20 de trucuri geniale care îți vor face viața mai ușoară

Noi am căutat cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă simplifica și îmbunătăți viața de zi cu zi. Iată o listă minunată cu 20 de trucuri care vă vor învăța cum să vă uscați rapid hainele, să vă faceți pantofii impermeabili, să amplificați puterea difuzoarelor telefonului și multe altele!

Sponsored links

1. Cultivați trandafiri din butași

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeIată un sfat excelent pentru cultivarea trandafirilor din butași. Înainte de plantare, împingeți capetele inferioare ale butașilor în cartofi mici. Umezeala și nutrienții din cartofi vor permite butașilor să dezvolte rădăcini sănătoase.

2. Încălțăminte impermeabilă

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifePentru a vă transforma încălțămintea de pânză în încălțăminte impermeabilă, nu aveți nevoie decât de ceară de albine și de un uscător de păr. Frecați ceară de albine peste pantofi. Apoi, folosiți uscătorul pentru a topi ceara de albine până când nu o mai puteți vedea. Voila! Încălțămintea ta impermeabilă este gata!

3. Uscați-vă hainele mai repede

Sponsored links

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeDacă nu aveți un uscător și trebuie să vă uscați hainele rapid, iată ce puteți face. Așezați-vă haina umedă pe un prosop uscat. Rulați prosopul cu îmbrăcămintea înăuntru. Răsuciți-l cât mai bine posibil pentru a stoarce excesul de apă. După ce ați scurs excesul de apă, agățați-vă haina pe un cuier pentru a se usca complet.

4. Încălțăminte mirositoare

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeDacă aveți pantofi cu miros urât, așezați câteva plicuri de ceai uscate în fiecare pantof pentru a absorbi mirosul. Dacă încălțămintea nu este doar mirositoare, ci și udă, umpleți-o cu un amestec de orez și bicarbonat de sodiu și lăsați-o așa pentru câteva zile.

5. Încălțăminte care te strânge

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeDacă te strâng pantofii, iată o modalitate de a îi întinde. Umpleți fiecare pantof cu ziar umed cât de bine puteți. Lăsați pantofii să se usuce, apoi scoateți ziarul.

Sponsored links

6. Cum să faci un foc

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeChips-urile nu sunt doar o gustare delicioasă. Grăsimea, uleiul și substanțele din fulgii de cartofi (sau alt tip de chips-uri) fac din ele un material perfect pentru aprinderea focului.

7. Găsiți obiectele mici pierdute

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeFolosiți aspiratorul pentru a găsi obiecte minuscule pe care le-ați pierdut, cum ar fi cerceii. Acoperiți capătul aspiratorului cu un ciorap subțire sau dres și începeți căutarea. Verificați din când în când pentru a vedea dacă obiectul pe care îl căutați este deja acolo.

8. Sticlă de apă marcată

Sponsored links

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeIată o modalitate excelentă de a ține evidența aportului zilnic de apă. Desenați linii pe sticla de apă cu un marker, apoi scrieți ora lângă nivelul marcat. Marcajul vă va servi ca un memento vizual pentru a bea apă și vă va ajuta să vă îndepliniți necesarul zilnic de apă.

9. Îndepărtați petele vasului de toaletă

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeSe toarnă o cutie de Coca-Cola în vasul de toaletă și se lasă să stea peste noapte. Apoi spălați vasul în mod normal cu o soluție de curățare.

10. Desfundați scurgerile cu ușurință

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeLăsați să curgă apă fierbinte pe canalul de scurgere timp de un minut, apoi presărați 1 cană de bicarbonat de sodiu pe canalul de scurgere. Se toarnă încet 1 cană de oțet pe canal. Spălați încă o dată cu apă fierbinte sau clocotită.

11. Curățați capul de duș

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifePentru a curăța capul de duș, umpleți o pungă de plastic cu oțet alb și fixați-o pe capul de duș cu o bandă elastică. Lăsați-l să se înmoaie în oțet peste noapte și scoateți apoi punga. Clătiți-l și va fi la fel de bun ca nou!

12. Faceți ca nasturii să nu cadă

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifePentru a vă menține nasturii la locul lor, pur și simplu puneți peste ei un pic de lac de unghii peste fire.

Sponsored links

13. Mirosul corpului

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeDacă ai uitat să te dai cu deodorant și nu vrei să miroși ca și când ai fi fost la sală, taie o lămâie sau o portocală proaspătă în două jumătăți și dă-ți pielea subrațului cu ea. Mirosul neplăcut va dispărea.

14. Amplificați puterea difuzoarelor telefonuluiâ

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifePuneți telefonul într-un pahar sau într-un bol pentru a crește volumul difuzoarelor.

15. Faceți gheața să dureze mai mult

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeCând mergi la plajă și îți iei lada frigorifică, presară sare pe gheață, astfel încât să rămână înghețată mult mai mult timp.

16. Respirație proaspătă

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeDacă ai plecat de acasă și ai uitat să te speli pe dinți sau ai rămas fără pastă de dinți, mestecarea unui măr poate ajuta să scapi de respirația urât mirositoare.

17. Lumânări citrice

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeVrei ca locuința ta să miroasă bine ore în șir? Faceți o lumânare dintr-o portocală sau dintr-o lămâie, iar lumina și aroma ei vor rezista mult timp.

Sponsored links

18. Deschideți un capac blocat

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeProbabil ați auzit numeroase modalități de a deschide capacul înțepenit al unui borcan. Una dintre cele mai cunoscute și eficiente metode este îndepărtarea capacului folosind bandă adezivă. Dar iată ce puteți face dacă nu aveți bandă adezivă la îndemână. Încercați să lăsați să curgă apă fierbinte peste capac timp de un minut sau două, ștergeți-l și apoi deschideți-l. De asemenea, puteți înmuia capacul în apă fierbinte pentru a obține un efect similar.

19. Trucul lingurii de lemn

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeAcest truc vechi nu dă greș niciodată. Pentru a împiedica fierberea și datul pe dinafară a conținutului din oamă, puneți o lingură de lemn deasupra ei. Dacă începe să fiarbă și să ajungă prea sus, lingura va scoate bulele și o va împiedica să se reverse pe aragaz.

20. Cum să scoți cartela SIM când nu ai la îndemână cheița

20 Awesome Life Hacks That Will Simplify Your LifeLuați o agrafă de hârtie, îndoiți-o la un capăt și introduceți-o în orificiul pentru deschidere și scoatere a cartelei.

Sponsored links