13 lucruri pentru care nu trebuie să îți ceri scuze niciodată

Nu îți cere niciodată iertare pentru sentimentele pe care le afișezi. Atunci când faci acest lucru tu îți ceri practic iertare pentru adevărul din tine. Și puțini oameni au puterea să pună în palma altcuiva emoții, într-o lume plină de măști și suflete goale. Sunt puține lacrimi sincere pe pământ.- spunea Marin Preda.

Sponsored links

Iată care sunt lucrurile pentru care nu trebuie să îți mai ceri scuze începând de acum:

1. Nu îți cere scuze pentru că eșți tu însuți într-o lume în care toți oamenii poartă măști.

2. Nu îți cere scuze pentru că ai scos din viața ta persoanele toxice – indiferent de cât de mult timp le cunoști sau cât de apropiate ti-au fost.

3. Nu îți cere scuze pentru că alegi să îți urmezi inima chiar dacă unele persoane îți spun să faci altceva.

4. Nu îți cere scuze pentru că trăiești așa cum vrei tu să trăiești.

Sponsored links

5. Nu îți cere scuze pentru că alegi să te pui pe primul loc după ce ani întregi ai încercat să ai grijă de toată lumea și să le faci tuturor pe plac.

6. Nu îți cere scuze pentru că ai ales să neglijezi persoanele care au nevoie de tine doar atunci când este convenabil doar pentru ele.

7. Nu îți cere scuze pentru lucrurile dureroase pe care le-ai spus dacă au fost spuse din suflet.

8. Nu îți cere scuze pentru că ai avut încredere în oamenii nepotriviți pentru că ei te-au învățat să ai mai multă grijă de tine și să nu ai încredere în toți cei care bat la ușa sufletului tău.

9. Nu îți cere scuze pentru că te bucuri la fiecare mică victorie pe care o ai. Aceasta este un pas uriaș către împlinirea visurilor tale.

Sponsored links

10. Nu îți cere scuze pentru că trasezi o linie între tine și oamenii din jurul tău, este dreptul tău să stabilești câteva limite sănătoase în orice relație.

11. Nu îți cere scuze pentru că vrei să îți protejezi inima. Ai suferit atât de mult.

12. Nu îți cere scuze că ești un adult care încă învață ce contează în viață, cine contează și ce direcție trebuie să urmeze.

13. Nu îți cere scuze că ai devenit care ești menită să fii.

Sponsored links

SURSĂMai multe pe kudika.ro