciuc

Sponsored links

Punerea benzilor de cauciuc la capătul umerașelor vă poate împiedica alunecarea și căderea hainelor.

6. Protejați mânerele ușii de vopsea

Petele de vopsea sunt întotdeauna greu de curățat, în special cele de pe clanțele ușii. O modalitate excelentă de a le proteja este acoperirea lor cu folie de aluminiu.

7. Protejați-vă portul de încărcare

Clemele pentru hârtie au o utilizare bine cunoscută, dar nu este singura. De asemenea, le puteți utiliza pentru a vă proteja portul de încărcare de deteriorări sau de blocarea lucrurilor în el. O agrafă poate fi, de asemenea, utilizată pentru a extrage cartelele SIM sau de memorie, dacă acestea se blochează.

8. O utilizare minunată a conservelor

Sponsored links

Dacă aveți cutii de conservă pe care le considerați nefolositoare, luați un cui și ciocanul și dă găuri în cutie astfel încât să creezi un model, apoi o poți folosi ca pe suport de lumânări. Lumina care iese din găuri va lumina camera într-un mod uimitor.

9. Plantarea florilor în anvelope

Aceasta este o altă utilizare interesantă a anvelopelor vechi. Le puteți picta și planta flori în ele. Arată uimitor, iar plantarea florilor este, de asemenea, ecologică. Asigurați-vă că aveți suficient spațiu pentru a le plasa.

10. Păstrați sticlele de sticlă în siguranță în frigider

Stivuirea sticlelor de sticlă în frigider ar putea fi dificilă, dar le puteți împiedica cu ușurință să se împrăștie plasând o clemă de hârtie pentru a le menține la locul lor.

11. Încălzirea a două boluri în cuptorul cu microunde

 

Dacă vă grăbiți și aveți nevoie să încălziți două boluri în cuptorul cu microunde, așezați unul așa cum faceți de obicei și celălalt pe o cană așa cum vezi în fotografie.

Sponsored links

12. Cârligul te ajută să bați cuiele fără să te rănești 

Oamenii se rănesc, de obicei, atunci când încearcă să bată un cui, așa că, pentru a vă proteja, puteți folosi un cârlig pentru avă proteja unghia și a preveni rănirea degetelor.

13. Mingi de tenis ca și suport

Mingile de tenis se uzează după un timp, dar asta nu înseamnă că ar trebui să le arunci. Pur și simplu adăugați doi ochi pe ele și faceți o tăietură suficient de mare pentru a vă putea  atârna cheile sau pentru a pune plicuri sau alte obiecte.

14. Ață dentară pentru tăierea tortului

Uneori este dificil să tăiați chiar și feliile de tort, mai ales dacă tortul este moale. Așadar, în loc să faceți o mare mizerie, puteți folosi ața dentară pentru tăierea precisă.

15. Role de hârtie igienică pentru stocarea cablurilor

Cablurile și încărcătoarele încurcate ne pot face să ne fenervăm, dar le puteți aranja cu ușurință cu ajutorul sulurilor de hârtie igienică. Doar pliați cablurile și păstrați-le într-o rolă de hârtie igienică și așezați-le într-o cutie.

16. Coperta cărții pentru tablete

Iubitorii de cărți nu sunt atât de confortabili atunci când citesc de pe tablete, dar puteți face cu ușurință această experiență mult mai plăcută fixând o tabletă într-o copertă veche de carte, care vă poate da impresia că citiți o carte reală.

17. Îmbunătățiți sunetul difuzorului mobil

Volumul telefonului dvs. poate fi ușor îmbunătățit dacă îl așezați într-un pahar sau castron. Puteți utiliza acest truc atunci când doriți să ascultați muzică mai tare și nu aveți difuzor sau boxe.

18. Economisiți spațiu prin agățarea capacelor de oale pe ușa dulapului

În zilele noastre o mulțime de oameni sunt forțați să locuiască în apartamente mici din cauza prețurilor scumpe. Dar, vă puteți folosi spațiul într-un mod inteligent agățând capacele oalelor pe ușile dulapului.

19. Carcasă de casetă ca suport mobil

Casetele sunt destul de inutile în zilele noastre, dacă nu știi cum să le folosești creativ. În loc să le aruncați le puteți folosi ca suporturi mobile, ceea ce vă poate fi de mare ajutor dacă doriți să vizionați un film fără să vă țineți telefonul în mână tot timpul.

20. Cutie Tic-Tac ca suport pentru clame de păr

Cutia Tic-Tac este destul de utilă chiar și atunci când este goală, deoarece o puteți folosi pentru a păstra clamele de păr. De asemenea, puteți schimba designul de pe cutie pentru a face să pară mai elegant.

Sponsored links