12 Cadouri din Viitor pe care le putem cumpăra astăzi

Este greu să mai impresionezi pe cineva cu smartphone-uri, tablete sau VR. Invenții mai noi și mai bune care ne pot îmbunătăți viața sunt lansate în fiecare zi. Dacă sunteți în căutarea unui cadou și încă nu știți ce să cumpărați rudelor dvs. în ziua lor specială, această compilație vă va ajuta să găsiți ceva inovator. De exemplu, un cântar care poate calcula câte calorii are un anumit tip de mâncare sau o lumină pentru un selfie perfect.

Sponsored links

Stiai.net a călătorit în viitor pentru a găsi cadouri chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

1. Cana care schimbă temperatura unei băuturi

12 Cadouri din viitor pe care le putem cumpăra astăzi

Ember este o ceașcă din ceramică care a devenit un mare succes: de fapt, mulți bloggeri celebri au revizuit această nouă invenție. Principala sa diferență față de o ceașcă obișnuită este că poate menține temperatura unei băuturi pentru o perioadă foarte lungă de timp. Puteți chiar să o controlați folosind o aplicație de pe smartphone.

2. Inel tip telefon mobil

12 Cadouri din viitor pe care le putem cumpăra astăzi

Nokia Fit este un dispozitiv hands-free și ears-free care se află încă în etapele conceptuale. Acest inel vă permite să scăpați de toate radiațiile Bluetooth din jurul urechilor și să acceptați apelurile plasând degetul pe ureche numai atunci când este necesar. Desigur, acest inel este conceput pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni ale degetelor, astfel încât oricine îl poate folosi.

Sponsored links

3. Tehnologia holografică

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Realitate augmentată este din ce în ce mai răspândită. Această tehnologie vă permite să vă deschideți ușa de la intrare introducând parola pe o tastatură virtuală pe care numai dvs. o puteți vedea. Puteți vedea, de asemenea, RA folosit pentru divertisment: de exemplu, puteți juca jocuri precum biliard și puteți vedea traiectoria bilelor de pe masă.

4. Tastatură laser

12 Cadouri din viitor pe care le putem cumpăra astăzi

Acum, oricine dorește acest lucru îl poate cumpăra . Această tastatură nu are taste – imaginea sa este proiectată pe o masă. Cel mai mare avantaj al său este cât de mic și portabil este. Acesta este un cadou minunat pentru un profesionist independent, dar dezavantajul că atunci când este utilizat într-o cameră bine luminată, poate fi greu să vezi toate literele și simbolurile.

5. Ceas deșteptător inteligent

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Sponsored links

Acest nou ceas cu alarmă vă ajută să vă treziți cu ușurință. Cu 30 de minute înainte de a se dezactiva, începe să imite progresia naturală a luminii de zi și devine din ce în ce mai strălucitoare. Puteți personaliza singur alarma: puteți alege lucruri precum păsări sau muzica preferată. Acesta este un cadou perfect pentru persoanele cărora le place să doarmă, dar trebuie să se trezească devreme.

6. Un inel tip lampă pentru selfie-ul perfect

12 Cadouri din viitor pe care le putem cumpăra astăzi

Acesta este un mic inel de luminos pe care îl puteți seta pe smartphone sau laptop. Creează lumina perfectă pentru un selfie și elimină toate defectele de pe față. Îl puteți folosi pentru a face o fotografie bună chiar și când este întuneric, alegând unul dintre diferitele moduri. Acesta este secretul marilor selfie-uri!

7. Un robot care îmbunătățește calitatea somnului

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

„Somnox” este o invenție a oamenilor de știință olandezi folosită pentru combaterea insomniei. Acest robot care îți îmbunătățește somnul ne amintește de o pernă pe care oamenii adoră să o îmbrățișeze în timp ce dorm. Designerii sunt siguri că le va permite oamenilor să adoarmă mai repede, să doarmă mai bine și să se trezească mai ușor. Funcționează adaptându-se la respirația unei persoane, calmând-o, lampa încorporată imită răsăritul soarelui și puteți chiar să activați muzica relaxantă.

Sponsored links

8. Cameră 360º pentru smartphone

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Aceasta este o cameră portabilă și convenabilă pentru smartphone-uri de 360 ​​°. Datorită designului impermeabil, puteți filma chiar și videoclipuri sub apă. Această cameră are o rezoluție excelentă, astfel încât videoclipurile sunt de o calitate foarte bună. De asemenea, le puteți difuza sau partaja folosind Wi-Fi.

9. Prajitor de paine transparent

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Adesea este foarte greu să știi din timp cât de prăjită va fi bucata ta de pâine. Dacă aveți un prăjitor de pâine transparent, puteți opri procesul în orice moment doriți înainte de a se arde. Și sticla cu două straturi nu se încălzește, deci nu există pericolul de a te arde.

10. Un pix pentru desenarea imaginilor pe cafea

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Acesta este un cadou perfect pentru oamenii creativi care își iubesc cappuccino-ul sau cafeaua cu lapte dimineața. Oricine îl poate folosi pentru a desena ceva ce doresc pe suprafața băuturii lor preferate. Puteți folosi zahăr, nucșoară, scorțișoară, cacao sau alte condimente. Acest dispozitiv este sigur pentru copii, astfel încât să puteți crea artă în cafea împreună cu ei.

11. O lampă pentru relații la distanță

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Acesta este un cadou perfect pentru persoanele care se află într-o relație la distanță. Când porniți această lampă atingând-o, perechea sa emite aceeași lumină, indiferent unde se află. De fiecare dată când lampa se aprinde, aceasta își schimbă culoarea. Acesta este cel mai bun mod de a te simți conectat la oamenii pe care îi iubești atât de mult.

12. Un cântar inteligent pentru alimente

12 Gifts From the Future We Can Buy Today

Sponsored links

Acesta este un instrument grozav și elegant pentru persoanele care încearcă să-și urmărească dietele. Cântarul are în memorie peste 2.000 de tipuri de alimente. Puteți crea propriile mese, le puteți adăuga la sistem și chiar puteți utiliza diferite sisteme de măsurare. Puteți măsura ingredientele, puteți urmări valoarea calorică și puteți vedea câte microelemente consumați.

Bonus: O mască LED pentru față și gât

Această mască îmbunătățește pielea feței datorită utilizării diodelor care emit lumină de la o lungime de undă diferită. Lumina roșie stimulează producția de colagen și elastină. Lumina albastră tratează acneea. Și lumina violetă se ocupă de modificările pielii legate de vârstă și elimină petele de pigment. Aceste măști sunt adesea folosite în saloanele de înfrumusețare și puteți comanda una la fel ca Jessica Alba și Chrissy Teigen. Dar atenție, pot fi destul de scumpe.

Care dintre aceste invenții doriți cu adevărat să cumpărați?

Sponsored links