10 semne reale care arată că partenerul tău a încetat să te mai iubească

Potrivit lui Steve Harvey, autorul romanului popular Act Like a Lady, Think Like a Man, „Iubirea unui bărbat se exprimă în trei forme: el își declară iubirea pentru tine în public, te protejează și are grijă de tine”. Cu toate acestea, o parte din această zicală poate fi pusă la îndoială deoarece, în zilele noastre, nu toate femeile au nevoie să fie susținute de bărbați. Dar cu siguranță toate au nevoie de dragoste.

Sponsored links

Uneori, o femeie poate simți că ceva nu este în regulă fără a fi nevoie să o audă de la partenerul ei. Noi am adunat o listă cu 10 semne că sentimentele puternice de iubire și adorare ale unui bărbat s-au estompat. Sperăm că nu veți vedea aceste semne la bărbatul dvs., dar este important să știți la ce să fiți atentă și să aveți grijă.

Critică felul în care arăți

O persoană îndrăgostită va plăcea totul, chiar și defectele partenerului său. Pentru un bărbat cu adevărat iubitor, ești întotdeauna frumoasă, chiar și cu părul dezordonat și chiar și într-o cămașa pargă de noapte.

El nu va observa că ați mai luat câteva kilograme în plus după sărbătorile de iarnă dacă nu o spuneți dvs.. Dar dacă bărbatul tău îți spune constant să mergi la sală sau îți sugerează că ai nevoie de o intervenție chirurgicală plastică, nu te grăbi să-l răsfeți. Cel mai probabil este nu aspectul tău il deranjează, ci tu însuți. Și chiar dacă slăbești, el va găsi alte defecte în tine.

Discută problemele dvs. cu prietenii

Sponsored links

Femeile au tendința de a discuta despre problemele din relație sau despre deficiențele partenerului lor cu prietenii lor, în timp ce bărbații încearcă să mențină totul ascuns. Nimeni nu este perfect, dar oamenii cu adevărat iubitori se concentrează pe avantajele partenerului în loc să se concentreze asupra defectelor.

Dacă partenerul tău își permite să te umilească în public și râde de eșecurile tale, nu te aștepta la nimic bun de la o astfel de relație. Un astfel de partener nu te respectă, iar o uniune puternică și de încredere este imposibilă fără respect. Criticându-te cu alți oameni, el încearcă inconștient să demonstreze celorlalți (și lui însuși) că e vina ta că a încetat să te iubească.

Atitudinea lui față de obiceiurile tale

Femeilor le place să se plângă de șosetele bărbaților împrăștiate prin casă, dar și ele au uneori obiceiuri enervante sau ciudate. Ne place să stăm în baie timp de 2 ore și să discutăm cât mai mult cu prietenele noastre, să umplem garderoba cu lucruri inutile, să mâncăm din farfuria iubitului nostru sau să cântăm aceeași melodie toată ziua.

Bărbații iubitori, de regulă, suportă toate acestea și rămân tăcuți sau reacționează cu umor. Dacă bărbatul tău cercetează în permanență fiecare lucru pe care îl faci și face comentarii negative despre comportamentul tău, înseamnă că singurul sentiment pe care îl mai are este iritarea în loc de iubire.

Sponsored links

Atenție la poveștile tale

Oamenii de știință au dovedit că un bărbat este capabil să asculte cu atenție o femeie doar 6 minute. De aceea, doamnelor, data viitoare când intenționați să purtați o conversație cu iubitul dvs., faceți în așa fel încât să fie cât mai scurtă. Subiectele pe care este foarte dificil pentru un bărbat să se concentreze sunt persoane necunoscute, vedete, cumpărături, modă și diete. Dacă este posibil, cel mai bine este să discutați aceste tipuri de lucruri cu prietenii.

Și totuși, dacă un bărbat vede că ceva este foarte important pentru tine, va face un efort să te asculte cu atenție, chiar dacă acest subiect este complet neinteresant pentru el. Când te iubește, nu te va lăsa fără atenție.

Dar dacă continuă să schimbe subiectul sau fuge folosind diferite scuze ori de câte ori încercați să vorbiți, cel mai probabil, grijile dvs. nu îl deranjează. În consecință, el nu va participa la rezolvarea problemelor care ar putea apărea în timpul relației.

Sponsored links

Atitudinea lui față de emoțiile tale


Bărbații nu suportă absolut deloc lacrimile femeilor. Și recent, s-a găsit o explicație științifică: s-a dovedit că lacrimile feminine conțin substanțe volatile speciale care scad nivelul de testosteron din sângele bărbaților, ceea ce duce la scăderea dorinței sexuale. Așadar, nu folosiți plânsul ca mijloc de a vă influența iubitul des.

De fapt, atunci când plângi, singurul lucru pe care un bărbat vrea să-l facă este să fugă și să nu-l vadă. Dar dacă te iubește, va încerca să te consoleze, chiar dacă motivul pentru care plângi i se pare banal. El se va liniști numai când vei începe să zâmbești din nou. Cu toate acestea, dacă nu te iubește, atunci lacrimile tale vor fi doar un motiv în plus pentru a te enerva și mai mult tot pe tine.

Flirtul

Flirtul este foarte bun pentru relații. Acesta este un instrument excelent pentru a revigora sentimentele și a depăși rutina atunci când sunteți împreună de mult timp. Mesaje text, sugestii interesante, fotografii jucăușe – toate acestea ajută la reaprinderea interesului reciproc, ca în primele zile ale relației. Desigur, este foarte important ca ambii parteneri să răspundă activ la progresele celuilalt.

Cu toate acestea, dacă ai trimis deja 10 selfie-uri erotice în diferite ipostaze partenerului tău și ai venit cu lucruri noi, dar reacția partenerului tău este zero, nu mai face asta. Sau ia în considerare ceea ce l-ar putea determina partenerul tău să-ți ignore avansurile,(lipsa de iubire.)

Reacția sa la cererile tale

 

Pentru un om iubitor, cererile și dorințele partenerului său vor ocupa întotdeauna primul loc. De fapt, bărbaților le place să ajute femeile – acest lucru le oferă posibilitatea de a demonstra cât de cool, puternici și responsabili sunt.

Sponsored links

Desigur, există situații în care un bărbat nu poate ajuta, de exemplu, nu știe să repare un robinet, dar cu siguranță nu ar trebui să te lase doar pe tine pentru a face față acestei probleme – în schimb, va suna instalatorul.

Cu toate acestea, dacă cea mai inocentă cerere, cum ar fi cererea de ajutor pentru schimbarea unor becuri, este percepută cu enervare și ca doar „încă o sarcină insuportabilă”, relația merită reconsiderată. Este posibil ca bărbatul tău să ajute o altă femeie și cu mai mult entuziasm?

GelozieSe pare că chiar și maimuțele sunt capabile să simtă gelozie pe partenerii lor atunci când aceștia sunt în jurul altor posibile partenere. Gelozia a apărut în cursul evoluției ca o modalitate de a menține integritatea cuplului.

Un bărbat este conectat astfel încât subconștient vrea să-și declare drepturile față de o femeie și să fie singurul „proprietar” al frumuseții ei. Prin urmare, este destul de firesc ca bărbatul tău să înceapă să devină nervos când cineva îți acordă atenție. Dar oamenii, desigur, nu sunt maimuțe, iar atacurile de gelozie excesivă vor afecta relația.

Dar când un bărbat este absolut indiferent față de semnele de atenție pe care alți bărbați le arată doamnei sale, acesta este un semn alarmant. El nu mai vrea să lupte pentru ea și nu vrea să încerce să devină mai bun pentru a rămâne cel mai bun pentru ea.

Protecție împotriva pericolului

Nevoia de a-i proteja pe cei dragi este, de asemenea, baza pentru bărbați, în timp ce nevoia de a fi protejată este baza pentru femei. Și, deși bărbații moderni nu mai trebuie să protejeze sexul mai slab de prădători și triburi sălbatice, există încă pericole în lumea noastră tulburată.

Prin urmare, este destul de firesc ca un bărbat iubitor să devină îngrijorat atunci când a jumătatea sa se întoarce târziu de la serviciu sau este singură într-un loc necunoscut. Dacă nu poate fi prin preajmă, atunci cel puțin o va suna și se va asigura că este bine. Prin protejarea unei femei de diverse pericole, fie că sunt reale sau imaginare, un bărbat se simte ca un supererou.

Prin urmare, dacă nu primiți protecție și sprijin de la un bărbat în situații dificile, cum ar fi atunci când sunteți nevoită să mergeți singură acasă noaptea, dacă v-ați pierdut într-un oraș necunoscut sau dacă șeful a țipat la tine, acesta este un semn foarte rău. Alesul tău este fie un laș, fie pur și simplu nu te mai place. Atunci de ce mai ai nevoie de el?

Sponsored links

Cuvinte blânde și exprimarea sentimentelor

Limbajul iubirii constă în cuvinte tandre, atingeri, îmbrățișări și sărutări. Când numim un partener „dragă”, „iubito” sau „scumpo”, creăm o atmosferă intimă specială. Alegerea numelor afectuoase are loc în mod inconștient și arată modul în care un partener interacționează cu celălalt, cine domină relația și cât de bine sunt echilibrați.

Apropo, bărbații au nevoie de toate aceste gesturi iubitoare, la fel de mult ca femeile. Cercetătorii din SUA au intervievat 1.000 de cupluri căsătorite și au constatat că acei soți care se sărută și se îmbrățișează adesea cu soțiile se simt de 3 ori mai fericiți într-o căsătorie decât cei care nu fac asta.

Așadar, dacă bărbatul tău se încruntă de fiecare dată când încerci să-l îmbrățișezi și îi spui „iubitule”, motivul nu este duritatea sa naturală masculină. Oricât de trist ar părea, sentimentele sale s-au stins probabil.

Ce tip de comportament credeți că este cel mai supărător? Spune-ne în comentarii!

Sponsored links