11 semne că ești cu un bărbat bun

1. TE FACE SĂ TE SIMȚI FRUMOASĂ (ÎȚI IUBEȘTE NU DOAR FIZICUL, CI ȘI FELUL TĂU DE A FI)

În calitate de parteneră a lui, un bărbat bun nu va uita să te facă să te simți minunat. Un om bun nu se mulțumește doar cu rostirea cuvintelor dulci, ci reușește să te facă să te simți cea mai frumoasă femeie din lume prin felul în care interacționează cu tine atât fizic cât și mental.

Sponsored links

2. TE INSPIRĂ 

Un bărbat bun va avea întotdeauna un caracter puternic și de neclintit. Găsește mereu cele mai potrivite cuvinte pentru a te inspira, încuraja și motiva să devii cea mai bună versiune a ta. Chiar atunci când simți că nu mai poți, el vine și îți spune: ”tu poți orice!”

3. TE SPRIJINĂ ÎNTOTDEAUNA

Un bărbat bun înțelege importanța de a rămâne solidar și de a se adapta continuu la nevoile unei femei. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie bărbatul care spune mereu  „da”, ci a fi bărbatul care poate oferi sprijin și ajutor în situațiile în care ai nevoie.

4. CĂUTĂ MEREU SĂ SE AUTODEPĂȘEASCĂ

Un om bun nu se crede nicodată prea măreț. Deși este inteligent, un bărbat bun caută să se perfecționeze mereu; indiferent dacă este vorba de învățarea a ceva nou, asumarea de responsabilități în plus, sau de formare profesională mai bună, el se mândrește cu faptul că devine tot mai bun.

5. TE FACE SĂ TE SIMȚI PROTEJATĂ

Simțirea în siguranță este o componentă vitală pentru orice femeie în relația ei. Este datoria bărbatului să se asigure că astfel de sentimente sunt prezente. În cazul unei situații neplăcute, el își va apăra mereu femeia.

6. ESTE ATENT ȘI FACE DES GESTURI MĂRUNTE, DAR IMPORTANTE

Ținerea ușii deschise, tragerea scaunului, hrănirea copiilor etc. sunt toate acțiuni caracteristice ale unui bărbat bun care face gesturi mărunte prin care îți arată că te iubește. Nu este niciodată prea ocupat să se oprească din ceea ce face și să facă un astfel de mic gest pentru tine.

Sponsored links

7. ESTE SINCER ȘI CORECT

Un om bun nu va minți, înșela sau păcăli persoana pe care o iubește cel mai mult din lume. Nu are nicio ezitare în a spune lucrurilor pe nume, așa cum sunt, indiferent dacă ceea ce are de spus este bun sau rău.

8. NU ESTE NICIODATĂ AGRESIV

Un om bun nu va fi niciodată aagresiv fizic, mental sau emoțional față de partenera sa. NICIODATĂ. De asemenea, el nu va crea conflicte agresive cu nimeni altcineva sub nicio circumstanță.  Un bărbat bun își va folosi puterea caracterului și intelectului pentru a rezolva și aplana conflictele.

9. RĂMÂNE MEREU LÂNGĂ TINE

Atunci când un om bun își exprimă dragostea, această dragoste rămâne pentru totdeauna. În niciun caz un bărbat bun nu te va neglija, nici măcar în situațiile mai dificile. Un om bun nu își va abandona datoria de a sta alături de tine.

10. SE STRĂDUIEȘTE SĂ ÎȚI CÂȘTIGE ÎNCREDEREA ȘI SĂ ȚI-O MENȚINĂ

Un bărbat bun înțelege că încrederea, ca și iubirea, nu poate fi forțată; trebuie câștigată. După ce a câștigat încrederea sacră a femeii, nu se va opri ca și cum a fost un joc pe care l-a câștigat, ci va lupta pentru a menține mereu vie încrederea pe care femeia o are în el.

11. TE PUNE PE PRIMUL LOC ÎN FIECARE CIRCUMSTANȚĂ

Asta nu înseamnă că el trebuie să îți facă mereu pe plac. Înseamnă că un bărbat bun va fi altruist în cuvintele și faptele sale. Este responsabilitatea unui bărbat să-și pună femeia pe primul loc – iar un bărbat bun face asta foarte des.

Sponsored links

 

Sponsored links