20 de citate pozitive care vă vor ajuta să învingeți depresia

Înfruntarea depresiei poate fi devastatoare. Oamenii apelează la diferite tehnici de tratament pentru depresie.

Statisticile privind sănătatea mintală din Statele Unite arată că cel puțin 17 milioane de adulți suferă de depresie. Aceste cifre reprezintă aproximativ 7% din populația totală a americanilor. Aceste cifre sunt destul de alarmante, deoarece depresia poate provoca tulburări mentale și tulburări severe, împiedicând capacitatea victimei de a progresa.

Sponsored links

Înfruntarea depresiei poate fi devastatoare. Oamenii apelează la diferite tehnici de tratament pentru depresie. Cu toate acestea, știind că altcineva s-a luptat cu succes cu ea poate fi liniștitor. Iată 20 de citate pozitive pentru a vă ajuta să învingeți depresia.

20 de citate pozitive care vă vor ajuta să învingeți depresia

1. „Niciodată să nu confuzi o singură înfrângere cu înfrângerea finală.” -F SCOTT FITZGERALD

Semnele depresive apar adesea în mai multe episoade. Uneori, când crezi că ai câștigat, te trezești într-un alt atac de panică.

Cu toate acestea, F. Scott Fitzgerald te încurajează să continui să avansezi. În citatul său, el afirmă că nu trebuie să te descurajezi niciodată în lupta împotriva depresiei. El te liniștește spunând că un singur obstacol nu ar trebui să te împiedice să-ți construiești rezistența pentru a lupta împotriva gândurilor tale negative.

Sponsored links

2. Cea mai mare glorie a noastră nu constă în a nu cădea niciodată, ci în a ne ridica de fiecare dată când cădem. – Confucius

Confucius te încurajează să fii rezistent în lupta împotriva depresiei. Căderea  este doar un obstacol. Succesul tău în depășirea depresiei este capacitatea și puterea ta de a-ți reveni după o zi proastă și o săptămână anxioasă. Succesul tău constă în a merge mai departe.

3. ”În fiecare dimineață ne naștem din nou. Ceea ce facem astăzi este ceea ce contează cel mai mult” – Buddha.

Potrivit lui Buddha, ar trebui să uitați atacul de panică de ieri și să începeți întotdeauna proaspăt. Trebuie să-ți uiți grijile și să mergi înainte. Fiecare dimineață este marcată ca o nouă șansă pentru tine să te simți mai bine și să devii mai puternic. Prin urmare, fiecare zi vă oferă o oportunitate de a vă aduna forța mentală și de a menține stabilitatea emoțională.

Sponsored links

4. ”Cel care mută munţii din loc, începe prin a aduna pietricelele.” – CONFUCIUS

Depresia este o boală mentală complexă care vă afectează bunăstarea zilnică. Învingerea acesteia cuprinde o procedură imensă care necesită implicare totală. Depresia vă prezintă o sarcină insurmontabilă, de la tratarea depresiei până la anxietate, indiferent de forța dvs. emoțională.

Citatul lui Confucius te inspiră să continui să lupți împotriva depresiei. Citatul lui Confucius te inspiră să continui să lupți împotriva depresiei. Faptul că progresul lent sau direct poate produce treptat rezultate enorme te ajută atunci când ești slăbit și obosit.

5. „Crede în tine și în tot ceea ce ești. Știți că există ceva în interiorul vostru care este mai mare decât orice obstacol.”- Christian D. Larson.

Sponsored links

Potrivit lui Christian D. Larson, depresia este o bătălie care necesită putere interioară. Primul pas pentru a combate depresia și anxietatea este să accepți că ai voința și puterea de a o face. Încrederea în tine îți poate da curaj să mergi înainte și să câștigi.

6. „Cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut sunt cei care au cunoscut înfrângerea, au cunoscut suferința, au cunoscut lupta, au cunoscut pierderea, și au găsit calea de a ieși din adâncuri.” – Elisabeth Kubler-Ross

Devenim mai puternici fiind rezistenți în lupta împotriva depresiei. Cei care au învins depresia, au o înțelegere mai profundă și compasiune care îi face să fie sensibili la cauzele sale.

Elisabeth Kübler-Ross încurajează victimele să nu se ferească să recunoască bătăliile secrete pe care le poartă. În schimb, victimele ar trebui să fie mândre de munca depusă pentru a învinge boala mentală.

Sponsored links

7. „Începeţi să faceţi ceea ce este necesar, iar apoi ceea ce este posibil şi pe neaşteptate veţi fi surprinşi că faceţi ceea ce e imposibil.” – Sf. Francisc de Assisi

Depășirea depresiei este un proces complex care necesită răbdare. Prin urmare, să te forțezi prea tare și foarte repede îți poate provoca mai mult rău. Luați-o încet și veți depăși provocarea pe care o întâmpinați pe măsură ce progresați.

Sfântul Francisc de Assisi afirmă că problemele de astăzi pot fi punctele forte de mâine. Astfel, nu ar trebui să renunți niciodată doar pentru că ceva pare imposibil astăzi.

8. „Zâmbește, respiră și mergi încet înainte!”. – Thich Nhat Hanh

Sponsored links

Potrivit lui Thich Nhat Hanh, combaterea depresiei este un proces continuu care nu se poate termina niciodată. Fiecare zi prezintă noi provocări mentale. Trebuie să-ți oferi timp pentru a-ți înfrunta încet provocarea. Prin urmare, respira, zâmbește, distrează-te înainte de a continua.

9. „Nu trebuie să-ți controlezi gândurile. Trebuie doar să nu le mai lași să te controleze. ” – Dan Millman

Depresia te poate împinge la gânduri profunde, negative, care pot fi nedorite. Cea mai mare provocare poate fi dacă îți lași frământările interioare să te controleze. Dan Millman te inspiră să nu renunți dacă nu reușești să-ți controlezi gândurile. El îi încurajează pe cei deprimați spunându-le că au puterea de a determina modul în care gândirea lor le poate afecta emoțiile și răspunsurile.

10 – „Învață din ieri, trăiește pentru azi, speră pentru mâine”. – Albert Einstein

Sponsored links

Trebuie să-ți păstrezi speranța vie, dacă vrei să câștigi lupta împotriva depresiei. Ar trebui să nu mai trăiți în trecut și să vă confruntați cu prezentul direct. Potrivit lui Albert Einstein, speranța pentru mâine vă poate ajuta să preveniți episoadele depresive recurente și recidivele de anxietate viitoare.[quads id=1]

11 – „Nu ești boala ta”. – Julian Seifter

Depresia te poate înnebuni uneori. Poate ocupa majoritatea vieții de zi cu zi a persoanelor. Julian Seifter te încurajează să fii sincer cu boala ta mentală și să crezi că nu-ți definește personalitatea.

12. „Tu, la fel ca oricine în intregul univers, meriţi dragostea şi afecţiunea ta.” – BUDA

Depresia distruge vieți. Vă poate face să vă urâți starea mentală. Cu toate acestea, a te iubi pe tine însuți este primul pas către acceptarea și implementarea unor modalități eficiente de depășire a problemei.

13. „Există speranță, chiar și atunci când creierul tău îți spune că nu există.” – John Green.

Menține speranța unui viitor mai bun chiar și atunci când ziua pare gri în mintea ta. Citatul lui John Green poate ridica o persoană care se simte jos ajutând-o să-și controleze răspunsurile emoționale.

14. „Ești ca un cer cenușiu. Ești frumoasă, deși nu vrei să fii. ” – Jasmine Warga

Cel mai rău moment al luptei împotriva depresiei este atunci când oamenii își pierd valoarea de sine. Se retrag din lumea convențională. Cu toate acestea, un simplu memento al bunătății lor poate fi ceea ce au nevoie pentru a continua să avanseze.

15.  „Faptele nobile și băile fierbinți sunt cele mai bune remedii pentru depresie.” – Dodie Smith

Dodie Smith crede că, în loc să te simți deprimat, ar trebui să petreci mai mult timp dând înapoi societății. Ea își bazează conceptul pe faptul că vă ridicați valoarea de sine ori de câte ori ajutați o persoană care are nevoie. Deci, fă-ți puțin timp pentru îngrijirea de sine.[quads id=2]

16. „Îngrijorarea trebuie să ne conducă în acțiune și nu într-o depresie. Nici un om nu este liber dacă nu se poate controla pe sine.” – Pitagora

O persoană deprimată trebuie să-și amintească întotdeauna că trebuie să se străduiască să-și recapete controlul emoțiilor. Nu ar trebui niciodată să-și lase mintea să-i determine acțiunile. O mică amintire a acestui adevăr vital vă poate ridica din starea de depresie.

17. „Nu trebuie să trăiești o minciună. Să trăiești o minciună te va încurca. Vă va trimite în depresie. Vă va distorsiona valorile. ” – Gilbert Baker

Cel mai bun mod de a lupta împotriva depresiei este înțelegerea cauzelor sale profunde. Gilbert Baker subliniază că falsificarea stilului tău de viață este o cauză a depresiei pe care nu ar trebui să o lași niciodată să preia viața ta. În schimb, rămâneți fidel valorilor dvs. și veți trăi o experiență fără stres.

18. ”Dacă vrei să cucerești anxietatea vieții, trăiește momentul, trăiește într-o respirație” – Amit Ray

Depresia este adesea cauzată de locuirea în evenimentele și gândurile trecute. Amit Ray , în Om Chanting and Meditation, crede că, dacă nu sunteți gata să renunțați la trecut, nu sunteți pregătiți să luptați cu ceea ce vă deprimă.

19. „Viața este zece la sută ceea ce experimentați și nouăzeci la sută modul în care răspundeți la ea”. – Dorothy M. Niedermeyer

Vă puteți inspira din citatul lui Dorothy M. Niedermeyer înțelegând că dețineți controlul asupra acțiunilor voastre. Mintea ta este doar o putere a gândurilor bune și rele.

20. „Elevul se dilată în întuneric și în cele din urmă găsește lumină, așa cum sufletul se dilată în nenorocire și în cele din urmă îl găsește pe Dumnezeu”. – Victor Hugo

Acest citat de Victor Hugo , Les Misérables te încurajează să rămâi pozitiv chiar și în cea mai întunecată zi a depresiei tale.

„Trecutul: Puteți să fugiți de el sau să învățați din el. – Rafiki”

Sponsored links

SURSĂpowerofpositivity.com