15 lucruri pe care NU trebuie să le FACEM cand ajungem in diferite țări

Călătoria, pentru unii oameni, înseamnă să iei o pauză de la stresul de la locul de muncă, pentru alții, înseamnă să experimentezi și să vezi lucruri noi. Cu toate acestea, este important să știm că atunci când vizităm un loc nou, o cultură nouă, oameni diferiți și o viață cu totul diferită, există lucruri pe care nu ar trebui să le facem.

Sponsored links

Dacă vrem să fim buni oaspeți, trebuie să ne familiarizăm cu obiceiurile corespunzătoare țării pe care o vizităm.

Stiai.net vrea să vă ajute și vine cu 15 lucruri pe care nu ar trebui să le faci atunci când vizitezi o țară nouă.

1. Nu oferiți un număr par de flori în Rusia.

În Rusia, precum și în destul de multe țări din Europa de Est, oferirea unui număr par de flori este considerată foarte jignitoare și inadecvată. Un număr par este dat doar la înmormântări, așa că, dacă nu doriți să jigniți pe cineva, dați-i un număr impar de flori!

2. Evitați contactul vizual în China

Sponsored links

În China, contactul vizual este considerat un semn de lipsă de respect față de o altă persoană. Chinezii o fac când sunt supărați pe cineva, așa că dacă doriți să rămâneți de partea lor – evitați să o faceți.

3. Să nu arătați lipsa de respect sub nicio formă familiei regale în Thailanda

Chiar glumele despre ei ți-ar putea crea probleme. Mai presus de toate, a pune piciorul pe banii lor te va transformă într-un criminal și vei fi tratat ca atare.

4. Nu vorbi despre mersul la biserică în Norvegia

Evitați să întrebați oamenii dacă merg la biserică. Doar un procent foarte mic din populația din Norvegia merge la biserică, așa că aducerea ei în evidență poate părea nepoliticoasă și e mai bine să nu vorbești despre asta.

Sponsored links

5. Nu purta pantofi în templele sau casele indiene.

Când intri într-un templu sau la cineva in casă, trebuie să-ți scoți pantofii.

Sponsored links

1
2
3