11 Semne ascunse că partenerul tău este în căutarea unui alt partener

1. Noile sale obiceiuri sunt greu de explicat

Acest lucru este deosebit de evident dacă locuiți împreună. Dacă observați că partenerul dvs. dezvoltă brusc mișcări neregulate, de protecție, sau dacă îi ia mai mult timp să facă anumite lucruri pe care înainte le făcea într-un timp mai scurt, trebuie să existe o explicație. Ai dreptul să fii îngrijorat, mai ales dacă durează prea mult până se întoarce de undeva. Ca de exemplu, îi ia ore întregi să facă cumpărături. Nu vă ignorați instinctele. Partenerii care înșeală, încearcă adesea să ascundă asta cât mai bine cu putință.

Sponsored links

2. Simți că nu vrea să își mai petreacă timpul cu tine

Ai fost vreodată într-o situație în care vorbeai cu cineva și simțeai că acea persoană se afla cu mintea altundeva? Dacă ai în mod constant un astfel de sentiment în ceea ce îl privește pe partenerul tău, este posibil să nu greșești. În primul rând, o atitudine precum:„termină de vorbit și lasă-mă în pace” nu este normală într-o relație. Mai mult, poate fi un semnal că partenerul tău s-a săturat de tine și caută romantism în altă parte.

3. Evită cât poate de mult contactul vizual cu tine

Când oamenii se simt vinovați de ceva, simt că acest lucru se va vedea în ochii lor. Dacă minte în legătură cu ceva, evită cu orice preț contactul vizual cu tine. Ascunderea acestei vinovății poate fi foarte descurajantă, mai ales dacă sunteți obișnuiți să vă priviți cu dragoste în ochi unul pe celălalt. Unii oameni ajung chiar să poarte ochelari de soare atunci când nu vor să-i vezi – pentru că este cel mai bun mod de a evita contactul vizual cu tine.

4. Aveți tot mai multe certuri

Partenerul tău va încerca întotdeauna să ducă cearta în direcția în care să crezi că tu greșești și că îl acuzi pe nedrept. Te va învinovăți chiar și pentru cele mai mici lucruri și te va face să simți că nu poți face nimic bine. Este modul său de a-și proiecta propria vinovăție, pentru faptul că este interesat de altcineva. Cu cât se ceartă mai des cu tine, cu atât ar trebui să fii mai suspicios.

5. A dispărut pasiunea

Acest lucru este foarte dificil de măsurat, deoarece dorința sexuală fluctuează în mod natural într-o relație. Dar dacă partenerul tău pare brusc complet dezinteresat să întrețină relații intime cu tine, ar trebui să privești acest lucru ca oe o alarmă. Asigurați-vă întotdeauna că nu există o altă problemă – cum ar fi o problemă medicală – dar dacă insistă că totul este în regulă și continuă să fie plictisit sau să fie lipsit de pasiune atunci când faceți dragoste, acesta este un semn clar că ceva nu este în regulă în relația voastră.

6. Nu mai aveți conversații lungi și profunde

Dacă simți că partenerul tău nu-ți mai împărtășește ceea ce face, sau că este închis în el și refuză să mai vorbească mult și profund cu tine, aceasta este o problemă. Dacă ai încetat să fii confidentul partenerului tău, asta înseamnă că altcineva a luat această poziție – fără ca tu să știi.

Sponsored links

7. Te face să te simți exclus

Acest lucru nu înseamnă doar că partenerul tău caută dragoste în altă parte, ci și că încearcă să te ferească de cercul său social (posibil din dorința de a te înlocui cu altcineva). Dacă descoperiți că nu mai sunteți invitați la petreceri în cadrul companiei la care lucrează, întâlniri de familie sau petreceri, este posibil ca partenerul dvs. să fi început deja să facă pași spre despărțirea de dvs. sau, mai rău, nu vrea să vedeți noua persoană de care este interesat.

8. A devenit mult mai interesat de aspectul său fizic

Când cineva devine prea interesat de aspectul său, ar trebui să sune a alarmă. Mulți oameni înșală deoarece își simt pierdută încrederea în sine, în relațiile lor, și caută ceva nou care să le redea încrederea în ei. Dacă partenerului tău are nevoie brusc de mult mai mult timp decât de obicei pentru a se pregăti pentru ieșiri banale, dacă își cumperă haine noi sau dacă face un efort suplimentar pentru a fi mai inteligent, este posibil să o facă pentru altcineva, nicidecum pentru tine.

9. Își ascunde telefonul

Dacă încrederea a dispărut, atunci și relația a dispărut. Veți observa că partenerul dvs. devine din ce în ce mai agitat atunci când vine vorba de telefonul lui, deoarece se teme de posibilitatea de a vă uita la mesajele sale sau la rețelele sale sociale. Asta înseamnă că a dezvoltat deja un interes față de altcineva și știe că este greșit, așa că încearcă să-l ascundă.

10. Este interesat de aspectul fizic al altei femei

E greu să observi asta, deoarece nu ești tot timpul cu partenerul tău. Însă, dacă vedeți că este prea îndrăzneț cu altcineva, probabil că nu îți joacă feste ochii. Mulți oameni încearcă să rămână calmi și să-și spună că este ceva normal – dar s-ar putea să fie nevoie să o luați ca un semn de avertizare.

11. A încetat să îi mai pese

Sufletele pereche se străduiesc pentru a menține armonia în relația lor. Dacă prtenerul tău se plângea în trecut de ceva, în legătură cu comportamentul tău, iar acum nu mai menționează acest lucru, ar putea însemna că a renunțat la asta, la tine și la relația pe care o aveți.

Sponsored links

Fii atent la toate aceste mici detalii, ele te pot ajuta să îți salvezi la timp relația.

Sponsored links