13 Dintre Cele mai Neobișnuite Locuri de Muncă

Există o mulțime de oameni care nu sunt mulțumiți sau sunt pur și simplu plictisiți de munca lor de birou. Există, de asemenea, un grup mic de oameni care au slujbe pe care nu le-atți fi crezut niciodată a fi posibile – pentru niște bani serioși. Pregătește-te să vezi locuri de muncă care anulează conceptul de 9-17.

Sponsored links

Am adunat cele mai neobișnuite joburi despre care nu ați auzit niciodată.

13. Îmbrățișat profesionist

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Dacă vrei să fii îmbrățișat si alintat, dar ești singur, atunci poti găsi un profesionist. Veți fi surprins să găsiți o serie de companii care oferă cea mai plăcută și relaxantă experiență profesională de alintare. Trebuie să îmbrățișezi pe cineva și vei fi plătit între 60 și 80 de dolari pe oră! Rețineți: nimic mai mult decât îmbrățișări.

Sponsored links

12. Scafandru pentru mingi de golf

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Dacă îți place să faci scufundări și să fii în aer liber, atunci ești un candidat perfect pentru această slujbă neobișnuită. Scafandrii de mingi de golf sunt responsabili de recuperarea tuturor mingilor de golf de pe fundul iazurilor. Sună ușor și plăcut! Ei bine, adevărul este că multe iazuri nu sunt bine îngrijite și puteți găsi o mulțime de noroi, alge și chiar șerpi acolo.

11. Tester pentru hrana animalelor de companie

Sponsored links

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Animalele de companie sunt prietenii noștri și trebuie să ne asigurăm că au mese delicioase și hrănitoare. Testerii pentru hrana de animale gustă mâncarea pentru animale de companie pentru a evalua aromele și pentru a verifica dacă este la nivelul standardelor de calitate. Nimeni nu merită mâncare proastă, în special membrul favorit al familiei.

10. Tester de pat

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Sponsored links

După cum sugerează titlul, există persoane care testează paturi (saltele și perne) pentru companii și hoteluri. Așa este, ești plătit să dormi la serviciu. Sună ca o slujbă de vis! În realitate, este o muncă grea. Un tester de pat bun știe să se întindă pentru a verifica dacă salteaua nu are goluri și că marginile patului sunt suficient de puternice pentru a sta pe el.

9. Mirositor de prosoape de hârtie

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Este posibil să fi observat că toate prosoapele de hârtie miroas delicios, fie nu au aproape niciun miros. Nu este o coincidență, ci fructele muncii grele aduse de mirositorii de prosoape de hârtie. Adulmează prosoape de hârtie pentru ca producătorii să se asigure că nu au mirosuri nedorite. Nu vă entuziasmați prea mult, deoarece este literalmente mai ușor să obțineți un loc de muncă ca și chirurg pe creier decât acest loc de muncă, care ar putea fi una dintre cele mai mici nișe de locuri de muncă.

Sponsored links

8.Cel care verifică îmbunătățirea tenuluiCele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Astfel de oameni lucrează pentru companii de îngrijire a pielii. Nu fac produse, doar simt fețele oamenilor care încearcă produse noi pentru a vedea dacă există vreo îmbunătățire. Aveți nevoie de niște abilități și cunoștințe serioase pentru a simți diferența și este o mare responsabilitate să aprobați sau să refuzați anumite produse pe baza experienței dvs. de simțire a feței.

7. Oameni care va țin locul la coadă

Sponsored links

Dacă nu vă place coada, există o soluție perfectă. Angajați un profesionist, o persoană care va sta la coadă pentru dvs. contra cost. Uneori trebuie să stați ore in șir pentru a obține un produs nou lansat. Este o muncă grea și plictisitoare, care poate fi bine plătită.

6. Tester tobogane de apă

The 13 Most Unusual Jobs

Este ziua 5 a vacanței tale de familie, iar copiii tăi te înnebunesc. Este timpul pentru parcul acvatic, o zi pentru copiii voștri să-și elibereze toată energia acumulată și să vă eliberați puțin. Un parc acvatic perfect are distracție (pentru copii) și siguranță (pentru adulți). Responsabilitatea unui tester de tobogane de apă constă în efectuarea mai multor călătorii pe tobogan pentru a vedea de câtă apă are nevoie, cât de repede puteți ajunge la final și cât de sigură și distractiv este. Ce treabă grea!

Sponsored links

5. Veninul de șarpe

Veninul de șarpe (otravă) poate fi folosit pentru multe lucruri, dar cel mai important este utilizarea sa în cercetarea medicală sau pentru a produce „antivenin”. Ca urmare, există o cerere mare de otravă de șarpe în fiecare an. Mulgătorii de șerpi își petrec zilele împingând șerpii (numai pentru anumite tipuri) într-un recipient de plastic pentru a extrage sau mulge șarpele. Acești adevărați eroi salvează literalmente vieți mulgând șerpi.

4. Model pentru diferite părți ale corpului

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Se pare că nu trebuie să fii frumos și să ai un corp incredibil pentru a fi un model de succes. Dacă ai mâini atractive sau picioare frumoase, lumea te așteaptă. În plus, unele produse caută și picioare sau mâini urâte. Modelele de corp de succes sunt bine plătite, așa că există întotdeauna o modalitate de a-ți atinge visul.

3. Culegător de viermi

O meserie simplă care necesită să fii îndrăgostit de a fi în aer liber. Când cineva merge la pescuit, are nevoie de viermi, pe care îi puteți cumpăra în multe magazine. Te-ai întrebat vreodată cum intră viermii în magazin? Culegătorii de viermi se plimbă în zonele cu iarbă (grădini, parcuri, terenuri de golf) după întuneric și strâng râme si viermi.

2. Tester de cascadorii

Cele 13 cele mai neobișnuite locuri de muncă

Probabil ați văzut emisiuni precum Fear Factor, în care una dintre provocări este să mănânce insecte vii. Pentru a se asigura că mâncarea dezgustătoare este potrivită pentru a mânca, companiile angajează testeri pentru cascadorii. Încearcă mâncarea obscură sau îngrozitoare pentru a se asigura că nimeni nu va fi rănit… în afară de ei. Deoarece este implicat un risc ridicat, acestea sunt foarte bine plătite.

1. Mirositor de Axilă

Mirositorii de axilă lucrează pentru producătorii de deodorante pentru a se asigura de calitatea produsului. Cum se întâmplă un control al calității? Adulți își petrec zilele într-o cameră fierbinte sau în aer liber, uneori adulmecând până la 60 de axile pe oră. Scopul lor este de a determina cât de eficient este deodorantul. Redactează rapoarte și ajută lumea să miroasă mai bine.

Ai vrea să ai unul dintre aceste joburi?

Sponsored links