12 calități ale unui bărbat care le fac pe femei să-și piardă mintea

Logica feminină este extrem de greu de înțeles. Nu este de mirare că este atât de dificil să ne imaginăm cum trebuie să fie bărbatul perfect care poate câștiga inima unei femei. Noi am făcut o listă a calităților masculine care vor face ca fiecare femeie să-și piardă mințile. Dacă aveți cel puțin jumătate din aceste trăsături, veți avea garantat relații de succes cu femeile.

Sponsored links

12. Masculinitatea

Masculinitatea este o combinație de calități precum tăria, generozitatea, curajul și noblețea. Acesta este un set de trăsături cărora femeile inteligente nu le pot rezista.

11. Simțul umorului

O glumă amuzantă este un mare spărgător de gheață. Cu toate acestea, prea multe glume nu te pot ajuta să faci o impresie bună. Nu vei fi decât un clovn pentru ea și ea nu te va lua în serios. Dar dacă aveți un bun simț al umorului, aveți noroc – majoritatea femeilor asociază această calitate cu un nivel ridicat de inteligență.

Sponsored links

10. Având grijă și atenție

Toată lumea iubește atenția. Femeile consideră, de asemenea, aceste calități drept caracteristici extraordinare ale unui tată bun pentru viitorii ei copii.

9. Determinarea și energia ridicată

Unii consideră că bărbații ar trebui să ia decizii pe baza a ceea ce este mai bine pentru amândoi. Există femei cărora nu le place să își asume responsabilitatea pentru luarea deciziilor și nici nu le plac bărbații leneși și lipsiți de inițiativă. Dacă vrei să devii un magnet total pentru femei, trebuie să fii foarte ambițios și entuziast.

Sponsored links

8. Generozitate

Nu este vorba doar de bani. De exemplu, nu toată lumea poate fi generoasă când vine vorba de atenția lor. Generozitatea pote fi exprimată prin a face pe altcineva să se simtă bine. Poți fi generos arătându-ți dragostea și exprimând emoții pozitive.

7. A fi romantic

Portrait of loving couple enjoying cold autumn days in nature

Un bărbat romantic este ceva la care femeile nu pot rezista. El îi transformă viața într-o sărbătoare continuă a sentimentelor lor și o face să se simtă iubită tot timpul.

6. Unicitate

Sponsored links

Nu este ca toți ceilalți. El este unic. Femeile cred adesea că cealaltă jumătate a lor este unică. Este mai ușor să te îndrăgostești de cineva special.

5. Seriozitate

Nu există nicio garanție că noua ta relație va dura pentru totdeauna. Cu toate acestea, este mai ușor să crezi că va fi așa dacă este o persoană serioasă, de încredere.

4. Înțelegător

Sponsored links

Sunt zile în care vrei doar ca cineva să te înțeleagă fără să te facă să-ți explici gândurile și sentimentele, uneori fără să te facă măcar să vorbești. Acest lucru devine de obicei posibil atunci când locuiți împreună de ani de zile. Cu toate acestea, uneori întâlnești o persoană care te face să simți imediat că vă cunoașteți dintotdeauna. Te simți atât de plăcut și de confortabil când sunteți împreună.

3. Bunele maniere

 

Această calitate este foarte solicitată în zilele noastre. Au rămas puțini domni adevărați. Dacă cunoașteți și respectați regulile de etichetă, aveți un avantaj semnificativ față de ceilalți.

2. A fi de ajutor prin casă

Sponsored links

A fi de ajutor în jurul casei este o calitate foarte valoroasă pentru toți bărbații. Unele femei nu se pricep la bătut cuie cu ciocanul și cu siguranță vă vor aprecia ajutorul.

1. Inteligența

Aici nu vorbim despre scorul dvs. de IQ. Dacă ești un om înțelept și corect, care gândește cu atenție înainte de a lua decizii, probabil că vei fi considerat un bărbat familist bun. Unele femei preferă să se relaxeze și să se bazeze pe bărbatul lor.

Bonus:

Sponsored links

Potrivit femeilor, înălțimea ideală a unui bărbat este 1,75. În general, femeile preferă să se întâlnească cu un bărbat cu aproximativ 4 centimetri mai înalt decât ele, astfel încât să poată purta tocuri înalte la o întâlnire sau diverse alte evenimente.

Sponsored links

SURSĂbrightside.me