10 secrete pe care sălile de cinema le ascund de tine

Tuturor ne place să vizionăm filme pe marele ecran. Dar multe lucruri în cinematografe par destul de ciudate. De exemplu, faptul că floricelele pot fi la fel de scumpe ca biletul tău. Noi am decis să explorăm ce ascund cinematografele clienților lor.

Sponsored links

10. Alegeți cel mai bun loc.

Pentru a avea cele mai bune sunete și imagini, ar trebui să stați pe locurile reprezentate în imagine. Aici stau de obicei inginerii pentru a calibra sistemul de sunet.

9. Lucrătorii nu curăță în mod corespunzător sălile de film, din cauza pauzelor prea mici.

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

Sponsored links

Ați observat vreodată că podelele cinematografelor pot fi lipicioase și destul de murdare, chiar dacă muncitorii curăță sălile după fiecare proiecție? Datorită pauzelor mici dintre filme, tot ce pot face cei de la curățenie în acest timp este să măture podelele și, uneori, acest lucru se face rapid și neglijent. Podelele sunt curățate corespunzător și spălate cu mopul și cu soluție de curățare doar la sfârșitul programului, noaptea.

8. Este mai ușor pentru muncitori să ridice gunoiul dacă îl așezați pe scaun, nu lângă el.

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

Desigur, cea mai bună opțiune este ca tu să îl arunci singur. Dar dacă ați decis să vă lăsați paharul de suc sau cutia de popcorn în sală, este mai bine să o puneți pe scaun în loc să o aruncați pe podea. Acest lucru va face mult mai ușoară colectarea gunoiului odată ce filmul s-a terminat.

7. Volumele prea puternice din sala de cinema pot fi periculoase pentru auzul dumneavoastră.

Sponsored links

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

În ciuda faptului că există standarde ale sistemului audio și cerințe privind nivelul volumului, unele cinematografe le reglementează pentru a se potrivi. Feriți-vă de filmele de acțiune cu multe bombardamente și scene de luptă, în timpul cărora volumul depășește de obicei nivelul aprobat. Cel puțin pentru sănătatea ta, nu viziona prea multe filme de acțiune pe marele ecran.

6. Prețurile floricelelor sunt supraevaluate pe nedrept.

Potrivit mai multor surse de date, o cutie mare de popcorn costă mai mult decât o friptură de bună calitate de aceeași greutate. Prețurile acestei gustări, îndrăgite în timpul filmelor, sunt atât de scumpe încât ar fi mai ieftin să mergi în schimb la un restaurant bun. În SUA, o cutie mare de popcorn costă în cinematografe 8 USD, dar este livrată cinematografului pentru doar 1 USD… același preț pe care îl veți plăti dacă veți achiziționa popcornul de la magazinul alimentar.

Sponsored links

5. Până în 1981, locurile nu aveau suporturi pentru pahare.

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

Interesant este că suporturile pentru pahare au fost inventate abia în 1981, la aproximativ 60 de ani de la deschiderea primului cinematograf cu aer condiționat în SUA. Apropo, popcornul a început să fie asociat cu vizionarea de filme în SUA în timpul celui de-al doilea război mondial, când o lipsă de zahăr a determinat cinematografele să nu mai vândă bomboane.

4. De ce miros floricele atât de bine?

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

Există câteva motive pentru care nu putem rezista mirosului atrăgător de floricele. În primul rând, cinematografele au propriile rețete secrete care ajută la crearea mirosului incredibil. De exemplu, unii adaugă un amestec de nucă de cocos și rapiță. În al doilea rând… ei bine, există întotdeauna aditivi alimentari.

3. Cel puțin o dată pe săptămână, muncitorii trebuie să dea afară din sala de film un cuplu amoros.

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

Cei cărora le place să se alinte, să iasă cât mai în evidență și să jeneze spectatorii din jurul lor ar trebui să știe că majoritatea cinematografelor au camere care te surprind în acțiune. În acel moment, sunteți detectat, primiți un avertisment de la un lucrător sau veți fi dat afară. Cea mai bună soluție este să te îmbrățișezi în fața televizorului de acasă.

Sponsored links

2. Ofertele combinate nu vă vor economisi bani.

Ofertele combinate constând în popcorn, suc și alte gustări nu vă vor economisi bani. Dacă veți calcula separat prețurile tuturor produselor achiziționate și comparați cu prețul combinat, beneficiul nu este atât de mare. Veți economisi mult mai mult dacă pur și simplu comandați mai puține produse.

1. Popcornul nu se vinde întotdeauna proaspăt.

10 Secrets Movie Theaters Are Hiding From You

Majoritatea lucrătorilor în cinematografe recunosc că una dintre cele mai bune calități ale floricelelor este că pot fi vândute chiar și la câteva zile după preparare. Dacă floricelele nu sunt epuizate noaptea, muncitorii vor împacheta resturile și le vor depozita în pungi de plastic, încălzindu-le și punându-le spre vânzare din nou dimineața.

Sponsored links