10 semne sigure că ești înșelat de către partenerul tău

O relație este un lucru complicat și fragil, mai ales între 2 persoane îndrăgostite. Nu este întotdeauna posibil să păstrezi relația așa cum era în primii ani de întâlnire. Când sentimentele au dispărut, nu toată lumea este suficient de curajoasă pentru a pune capăt acesteia și poate începe să mintă.

Sponsored links

Noi vă invităm să priviți 10 schimbări de comportament care ar trebui să vă alerteze.

10. Își face griji dacă îi atingi telefonul.

10 Sure Signs You’re Being DeceivedNu oricine poate rezista atunci când cineva îi atinge lucrurile personale. Pentru ei, nu este foarte plăcut. Totuși, dacă ai luat accidental telefonul partenerului tău și reacția lui s-a dovedit a fi prea puternică și negativă și ești absolut sigur că nu are nevroză, poate că are ceva de ascuns. Asta ar trebui să te pună pe gânduri.

9. Rămâne deseori până târziu la serviciu.

Uneori, oamenii care spun că lucrează până târziu, chiar lucrează până târziu. Alteori este o scuză banală pentru o poveste romantică la birou sau pentru lipsa dorinței de a-și vedea partenerul. De ce se întâmplă? Ar trebui să căutați răspunsul într-o discuție calmă. La urma urmei, pe vremuri amândoi vă grăbeați să ajungeți acasă după serviciu pentru a lua masa împreună.

Sponsored links

8. Este gelos fără motiv

10 Sure Signs You’re Being DeceivedO mică gelozie este un sentiment minunat. În primii ani ai unei relații, este chiar plăcută, deoarece înseamnă că sigur ești iubit. Cu toate acestea, dacă ani mai târziu partenerul tău începe să devină gelos din senin, poate chiar el are “mâini necurate” și ceva de ascuns.

7. Este iritat de excesul de atenție și grijă.

10 Sure Signs You’re Being DeceivedAdesea ne lipsesc manifestările de dragoste și atenția din partea persoanei iubite, iar oamenii se bucură de obicei atunci când le primesc. Dar dacă oferi iubire și atenție iar partenerul dvs. este iritat sau nemulțumit, atunci ar fi cazul să îți pui un mare semn de întrebare. Persoanele care iubesc cu adevărat nu reacționează așa.

6. Intimitatea a dispărut de mult.

Sponsored links

10 Sure Signs You’re Being DeceivedO viață intimă este importantă pentru o relație armonioasă. Dacă există extrem de multă pasiune între parteneri la început, se poate estompa în timp. O absență totală a intimității este un semn îngrijorător. Pentru a vă salva relația, discutați cu partenerul. Încearcă să afli ce e în inima sa și de ce s-au răcit sentimentele sale.

5. Nu discută planurile pentru un viitor comun.

10 Sure Signs You’re Being DeceivedPartenerilor le place să discute despre planurile lor pentru viitor, mai ales în primii ani ai unei relații. Unde vor locui – într-o casă la țară sau un apartament? Unde vor călători – în Maldive sau Bulgaria? Ce animal de companie vor să aibă – o pisică sau un câine? Dacă în timp unul dintre voi nu mai este interesat de viitorul dvs. comun, încercați să găsiți motivul.

4. Oferă prea multe cadouri fără niciun motiv.

10 Sure Signs You’re Being DeceivedTuturor ne place să primim cadouri. Mai ales femeilor – se simt ca niște adevărate zeițe. Dar dacă sunt prea multe cadouri și partenerul le oferă mai des decât de obicei? În primul rând, veți fi încântată de acest fapt. Dar mai târziu, vor apărea îndoieli și întrebări logice: de ce se comportă așa? A făcut ceva de care să se rușineze, sau care să îl facă să se simtă vinovat? Adesea sentimentul de vinovăție îl va face să îți ofere cadouri pentru a se scuza pentru faptele sale.

Sponsored links

3. Are schimbări nervoase de dispoziție.

10 Sure Signs You’re Being DeceivedS-ar putea să existe o mulțime de situații dificile în viața noastră. Suntem cu toții expuși stresului și tensiunii. Acesta este motivul pentru care nimeni nu este ferit de schimbările de dispoziție. Cu toate acestea, dacă sunt prea multe astfel de momente și sunteți sigur că nu este vorba de probleme la locul de muncă, poate că este mai bine să purtați o discuție inimă-la-inimă cu partenerul dvs. pentru a înțelege ce se întâmplă.

2. Schimbă subiectul în timpul unei conversații serioase.

Nu este cel mai bun moment pentru a purta o conversație serioasă imediat după serviciu sau înainte de a merge la culcare. Totuși, dacă partenerul tău refuză categoric să vorbească despre subiecte cruciale chiar și într-un moment bun, poate încearcă doar să evite astfel de conversații. Poate fi un semn că ar trebui să vă faceți griji cu privire la viitorul relației voastre.

1. Nu este pregătit să te prezinte părinților sau prietenilor.

10 Sure Signs You’re Being DeceivedDacă vă întâlniți de mult timp, dar partenerul tău nu se grăbește să-ți prezinte cei mai buni prieteni sau părinți, este un semn alarmant. Dacă are gânduri serioase în ceea ce te privește, nu va ezita. El spune că nu este pregătit, în timp ce tu găsești în mod constant scuze pentru comportamentul său? Poate pur și simplu nu vrei să înfrunți adevărul: nu deții un loc important în inima partenerului tău.

Sponsored links