18 lucruri simple pe care le facem greșit în fiecare zi

Practic toate lucrurile pe care le facem zilnic le facem automat, din obișnuință, fără să ne gândim măcar la modul în care am putea îmbunătăți sau optimiza modul în care le facem.
De aceea noi am găsit aceste 18 mici trucuri pentru a vă economisi mult timp.

Sponsored links

Accelerarea duratei de încărcare a bateriei

18 Simple Things We Do Wrong Every DaySmartphone-ul dvs. se va încărca mult mai repede dacă îl puneți în „modul de zbor”.

Alegerea fondului de ten

18 Simple Things We Do Wrong Every Day

Când alegeți fondul de ten, ați face bine să-i testați culoarea mai întâi  pe gât, nu pe față sau pe încheietura mâinii.

Sponsored links

Diferențierea cheilor

18 Simple Things We Do Wrong Every DayPentru a nu vă confunda cheile cu aspect identic, le puteți picta pe fiecare cu o culoare diferită folosind oja pentru unghii.

Cum se curăță ușor un ou

18 Simple Things We Do Wrong Every DayPentru a curăța cu ușurință un ou fiert de coajă, puneți o linguriță de bicarbonat de sodiu în apă înainte de a fierbe.

Cum să călci fără fier

Sponsored links

18 Simple Things We Do Wrong Every DayDacă nu vă place să călcați, vă recomandăm să încercați acest mic truc. Puneți hainele în uscător cu trei cuburi de gheață, porniți-l și lăsați-l timp de 15 minute. Aburul produs de procesul de uscare va îndepărta toate cutele de pe îmbrăcăminte. Nu uitați să nu puneți prea multe articole de îmbrăcăminte în același timp.

Duș greșit

18 Simple Things We Do Wrong Every Day

Folosind prea mult gel de duș sau lapte de duș, vă curățați pielea de uleiurile necesare pentru a fi sănătoasă. În afară de apariția mâncărimii întregului corp, ceea ce este suficient de enervant, această uscăciune poate cauza probleme ale pielii, cum ar fi eczeme sau iritații similare. Așadar, rezistați tentației de a face baie cu multă spumă.

Protejați-vă telefonul de umezeală

Sponsored links

18 Simple Things We Do Wrong Every DayPentru a vă proteja telefonul de apă și umezeală atunci când sunteți la plajă sau când faceți duș, folosiți o pungă de plastic obișnuită, sigilabilă.

Folosind „picioarele” de pe computer

18 Simple Things We Do Wrong Every DayCele două picioare extensibile de pe partea de jos a tastaturii computerului sunt menite să încline tastatura astfel încât să vă ajute să vedeți mai bine tastele. Dar dacă puteți deja să tastați fără să vă uitați la taste, nu este recomandat să le utilizați – acestea ar putea provoca dureri la încheieturi.

O altă viață pentru sticlele de plastic

18 Simple Things We Do Wrong Every DayCu ajutorul gâtului și capacului unei sticle obișnuite din plastic, puteți sigila ermetic pungile care conțin alimente care s-ar putea usca rapid.

Folosirea agrafelor pentru păr

18 Simple Things We Do Wrong Every DayAgrafele de păr ar trebui să fie purtate cu partea metalică orientată în jos – acest lucru vă va ajuta să vă fixați părul mult mai ușor.

Îndepărtarea urmelor de ruj

18 Simple Things We Do Wrong Every DaySprayul obișnuit de păr poate ajuta la îndepărtarea urmelor de ruj de pe haine. Pur și simplu pulverizați puțin și lăsați timp de aproximativ 10 minute. Apoi frecați-l cu un burete umed și puneți articolul vestimentar în mașina de spălat.

Sponsored links

Răcirea băuturilor atunci când e cald

18 Simple Things We Do Wrong Every DayUmpleți un recipient mare cu apă și gheață apoi adăugați sare (2 linguri la 1 litru de apă). Așezați sticla în apă, astfel încât să fie complet acoperită de gheață și apă. În 2 minute va fi cu 8-10 grade mai rece.

Reîncălzirea alimentelor în mod uniform

18 Simple Things We Do Wrong Every DayCând reîncălziți alimentele în cuptorul cu microunde, întindeți-le pe farfurie în formă de inel. Se vor reîncălzi rapid și uniform în acest fel.

Arta camuflajului

18 Simple Things We Do Wrong Every DayDacă doriți să scrieți ceva în așa fel încât nimeni să nu poată citi, scrieți un alt cuvânt deasupra acestuia.

Protejarea băuturilor

18 Simple Things We Do Wrong Every DayFormele din hârtie pentru prăjituri sunt o modalitate excelentă de a vă păstra băutura în siguranță, ținând la distanță insectele băgăcioase.

Cel mai bun mod de a păstra înghețata

18 Simple Things We Do Wrong Every DayDacă doriți ca înghețata să rămână moale chiar și atunci când este în congelator, puneți-o într-o pungă de plastic sigilată.

Sponsored links

Firul căștilor nu se mai încurcă

18 Simple Things We Do Wrong Every DayPentru a împiedica căștile să se încurce puteți folosi bucata de plastic utilizată în mod normal pentru a sigila o pungă de pâine.

Organizarea spațiului de sub chiuvetă

18 Simple Things We Do Wrong Every DayPuteți organiza eficient spațiul de sub chiuvetă astfel. Puteți agăța diverse spray-uri de curățare și fluide pe suporturi de agățare creând astfel mai mult spațiu pentru alte lucruri.

Purtarea unui rucsac când ești în mijloace publice de transport

18 Simple Things We Do Wrong Every DayPentru a vă proteja împotriva hoților de buzunare din transportul public, este mai bine să purtați rucsacul în partea din față, nu în spate.

Sponsored links