12 reguli ale bunelor maniere pe care toată lumea ar trebui să le știe

Felul în care te comporți în societate spune enorm de multe despre tine și despre educația ta. Chiar dacă nu toți respectă codul bunelor maniere, este important ca fiecare dintre noi să cunoască măcar câteva dintre cele mai importante reguli de bun simț.

Sponsored links

Mai jos vei regăsi câteva imagini cu ceea ce este corect să faci atunci când ești într-o anumită situație și ceea nu este corect.

1. Nu-ți pune niciodată geanta pe masă

Fiecare femeie a fost probabil într-o situație în care s-a așazat la masă și a început să caute un loc pentru poșetă. Nu-ți pune nimic pe masă! Și nu vorbim doar de geantă, ci și de ochelari de soare și telefon.

De asemenea, nu este o idee bună să vă puneți geanta pe podea. Nu este foarte igienic, plus că ar putea fi zgariata cu ușurință, ceea ce probabil te va supăra dacă este o geantă foarte scumpă.

2. Dacă doriți să vă retuşaţi machiajul sau să vă pieptănați părul, nu ar trebui să ocupaţi o oglindă cu chiuvetă.

Sponsored links

Este normal să fiţi iritate atunci când părăsiți toaleta și doriți să vă spălati pe mâini, dar toate chiuvetele sunt ocupate cu doamne care își fixează machiajul. Statul prea mult timp la oglindă cu chiuvetă va enerva alte persoane, chiar dacă nu spun nimic.

3. Nu încheiați niciodată o relație folosind mesaje text

Așa NU! Desigur, este mai ușor printr-un mesaj, dar lumea este mică, te vei întâlni cu acea persoană la un anumit moment și va fi foarte stânjenitor. Break-up-urile digitale pot fi mai rapide și mai simple, dar nu foarte respectuoase.

4. Întotdeauna trebuie să anunțați printr-un mesaj sau apel telefonic dacă întârziați.

Probabil credeți că este atât de nepoliticos atunci când cineva întârzie și nici măcar nu vă informează despre asta. Ai dreptate, da! Nu contează dacă este o afacere sau o întâlnire prietenoasă. Durează doar 30 de secunde pentru a anunță că intarzii. Persoană cu care aveți întâlnire vă va fi recunoscătoare.

Sponsored links

5. Nu lăsăţi la vedere dispozitivele electronice în timpul mesei.

Imaginați-vă că luați cina cu prietenul dvs. și el sau ea verifică mereu telefonul și răspunde la mesaje în timp ce sunteți în mijlocul cinei. V-ar putea face să vă întrebați de ce ați decis să vă întâlniți dacă nu a avut timp pentru dvs.
Frumos este să vă lăsaţi deoparte dispozitivele electronice, pe modul silențios, în timpul meselor.

6. Nu da Like la statusurile cu vești rele

Dacă doriți să sprijiniți o persoană sau să arătați empatie, este mai bine să scrieți un mesaj sau să apelați. A da like veștilor proaste poate fi considerat ciudat.

Sponsored links

1
2
SURSĂbrightside