10 trucuri simple de frumusețe care îți vor schimba complet viața

Petrecem mult timp și efort cu tot felul de lucruri mărunte, cum ar fi machiajul de dimineață, și uităm adesea de regulile cu adevărat importante pentru îngrijirea pielii și a părului.
Noi am adunat 12 trucuri fantastice de frumusețe care vă vor ajuta să vă ușurați viața și să economisiți timp și energie.

Sponsored links

Cum să vă faceți genele mai groase cu pudră pentru bebeluși

Aplicați rimel pe gene, așa cum faceți în mod normal. Scufundați un vârf al unei perii de rimel în pudră pentru bebeluși și dați-vă genele. După ce le-ați acoperit cu pudră pentru bebeluși, adăugați încă un strat de rimel pentru o alungire mai evidentă. Acest truc simplu vă va face genele să arate super lungi și groase.

Cum să vă uscați rapid părul fără un prosop

Dacă trebuie să vă uscați părul foarte repede, folosiți un tricou din bumbac în loc de prosop! Tricoul absoarbe umezeala mai bine decât un prosop. În plus, dacă îl lăsați peste noapte, veți avea cele mai frumoase bucle naturale în dimineața următoare.

Sponsored links

Cum să-ți faci ochii mai mari

Puteți aplica un creion alb de ochi, mat, pe pleoape pentru a vă face umbra ochilor mult mai luminoasă și ochii vizibil mai mari.

Cum să scapi de părul facial

Bloggerii recomandă următoarea rețetă de mască care vă va ajuta să scăpați de părul facial nedorit pentru totdeauna. Amestecă 1 lingură de pastă de fulgi de ovăz, 2 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de miere și aplică amestecul pe față. Lăsați-l să acționeze timp de 15 minute, apoi spălați-l cu apă caldă. Aplicați această mască de 2-3 ori pe săptămână.

Sponsored links

Cum se reduce roșeața după epilarea cu ceară

Puneți un tampon de bumbac înmuiat în lapte pe zona afectată timp de 10 minute. Laptele este un remediu excelent pentru ameliorarea iritației post-epilare.

Cum să scapi de buzele crăpate

Acest sfat vă va ajuta să vindecați buzele crăpate aproape instantaneu. Tot ce trebuie să faceți este să puneți un plic umed de ceai verde pe buze timp de câteva minute. Va ajuta la calmarea senzației neplăcute și la hidratarea buzelor.

Sponsored links

Cum se previne apariția acneei

Este important să înțelegem că iritarea pielii poate provoca acnee. Iritarea apare atunci când un lucru care freacă, zgârie sau intră în contact prelungit cu pielea. Deci, este absolut vital să vă spălați fața cât mai blând posibil. Când vă spălați fața la chiuvetă, asigurați-vă că mâinile abia ating fața. Evitați să vă frecați fața! Când vă spălați fața la duș, nu folosiți deloc mâinile – lăsați apa să curgă peste față. Dacă efectuați această spălare de două ori pe zi, vă puteți aștepta la rezultate excelente.

Cum să păstrați agrafele bine fixate în păr pentru mult timp

Pulverizează-ți agrafele cu fixativ chiar înainte de a le strecura în păr. Acest lucru vă va ajuta să țineți agrafele în loc pe tot parcursul zilei.

Cum să-ți faci buzele să pară mai pline

Cum să vă curățați cu ușurință pensulele de machiaj

Folosiți o “gogoașă de păr” pentru a vă curăța periile de machiaj în câteva secunde. Rețineți că un „lucru” similar produs de un cunoscut producător este mult mai scump.

Sponsored links

Sponsored links