12 moduri excelente de a rămâne în formă pentru cei care sunt mereu pe fugă

Pentru a scăpa de acele kilograme în plus, tot ce trebuie să faci este să renunți la anumite obiceiuri și să le înlocuiești cu altele mai bune.

Sponsored links

Noi am adunat câteva recomandări pentru a vă ajuta să arătați mai bine în doar 4 săptămâni. Toate acestea necesită puțin efort, dar pot face cu adevărat o diferență în felul în care arăți și în felul în care te simți.

Schimbați legumele conservate cu cele congelate

Zahărul și alți conservanți care sunt adăugați la conservele de legume elimină o mare parte din conținutul lor de vitamine. În schimb, legumele congelate își păstrează toate elementele sănătoase și nu conțin aditivi.

Fructe și nuci confiate în loc de dulciuri

 

Înlocuiți prăjiturile și bomboanele cu fructe proaspete, fructe uscate și nuci. Astfel puteți scăpa de excesul de zahăr și grăsimi din dieta dvs. fără a renunța la gustările dulci. Bineînțeles, nu trebuie să mănânci o tonă de fructe – există loc pentru toate cu moderare.

Sponsored links

Mănâncă fructe care au sâmburi

 

Piersicile, nectarinele și prunele vă pot ajuta să reduceți nivelul de colesterol, așa că le puteți consuma fără grijă dacă doriți să slăbiți. Amintiți-vă, totuși, că dietologii sugerează consumul de fructe numai în prima jumătate a zilei.

Nu luați liftul

Dacă încetați să folosiți liftul și începeți să mergeți pe scări, în timp de o lună veți observa diferențele – cântarul te va felicita, iar picioarele, fesele și spatele tău vor arăta mai tonifiate.

Câteva exerciții simple în loc de chipsuri de cartofi

Sponsored links

Dacă renunți la obiceiul de a te relaxa în fața televizorului mâncând chipsuri la sfârșit de săptămână, atunci talia ta va fi considerabil mai mică în doar câteva luni. Și acest lucru este valabil mai ales dacă înlocuiți mâncarea cu exercițiile fizice simple atunci când vizionați un film.

Înlocuirea deserturilor bogate în calorii

Puteți scăpa de kilogramele în exces în doar câteva luni dacă încetați să cumpărați acele deserturi care au un număr teribil de mare de calorii. Sunt destul de ușor de înlocuit – alegeți, în schimb, o salată de fructe sau un desert congelat pe bază de iaurt.

Spuneți „nu” maionezei grase

 

Nu este prea dificil să înlocuiți maioneza bogată în grăsimi, sau smântâna cu iaurt natural sau grecesc. Acest lucru va face ca acele kilograme în plus să dispară în cel mai scurt timp.

Sponsored links

Alegerea cafelei potrivite

Prin simpla înlocuire a cappuccinoului zilnic cu cafeaua neagră, puteți evita sute de calorii în plus.

Socializarea la sală

Nu găsești niciodată timpul pentru a te antrena? Există un mod inteligent în acest sens: organizați întâlniri cu prietenii și colegii la cafeneaua din sala de sport locală. În acest fel, veți găsi mai ușor 30 de minute pentru a vă antrena. Puteți chiar sugera să vă întâlniți și să vă antrenați în același timp.

Gustare înainte de masă

Consumați în jur de 1.000 de calorii de fiecare dată când mergeți la un restaurant. Dar dacă luați o gustare înainte de a ajunge la restaurant, ( o mică salată) atunci puteți reduce cu ușurință cantitatea de mâncare pe care o mâncați la restaurant cu 20-30%. Vei observa că ai mâncat, de exemplu, doar câteva felii de pizza, nicidecum una întreagă. Acest lucru vă poate ajuta să evitați îngrășarea în jur de 5-7 kg pe parcursul unui an.

Aromaterapie

De mult se știe că mirosurile pot avea un efect asupra poftei de mâncare. Mirosul de banane, pere și mere, de exemplu, este capabil să-ți reducă pofta de mâncare și să te scape de dorința de a mânca ceva dulce. Deci, dacă doriți să mâncați acel biscuite suplimentar, înlocuiți-l cu o pară sau doar inspiră aroma sa.

O supă ușoară în locul unui fel principal

Câteva kilograme vor dispărea rapid dacă începeți să decideți în mod regulat să alegeți o supă pe bază de carne sau de legume, în locul unui fel principal de mâncare mai greu. Supele te vor face să te simți plin, dar conțin mai puține calorii.

Sponsored links

Sponsored links