20 de animale de companie care au suficientă dragoste pentru întreaga lume

Animalele au adesea aceleași emoții ca și oamenii – de la empatie și dragoste la ură și frică. Dar ele le experimentează într-un mod mult mai plăcut decât noi. Nu îi abandonează pe cei care au nevoie de ajutor și arată empatie străinilor. A existat un caz când o femeie în vârstă s-a rătăcit și elefanții au acoperit-o cu ramuri pentru a o proteja de hiene și au rămas cu ea până când a fost găsită.

Sponsored links

Noi suntem total convinși că animalele pot face sacrificii pentru cei pe care îi iubesc. Și iată doar câteva exemple de dragoste.

1. Kelsey, un golden retriever a salvat viața stăpânului ei înghețat care si-a fracturat gâtul într-o cădere. Bob a alunecat pe gheață și și-a fracturat gâtul, iar câinele l-a protejat de degerături, așezându-se aproape de el.

2. Acest femelă papagal și-a pierdut penele, dar unul dintre masculi s-a îndrăgostit de pasărea cu aspect de vultur. El o protejează, o hrănește și se joacă cu ea.

Sponsored links

3. „Fata mea a fost extrem de afectuoasă cu sora mea de când a rămas însărcinată”.

4. „Nu știu numele acestei pisici sau dacă este a cuiva, dar suntem prieteni de peste 2 ani. În fiecare dimineață, la aproximativ 6 dimineața, ies la plimbare și ea mă urmărește. ”

Sponsored links

5. „Când am salvat un pisoi care plângea afară și pisica mea a alintat-o”

6. „Copilul meu de 3 ani este bolnav de gripă și tot ce își dorește este câinele său. Dorm ​​așa de ore întregi. Hammer este cel mai bun băiat. ”

Sponsored links

7. „Îi faceam baie la micuța pisică și aceasta țipa. Pisica mai în vârstă care urăște apa a sărit și a încercat să scoată pisoiul afară.”

8. Așa se naște prietenia pe termen lung.

Sponsored links

9. „Aceasta este Daisy și Luna. Lui Daisy NU îi plac plimbările cu mașina, așa că Luna o consolează până când adorm ambii. Este într-adevăr minunat”.

10. „Cred că suntem cei mai buni prieteni pentru că mă urmărește cam peste tot.”

Sponsored links

11. Cine spunea că pisicile nu se înțeleg cu câinii?

12. Dragostea unei mame

Sponsored links

13. Toată lumea are nevoie de o îmbrățișare bună din când în când!

14. Această pisică își urmează stăpânul la sala de sport și apoi stă la recepție, așteptând ca stăpânul să-și termine antrenamentul pentru a merge acasă împreună.

15. „În fiecare dimineață la ora 5:30 mi se alătură”.

16. „Pisica mea mă ține de mână și rămâne cu mine când mă simt rău.”

17. „Câinele meu a început să producă lapte pentru un pisoi fără mamă pe care l-am adoptat.”

18. „I-am prins pe băieții aurii ghemuiți!”

19. Acest pelican s-a împrietenit cu un câine fără adăpost care mergea deseori la docuri. După ce câinele a găsit un nou stăpân, el a continuat să-și viziteze vechiul prieten.

20. Fermierii au găsit un pui de lup pe care au vrut să-l omoare, dar un bărbat i-a convins să i-l vândă. Acum, lupul are 2 ani și nu este foarte diferit de ceilalți câini și este chiar prieten cu ei.

Sponsored links