15 lucruri pe care cuplurile fericite le fac de obicei înainte de a se culca

În zilele noastre suntem adesea atât de ocupați încât de multe ori nu ne mai rămâne suficient timp pentru a-l petrece cu partenerul nostru. Însă, câteva ore pe care le ai libere înainte de culcare pot fi un timp prețios dacă știi cum să îl folosești cu înțelepciune.

Sponsored links

Puteți purta conversații profunde, semnificative sau puteți vorbi despre cum a decurs ziua voastră. Acest lucru vă va ajuta să vă consolidați relația. Deci, în loc să vă faceți griji cu privire la toate sarcinile pe care le aveți în ziua următoare, încercați să faceți acele ore cât mai semnificative posibil. Iată 15 obiceiuri pe care cuplurile fericite le au înainte de culcare:

1. Nu se mai uită la telefon după ce s-au pus în pat

 

Chiar dacă telefonul tău este foarte important pentru tine și cu greu te dezlipești de el, încearcă să eviți să-l folosești înainte de a adormi. Mai bine concentrează-te pe partenerul tău și petrece un timp de calitate împreună cu el. A petrece prea mult timp pe rețelele de socializare poate avea efecte negative asupra intimității voastre, așa că asigură-te că închizi telefonul la ora 21:00.

Sponsored links

2. Nu se gândesc la muncă

Cu toții avem probleme la locul de muncă și nu putem schimba nimic dacă ne îngrijorăm în continuare, ba din contră, ne dezechilibrăm tot organismul dacă stăm noaptea în pat și în loc să ne relaxăm înainte de somn, ne gândim la probleme.

Evitați să vă verificați e-mailul în mod constant, mai bine întreabă-l pe partenerul tău cum a fost ziua lui. Puteți împărtăși intâmplări amuzante sau puteți face planuri pentru o viitoare călătorie. Acest lucru vă poate ajuta pe amândoi să vă relaxați și s-ar putea să dormiți mult mai bine.

3. Cuplurile fericite adorm împreună

Sponsored links

Dacă nu lucrați în schimburi diferite, este important să mergeți la somn împreună, mai ales dacă nu aveți suficient timp unul pentru celălalt în timpul zilei. De asemenea, puteți face împreună activități simple, precum spălarea dinților sau pregătirea patului. Acest lucru vă poate ajuta să mențineți vie intimitatea dintre voi doi.

4. Crează o rutină și o respectă

Gândiți-vă la o rutină pe care să o puteți urma amândoi, cum ar fi pregătirea pernelor, a patului, punerea lenjeriei de pat, care vă poate ajuta mintea să se pregătească pentru culcare. De asemenea, să faci aceste lucruri împreună cu partenerul tău vă va îmbunătăți semnificativ intimitatea.

5. Poartă conversații profunde

Sponsored links

 

Fiți întotdeauna atenți unul la celălalt deoarece este esențial să vorbiți despre problemele voastre cu o persoană în care puteți avea încredere. Partenerul tău este persoana ideală, care nu te va judeca niciodată și va încerca să te ajute mereu să găsești o soluție la problemele tale.

6. Discută despre orice

Cuplurile fericite discută de obicei despre lucruri cu care nu sunt de acord, pentru s le clarifica, însă, este de asemenea este important să exprimăm sentimente și idei pline de speranță. Acest lucru vă va ajuta pe amândoi să așteptați cu nerăbdare ziua următoare.

Sponsored links

7. Își demonstrează dragostea

Indiferent cât de agitată a fost ziua ta, nu ar trebui să o lași niciodată să îți perturbe timpul de calitate pe care îl poți petrece cu partenerul tău. Încearcă să-i spui partenerului tău cât de mult îi iubești și cât de mult înseamnă pentru tine. Aceste simple acte de bunătate pot reaprinde scânteile și vă pot întări relația foarte mult.

8. Nu își lovesc partenerul ”sub centură”

Argumentele și dezacordurile sunt normale în fiecare relație, atâta timp cât sunt constructive. Evitați să vă atacați partenerul, nu doar fizic, ci și verbal și nu menționați niciodată eșecurile sau dezamăgirile sale atunci când vă certați. Este posibil ca acest rău pe care îl creezi să nu poată fi reparat.

9. Nu se ceartă niciodată înainte de a adormi

 

Sponsored links

Cearta înainte de culcare poate avea efecte devastatoare asupra relației tale. Nu ar trebui să te culci niciodată supărat și, indiferent care este problema, încearcă să-ți dai seama cum să o rezolvi înainte de a te culca. Supărarea îți poate perturba și calitatea somnului și probabil te vei trezi obosit și nervos.

10. Nu dorm cu copiii

Desigur, copiii tăi ar trebui să fie întotdeauna prioritatea ta, dar ca și cuplu aveți nevoie și de intimitate. Asigurați-vă că copiii dvs. au propriul pat și permiteți-le să se culce cu voi numai dacă sunt speriați sau bolnavi. Dormitorul ar trebui să fie spațiul vostru personal și ar trebui să evitați crearea obiceiului de a avea copiii în mod constant în dormitorul vostru.

11. Nu dorm cu animalele de companie

Ar putea părea ilogic, dar este foarte adevărat. Potrivit unei cercetări, mai mult de jumătate dintre persoanele care dorm noaptea cu animalele de companie nu dorm suficient. De asemenea, animalele de companie pot fi foarte active în timpul nopții, ceea ce vă poate perturba calitatea somnului. Deci, asigurați-vă că aveți un pat separat pentru animalul dvs. de companie și disciplinați-l să-l folosească.

12. Evită să bea alcool și să fumeze înainte de culcare

Chiar dacă se spune că un pahar de vin pe timp de noapte ar putea crea o atmosferă romantică, acesta vă poate reduce calitatea somnului. De asemenea, alcoolul poate provoca sforăit și fumatul provoacă insomnie, care poate avea efecte adverse asupra intimității dumneavoastră.

Sponsored links

13. Își fac masaj reciproc

Masajele ușoare vă pot ajuta să vă relaxați, să reduceți anxietatea și, de asemenea, să vă îmbunătățiți calitatea somnului. Aceste avantaje sunt și mai puternice dacă masajul este oferit de cineva pe care îl iubești, deoarece poate fi foarte intim și romantic, așa că bucură-te de relaxare împreună cu partenerul tău.

14. Nu amenință niciodată cu despărțirea înainte de somn

Cu excepția cazului în care aveți motive puternice pentru a vă despărți, utilizarea acestei amenințări de fiecare dată când discutați mai aprins este inutilă și dăunătoare. Cuplurile fericite se îmbrățișează chiar dacă sunt supărați unul pe celălalt, deoarece poate ajuta la ameliorarea tensiunii.

15. Alungă orice urmă de supărare

Mergând la culcare, deși aveți o ușoară dispută, ar trebui să știți întotdeauna că legătura dintre voi este atât de puternică și fără să fiți conștienți de aceasta, vă veți trezi unul în brațele celuilalt

Sponsored links