15 alimente pe care le poți consuma în orice cantitate fără să te îngrași

Dacă îți place să mănânci mult și totuși dorești și păstrarea siluetei, există alimente pe care le poți mânca fără limitări. Sunt bogate în fibre, având în același timp un conținut scăzut de calorii, ceea ce te va face să te simți sătul fără riscul de a te îngrășa.
Noi am întocmit o listă cu câteva astfel de produse. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați întotdeauna că dieta dvs. este bine echilibrată cu o varietate de alimente.

Sponsored links

Popcorn

15 Foods You Can Eat a Lot of and Still Not Gain WeightDacă faci floricele fără unt și zahăr (cu puțină sare, de exemplu), le poți mânca fără teamă. În acest fel, o porție (aproximativ o ceașcă) conține doar 31 kcal.

Țelină

Tulpinile de țelină sunt alcătuite 95% din apă. Vă ajută să pierdeți excesul de greutate și să vă detoxificați corpul datorită efectului lor diuretic.

Vânătă

Sponsored links

15 Foods You Can Eat a Lot of and Still Not Gain WeightO porție de vinete la grătar sau vinete coapte, fără ulei, are 24 kcal, astfel încât puteți să vă bucurați de această legumă fără nicio limită.

Portocale, grapefruit și mandarine

O cantitate mare de fructe nu este recomandată dacă doriți să slăbiți, totuși citricele sunt o excepție aici. Sunt bogate în substanțe precum fibre, flavonoide și vitamina C. Acestea vă satură, vă ajută digestia, ficatul și pielea și contribuie la o mai bună sănătate.

Pepene galben și pepene roșu

Cu 60-70 kcal pe felie, puteți mânca fără teamă. Aceste fructe ajută la eliminarea excesului de lichid din corpul tău și te vor face să te simți sătul.

Sponsored links

Alge15 Foods You Can Eat a Lot of and Still Not Gain Weight

Algele, precum laminaria, sunt cea mai bună sursă de iod. Îți ajută tiroida să funcționeze în mod normal, menținându-ți hormonii la niveluri normale și împiedicându-te să te îngrași.

Dovlecel

O porție de dovlecei are aproximativ 42 kcal. Acesta vă normalizează raportul apă-sare și vă îmbunătățește funcția intestinală.

Castravete

Sponsored links

O legumă indispensabilă pentru toți cei care vor să slăbească: ajută la combaterea balonării și vă ajută să slăbiți, fără a vă face rău.

Sfeclă roșie15 Foods You Can Eat a Lot of and Still Not Gain Weight

Sfecla roșie este o sursă bogată de nutrienți, cum ar fi manganul. Sfecla roșie ajută la arderea grăsimilor, la consolidarea mușchilor și la reglarea zahărului din sânge. O porție medie are 40 kcal.

Ouă

Le poți mânca în orice moment al zilei, chiar și noaptea, fără teama de a te îngrășa. Desigur, ouăle fierte sunt mai bune decât cele prăjite.

Ananas

Acest fruct delicios este cel mai bun prieten al celor care vor să slăbească. Bromelina conținută în ananas divizează în mod activ grăsimile și ajută la metabolizarea proteinelor.

Mere și prune

15 Foods You Can Eat a Lot of and Still Not Gain WeightUn măr are doar 50 kcal. Vă face să vă simțiți sătul și vă va regla digestia. Prunele sunt bogate în vitamina C și potasiu, care vă mențin sănătoase inima și vasele de sânge.

Sponsored links

Salată

Salata este o sursă excelentă de acid folic și puteți mânca atât cât doriți: o frunză de salată are 3 kcal.

Coacăze, afine, căpșuni

Coacăzele și afine sunt bogate în vitamina C, iar coacăzele sunt un bun diuretic, ajutând la scăderea excesului de apă. Căpșunile sunt foarte hrănitoare și vă ajută digestia, precum și sistemul cardiovascular.

Varză, broccoli, conopidă

15 Foods You Can Eat a Lot of and Still Not Gain WeightAceste legume sunt aliații tăi în lupta împotriva excesului de greutate. O porție de varză are doar 7 kcal. Desigur, nu ar trebui să mănânci doar varză și conopidă, dar le poți include în dietă cu ușurință de câteva ori pe săptămână.

Și încă o veste bună

Dacă doriți să vă mențineți greutatea sau să slăbiți, cel mai bine este să luați cina cu 3-4 ore înainte de somn. Deci, dacă te duci la culcare la ora 23:00, poți mânca liniștit la ora 19:00. Dacă timpul dvs. de somn începe la miezul nopții, iar dvs. mâncați la ora 20:00, este în regulă.

Sponsored links