10 Semne că partenerul tău îți ascunde ceva

Fiecare om are secrete pe care le păstrează pentru sine, însă fiecare relație ar trebui să se bazeze pe încredere. O comunicare bună este esențială, iar dacă partenerul tău vrea să ascundă ceva, trebuie să știi când să-l faci să spună adevărul. A fi conștient de semnele care indică faptul că partenerul tău îți ascunde ceva, te poate ajuta enorm în anumite momente.

Sponsored links

Noi am aruncat o privire asupra posibilelor semne care indică faptul că partenerul tău ar putea încerca să-ți ascundă ceva.

1. Vocea sa se schimbă

Dacă observați o schimbare a tonului vocii partenerului dvs. atunci când vorbește cu dvs., este posibil să vă mintă. S-ar putea chiar să tușească mai des decât de obicei sau să respire mai puternic. Acestea sunt reacțiile naturale ale corpului său atunci când devine nervos în legătură cu ceva.

2. Evită contactul vizual

Ochii pot dezvălui o mulțime de emoții, așa că, dacă partenerul tău continuă să-ți evite privirea, ar putea fi pentru că nu vrea să vezi în ochii lui că îți ascunde ceva. Se teme că ai putea descoperi teama din ochii săi și de aceea încearcă să nu aibă contact vizual cu tine.

Sponsored links

3. Când răspunde la întrebările tale, răspunsurile sale sunt vagi, iar ochii săi devin agitați

Când o persoană răspunde la o întrebare, ochii săi se vor deplasa spre partea din care accesează informațiile. Ochii care se mișcă spre dreapta semnifică faptul că acea persoană caută în amintiri, în timp ce ochii care se mișcă spre stânga sugerează faptul că persoana respectivă inventează minciuni. Dacă răspunsurile partenerului dvs. sunt vagi sau neobișnuit de detaliate, acesta poate fi un semn că încearcă să acopere ceva. Un alt semn indicativ este atunci când răspunde la întrebarea dvs. cu o altă întrebare, deoarece încearcă să obțină timp suplimentar pentru a născoci o minciună.

4. Este agitat când sunteți doar voi doi

Dacă partenerul tău are secrete, asta l-ar putea face să se simtă neliniștit, mai ales când sunteți singuri. S-ar putea să simtă stresul și acest lucru l-ar putea face să nu aibă stare atunci când știe că nu există altceva care să îți distragă atenția de la el.

5. Îndreaptă toată atenția către tine sau către alți oameni


Acest lucru se întâmplă atunci când partenerul tău dorește să distragă atenția de la sine, pentru că se simte vinovat de ceva. Încearcă să îndrepte atenția asupra a ceea ce voi sau prietenii și familia faceți greșit, astfel încât altcineva să se simtă conștient de sine însuși.

Sponsored links

6. Limbajul său corporal arată că este nervos în preajma ta

Dacă în timpul unei conversații partenerul tău își îndepărtează corpul de tine, acesta ar putea fi un semn că are unele secrete și nu vrea să fie descoperite. Este modul său subconștient de a te îndepărta. În mod similar, actul de a-și mușca unghiile este un semn de nesiguranță sau anxietate și ar putea face acest lucru deoarece are ceva de ascuns. O altă modalitate de a îți da seama dacă partenerul tău te minte este să te uiți la ceea ce face cu mâinile sale. Dacă partenerul tău nu își pune de obicei mâinile în buzunare, dar începe brusc să facă acest lucru, ar putea fi deoarece încearcă să se ascundă pentru că știe că face ceva greșit.

7. Este mereu serios

Deoarece expresiile faciale vă pot spune multe despre cum se simte cineva, dacă partenerul dvs. are ceva de ascuns, ar putea încerca să mențină o față serioasă. Face asta pentru că știe că dacă nu afișează expresii, nu îl vei putea citi la fel de ușor.

8. Clipește prea des

Sponsored links

Clipitul din ochi prea des poate fi un semn de minciună. Poate fi stresant să minți și, sub stres, crește numărul de clipiri pe care ochii le fac. Deci, dacă observați că partenerul dvs. clipește mai mult decât de obicei, s-ar putea să vă mintă.

9. Se enervează repede

Faptul că îți ascunde secrete, ar putea să-l facă pe partenerul tău să se simtă vinovat deoarece nu este sincer cu tine, așa cum ar trebui. Așadar, s-ar putea să se enerveze des și e posibil să te facă să simți că tu ești cea care a greșit cu ceva.

10. Muncește mai mult decât de obicei

Cu excepția cazului în care se poate explica printr-o promovare recentă, dacă partenerul dvs. are mai multe motive să rămână târziu la serviciu sau are mai multe călătorii de afaceri decât de obicei, s-ar putea să folosească munca sa ca scuză pentru a ascunde ceva.

11. Nu mai este intim cu tine

Dacă simțiți că partenerul dvs. nu mai este interesat să fie intim cu dvs., este timpul să purtați o discuție serioasă cu el. S-ar putea ca partenerul dvs. să aibă deja pe altcineva cu care să-și îndeplinească nevoile de intimitate și să ascundă faptul că vă înșală.

12. Este brusc interesat de aspectul său fizic

Dacă partenerul tău începe brusc să fie interesat de haine noi, cosmetice, sau un nou look, este probabil din cauză că încearcă să pară mai atractiv pentru cineva. Dacă arată la fel când este în jurul tău, dar se aranjează mult mai mult pentru muncă sau pentru alte evenimente sociale, atunci înseamnă că ar putea dori să atragă atenția altcuiva.

Sponsored links

13. E greu de găsit

Dacă ți se pare greu să-ți contactezi partenerul pentru că nu-ți răspunde la apeluri sau la mesaje – acesta ar putea fi, de asemenea, un semn că este dificil să ajungi la el la nivel emoțional. El ar putea fi în brațele tale, dar simți că inima și mintea lui sunt alături de altcineva.

14. Este extrem de protector când vine vorba de telefonul lui

Deși confidențialitatea este importantă, nu ar trebui să existe niciun motiv pentru care partenerul dvs. să fie prea protector cu telefonul său. Dacă tot primește mesaje în momente ciudate și devine defensiv ori de câte ori întrebi despre ele, ar putea avea ceva de ascuns.

Sunteți de acord că acestea sunt semne de care ar trebui să țineți cont? Le-ați văzut la iubitul dvs.?

Sponsored links