17 trucuri geniale care îți vor duce viața la un alt nivel

Advertisement

Noi iubim reciclarea și transformarea materialelor vechi de uz casnic în lucruri noi foarte practice. Încercați aceste 17 idei de reciclate pentru a refolosi obiectele vechi. Nu ratați bonusul super secret de la sfârșitul articolului.

17. Folosiți elastice pentru a preveni căderea hainelor de pe umerașe.

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelEste un truc foarte ușor, dar util.

16. Transformați o strecurătoare colorată într-un ghiveci minunat pentru flori

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelColorat, elegant și ieftin. Vopsiți strecurătoarea cu ce culore preferați, atașați niște lanțuri solide, puneți pământ, florile preferate și gata.

15. Creați o cutie pentru agrafele de păr

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelPuteți transforma o cutiuță de plastic într-o casetă pentru agrafe simplu, lipind peste ea un material atractiv cu model. Acum agrafele tale nu se vor mai împrăștia peste tot.

14. Organizează-ți blugii cu cârlige de duș.

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelOrganizați-vă blugii cu cârlige de duș ieftine pentru o modalitate rapidă de a îi lua ușor dimineața. Agățați-i de bucla pentru curea pentru a evita formarea cutelor.

13. Grădină modernă de plante.

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelLuați borcanele nefolositoare umpleți-le cu pământ, plantați florile preferate, prindeți-le pe perete și vă faceți grădina modernă de ierburi pentru a face mâncăruri gustoase.

12. Transformați o husă de ochelari veche într-un kit de cusut.

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelTransformați-vă vechea carcasă de ochelari într-un kit compact de cusut pentru a repara orice piesă vestimentară ruptă.

11. Felinare magice din borcane vechi

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelCreați o aură magică în curte cu aceste felinare cu lumini încântătore.

10. Colector pentru praf

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New Level
Nu veți mai face niciodată niciun fir de praf cu acest truc. Fixați cu bandă o foaie îndoită în două pe perete pentru a vă asigura că niciun fi de praf nu cade pe podea.

9. Perne chic

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New Level
Transformați cămașa veche într-o față de pernă la modă.

8. Cretă absorbantă de umiditate pentru a combate pătarea

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelÎnfășurați două bucăți de cretă într-o pânză tip tifon și adăugați-le la vesela de argint. Acest lucru va încetini orice pătare!

7. Un suport elegant pentru cercei

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New Level

Îndepărtați cu grijă sticla de la o ramă pentru fotografii și prindeți un fir dintr-o parte în cealaltă. Acum ai un suport chic pentru cercei.

6. Disc de vinil transformat în castron de fructe

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelNu aruncați discurile de vinil ciobite, deteriorate sau vechi! Transformați-le în castroane de fructe de epocă, un accesoriu unic de bucătărie.

5. Protejați mânerele ușii cu folie de aluminiu

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelAtunci când zugrăviți, acoperiți-vă bine mânerele ușii cu folie de aluminiu pentru a evita scurgerile de vopsea. Aceasta este soluția perfectă pentru a evita petele de var, vopsea nedorite.

4. Grădinărit fără murdărie

Advertisement

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelOpriți orice murdărie să vă ruineze blugii preferați. Atunci când urmează să grădinăriți, înfășurați-vă genunchii cu folie de plastic.

3. Zăpadă antiaderentă

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelAplicați spray cu ulei de măsline pe lopata de plastic sau metal înainte de a da la o parte zăpada, pentru a evita acumularea de gheață întărită.

2. O husă pentru smartphone

Advertisement


Un pistol de lipit și o pungă de plastic te pot ajuta să creezi pentru o husă chic și neobișnuită. Urmăriți videoclipul pentru a vedea cum se face.

1. Deschizător pentru smartphone

17 Genius Hacks That Will Take Your Life to a Whole New LevelPentru a scoate cartela SIM sau o cartelă de memorie fără acel instrument special, îndoiți o agrafă și folosiți-o pe post de ac.
Va merge perfect!

Advertisement
Advertisement