10 trucuri pe care orice femeie trebuie să le încerce vara aceasta

Am adunat câteva sfaturi și trucuri care, sperăm, că vă vor face acest sezon de vară mult mai frumos și mai ușor.

Sponsored links

1. Utilizați pudra pentru bebeluși ca și deodorant.


În loc de deodorantul obișnuit, folosiți pudră pentru a preveni mirosul de transpirație și umezeala. Este fabricată din amidon pur și are calități absorbante excelente. De asemenea, puteți pune și în pantofi dacă picioarele dvs. tind să transpire și să miroasă neplăcut.

2. Elastic pe ochelarii de soare


Nu este așa că este destul de enervant când ochelarii de soare nu rămân fixați pe loc și trebuie să-i așezați în mod constant? Ei bine, iată soluția: încercați să puneți două elastice subțiri pe fiecare capăt al ochelarilor de soare. Acest lucru îi va face să nu mai alunece de pe față.

3. Uleiul de cocos

Sponsored links

Vrei să intri în piscină, dar îți faci griji că părul tău va suferi din cauza clorului? Iată soluția: înainte de a merge în piscină, puneți un pic de ulei de nucă de cocos pe palme și masează pe toată lungimea părului tău. Acest lucru va adăuga o strălucire frumoasă și va împiedica părul să devină uscat sau afectat de apa piscinei.

4. Fond de ten închis la culoare


Nu trebuie să îți cumperi un nou fond de ten mai închis la culoare dacă te-ai bronzat prea tare vara asta. Pur și simplu adăugați niște bronzer lichid în fondul de ten pe care îl folosiți deja, înainte de aplicare, și amestecați-l bine până când obțineți nuanța care se potrivește pielii voastre.

5. Cafea gheață

Sponsored links

Verile calde cer băuturi reci! Îți place să îți începi ziua cu un pahar răcoritor de cafea? Poți turna doar cafea neagră obișnuită într-o tavă cu cuburi de gheață, înghețați-o și folosiți-le în loc de gheață obișnuită.

6. Pielea subrațului poate fi mereu uscată


Transpirația excesivă ni se întâmplă tuturor, mai ales vara. Dacă purtați un tricou și nu doriți să aveți subrațul umed, puneți pur și simplu un protej-slip pe partea unde este subrațul. Doar asigurați-vă că mânecile sunt suficient de lungi și că protej-slipul nu este vizibil.

7. Pungă cu “fermoar”

Sponsored links


Doriți să vă țineți telefonul departe de nisip, murdărie și apă în timp ce sunteți pe plajă? Puneți-l într-o pungă ziplock. Deoarece este transparentă și subțire, veți putea totuși să vă folosiți telefonul ca de obicei, fără să vă faceți griji că i s-ar putea întâmpla ceva.

8. Cuburi de aloe vera


Uneori, poți pierde noțiuna timpului când sunteți așezați la soare și sfârșești cu arsuri nu prea plăcute. O modalitate bună de a calma pielea roșie și iritată este să folosești niște gel de aloe vera pe care să-l aplici fix pe locurile unde soarele te-a ars prea tare. Dar o modalitate și mai bună de a pune gelul este să-l pui într-o tavă de cuburi de gheață, să-l îngheți, apoi să folosești cuburile pentru a-i oferi pielii tale o adevărată senzație de răcorire, eliminare a usturimii și refacere.

9. Sutienul fără bretele nu mai cade

În ultimii ani, topurile și rochiile fără bretele au devenit extrem de la modă. Din păcate, bretelele de sutien nu arată foarte bine sub acest tip de articole vestimentare. Dar ce faci dacă sutienul fără bretele continuă să alunece de fiecare dată când îl porți?

Îl poți lipi cu un lipici special. Acest lucru va ajuta sutienul să se fixeze mai bine de pielea ta și nu vei mai fi într-o situație penibilă niciodată. Puteți utiliza, de asemenea, banda dublă adezivă. Dar asigurați-vă că nu sunteți alergică la aceasta.

10. Fustă rezistentă la vânt

Sponsored links

De câte ori nu ai purtat o fustă preferată pentru că bătea vântul afară? Cu acest super truc veți putea în cele din urmă să faceți acest lucru. Ia  câteva monede, pune-le pe partea interioră a fustei unde se află cusătura și lipește-le de aceasta cu bandă adezivă. Acum nu te vei mai simți ca Marilyn Monroe niciodată.

Ați fost vreodată într-o situație în care v-ați dorit să cunoașteți aceste trucuri? Spuneți-ne în comentarii!

Sponsored links